OMP 3319 Posted April 8, 2024 51 minutes ago, ostoja said: Ne mogu da ocenim koliko ga siri ovo. Po 5-6 cm je siri po strani? Reli verzija je sira od obicnog gp nekih 12-13cm 1 ostoja reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1349 Posted April 8, 2024 Ne naručujem ništa..... Za sada.... 3 metra je širina tako da ima dovoljno mesta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3319 Posted April 24, 2024 opis https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/23704386/dacia-logan-ambiance-12-16v-lpg?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 2 4 Dzimbo, IDzO, Dale and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1397 Posted April 25, 2024 Po ovom opisu mislim da je korektno da se ponudi 120 dinara po kilogramu. 1 MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3276 Posted April 25, 2024 Meni je ovo simpaticno, kontam da je neki posten lik, pisac. Mada pokusavao sam da pregovaram sa jednim umetnikom za Minija 2010 godiste, prvi vlasnik ciikica. Posle 10 telefonskih razgovara nismo uspeli ni da se dogovorimo da se vidimo 2 Dzimbo and stex_pb reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1614 Posted April 25, 2024 1 hour ago, stex_pb said: Po ovom opisu mislim da je korektno da se ponudi 120 dinara po kilogramu. Jaka je to cena. 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3276 Posted April 25, 2024 Ovakvi Logani idu lagano za manje od 1000e iako ima poneki i ok primerak koga zanima samo ispravan motor i menjac. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2202 Posted April 25, 2024 @OMPOna zenska je imala kvalitetniji opis plus cirkoni u ficici, ono je bilo legendarno cista 10tka Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3319 Posted April 25, 2024 (edited) 1 hour ago, igor0511 said: Ovakvi Logani idu lagano za manje od 1000e iako ima poneki i ok primerak koga zanima samo ispravan motor i menjac. Sad sam pogledao oglase jer predstavu nisam imao koje su cene dacia, za soma evra mogu da se kupe stari logani 2005.-6. god. ovo je ipak 2014. i takvi su u rangu 3-5k ne bih licitirao koliko ovaj vredi jer ga ne bih uzeo ni dzabe ali vredi dosta vise od 1000 svakako Edited April 25, 2024 by OMP 3 nemanja84bg, MS PK and igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8046 Posted May 4, 2024 Lep primerak, svakako, pogotovo što je kupljena kod nas i odlična opremahttp://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/23770015/lancia-delta-kupljena-nova-u-srbSent from my SM-A546E using Tapatalk 2 MS PK and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8122 Posted May 4, 2024 Lepaa i dobraa. Steta sto nije dizel Pored ovakvog opisa i odrzavanja cudi me da nije vlasnik drug clan na forumu Sent from my SM-A346B using Tapatalk 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3319 Posted May 4, 2024 Slike ko da nije ni okacio, sta da vidis na ovim slikama sem boje auta, felne i boju enterijera, em male slike em ruzno slikano 2 IDzO and darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6334 Posted May 4, 2024 bas to gledam, nista se ne vidi. nema nav, nema prednje parking senzore, pise da ima pracenje trake ali su lose slike da se ne vidi dal ima senzor u retrovizoru... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostoja 769 Posted May 4, 2024 Ovu je @city fotkao u nekoj temi. Mislim da je iz 45og ili 70og bloka na NBG... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2202 Posted May 4, 2024 (edited) Dobra je zbog broja tablice, ako ima racune moz bit dobar primerak za kupovinu ruzno je uslikao, trebao je fon da okrene horizontalno ovako se bas i ne vidi puno ... Edited May 4, 2024 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8046 Posted May 4, 2024 Jebete li vi nešto i zašto ne? Ko je iz BGa nije mu teško da je pogleda, a vredi da se pogleda.Zna se cela istorija za razliku od ostalih na oglasima, prava kilometraža, zamenjen turbo, set kvačila i još neke stvari, teško da za tu kilometražu može da bude našto baš ofucan u enterijeru, da ima nekih sitnica, pa mora da ima za 15g star auto.Čak nije ni MultiAir koji vam je bauk.I cena je baš korektna ako je sve kako piše u oglasu i nike fiksna. I još čovek napisao da je bolja uživo nego na slikama, jer nisu svi profi prodavci automobila i pro fotografi. Neko jednostavno kupi, održava, prodaje i prodaće je. Nije da branim čoveka, ja bi opušteno otišao da je pogledam pa čak i pazarim da tražim auto. Sent from my SM-A546E using Tapatalk 5 2 nemanja84bg, Dzimbo, ostoja and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3319 Posted May 4, 2024 Ja sam napisao u svoje ime, da me zanima taj auto sigurno se ne bih uputio za BG na osnovu oglasa, ili da mi posalje dobre fotke ili je ne bih ni uzimao u razmatranje a naravno da je u mom gradu i ja bih isao da je pogledam al ne racuna on valjda na prodaju auta samo u komsiluku a to sta je napisao mozes da okacis macku o rep kao i svi sto pisu nov, nov i razne hvalospeve pa kad dodjes da vidis auto nema ni veze 1 1 sokratbg and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2202 Posted May 5, 2024 https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/23763358/bmw-528-i?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 dobar dobar 2 Nikola 1.6 and rocket reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3319 Posted May 23, 2024 Sport special, neka nova verzija al plava sedista na crvenom autu sa belim prugama uzas https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/23783204/fiat-panda-sport-special?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 1 1 Decak Iz Vode and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2202 Posted May 23, 2024 https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/23798546/mercedes-benz-e-200?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 752 Posted May 23, 2024 On 4/6/2024 at 10:31 PM, ostoja said: Ne znam kod kog od francuza crkava AdBlue pumpa, da li na dci ili hdi... Ako je kod dci, to gledaj kao potencijalni problem... Moj tast je imao taj problem na Peugeotu 308 2015. godiste 1.6 hdi ili bluehdi sa 120ks Problem je sto cep od adblue rezervoara dihtije pa kako se trosi stvara se vakum u rezervoaru i zbog toga se pumpa napreze i crkava Problem je prepoznat od strane Peugeota pa su cak prihvatali i reklamacije u restyle modelima su resili tako sto su probusili rupu na cepu rezervoara Nov rezervoar je kupljen preko silnih veza za nekih 800e inace cena mu je bila oko 1000e 1 ostoja reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3319 Posted May 23, 2024 (edited) ebo ih adblue i eolys i ostala sranja satro ekoloska, muka mi od tih gluposti na kolima, usrali su sve sto je moglo i sad budi pametan sta da kupis od tih savremenijih motora Edited May 23, 2024 by OMP Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1614 Posted May 23, 2024 AD Blue najcesce crkava kod HDI motora. Pumpa eolysa malo redje ali hoce i ona da zajebava. Quote Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 752 Posted May 23, 2024 Koliko znam Ad blue pumpa je crkavala samo na Pezoima zbog greske u dizajnu cepa Evo na mom Passartu sve radi kako treba Cuo sam i da neki kamioni imaju problem takodje Ako cu zbog AdBlue-a da disem cistiji vazduh ja sam za, dok one koji dime kad dodaju i malo gasa bih slao momentalno na vanredni tehnicki pregled a onog koji ga je pustio na tehnickom bi svasta imao da ga pitam 4 IDzO, ostoja, shuxx and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1614 Posted May 24, 2024 Generalno, moja teorija - AD Blue kristalise vremenom i ako se duze vozi sa manjom kolicinom tecnosti ta kristalizacija dovede da pumpa otezano radi i vremenom crkne. 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites