zaki 0 Posted June 24, 2009 (edited) Evo ga iz oglasa skroz zanimljiv Punto, zvao sam da pitam za zamenu i to nece da moze, ustvari i moze ali da ja moj auto dam za 2500e. Ako neko juri auto mislim da je ovo ludilo! http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...SPORTING/162914 Edited January 29, 2019 by Milutinac Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted September 6, 2013 Danima gledam oglas za ovu Alfu i ne znam da li postoji tema na kojoj mogu da je pokazem svima ... mislim da nema lepse u Srbiji !Ako vi imate neki auto u koji ste zaljubljeni ... pokazite da vide i drugi http://www.polovniautomobili.com/oglas3347349/alfa_romeo_159_ti_20_jtdm_170ks/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 31 Posted September 6, 2013 Dugo se ova provlači po oglasima, nadam se da će da nađe pravog vlasnika, nego slabo se ljudi usuđuju da plate toliko za TI opremu Quote Share this post Link to post Share on other sites
dishko 0 Posted September 6, 2013 Ihaa, pa sad je još i jeftina, bila je 11,500 kad sam je prvi put video u oglasima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted September 6, 2013 Da sam pri parama ne bih razmisljao ni trenutak ... samo malo razgledanja, ako je i mehanicki u ovakvom stanju bez razmisljanja bi spavala u mojoj sobi jedino sto mi se ne svidja je ova folija na pragu i rubu, valjda zastita od kamencica ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 984 Posted September 6, 2013 Neće nas narod da da 10 soma za Alfu...e , da je nemac, otišla bi u roku od odma' ... inače, prelepa je, da imam te pare, bez ijedne sekjnde bi je kupio... sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13177 Posted September 6, 2013 (edited) http://www.polovniautomobili.com/oglas3804729/volkswagen_golf_5_gti_20_tfsi/ Edited September 6, 2013 by totti Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted September 6, 2013 Svako svoje a? Cik postavi onu alfu na vw forumu ako si clan :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sreten91 12 Posted September 6, 2013 (edited) Baš sam bio pre neki dan da je gledam. Nju i ovu. http://www.polovniautomobili.com/oglas3692700/alfa_romeo_159_24_210ks_ti_nov/ Seks na točkovima. Ova crna mi nije nešto izgledala na slikama sa ovim dodacima, ali uživo brutalno izgleda. Dečko koji ih prodaje je Alfista, vozi 156-icu ti facelift V6. Fino se ispričasmo. Meni je najbolja ova varijanta unutrašnjosti u 159-ci. Perfekcija. Edited September 6, 2013 by Sreten91 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1257 Posted September 6, 2013 To je ono o cemu ja pricam celo vreme!Svabo je prokleta sveta krava! Prokleti Wagen kosta kao 2 broja veca i 4 godine mladja Italijanska kreacija! Ovaj gti kraj Alfe bi izgledao kao truli vartburg!Kada sam kupio auto i kada mi ga je prijatelj (inace dobar automehanicar) pogledao, pitao sam ga sta mu fali. Rekao je samo VW znak! Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted September 6, 2013 Lepa i ova crna ... i za Golfa se ne bunim ... nego npr drugar ciji je cale vozio Golfa 2, pa i 1 a kasnije ovom kupio 4 i ovaj posle 4 usao u Stila zakleo se da nikad vise 4 nece da pogleda i tako je vozi Stila i ne razmislja o posledicama ... ja npr posto ocekujem bolje dane i da mi svane malo, iako gledam dosta automobila po oglasima gledam najvise nesto iz Fiat familije ... ostali me manje vise ne zanimaju ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8002 Posted September 6, 2013 "Da ima okrugli znak i kad otvoris haubu da pise na nalepnici ACHTUNG" , to je izjava jenog naseg priucenog majstora, a i odgovor onome koji ga pita koji auto da kupi Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13177 Posted September 6, 2013 Svako svoje a? Cik postavi onu alfu na vw forumu ako si clan :lol: Ma kakvi, kod onih sektaša nema šanse da bih se učlanio @ZvezdoPa ni ovaj sa Alfom 2007. godišta i cenom od 14000€ nije daleko od Wagena Šalim se ja malo sa Hitler-mobilima, ali bela petica GTI mi se stvarno posebno svidja. Ja lično sam veliki ljubitelj mini van automobila... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 634 Posted September 6, 2013 Nema te bele karavanke na placu već nekoliko dana. Jedino ako je nije sklonio iza. Odličan auto, doduše, ne bez ulaganja, ali stvarno vredi te pare. Enterijer mi je bezveze, TI mora da bude crna unutra. Tapatalk 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 984 Posted September 6, 2013 Dečko koji ih prodaje je Alfista, vozi 156-icu ti facelift V6. Fino se ispričasmo. Lik se zove Dejan i pre te TI je imao 156 2.5 V6 Sportwagon... odlična mi je TI sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
razor_amd 0 Posted September 6, 2013 Kad bih imao novca, odma bih pazario jednu od ove 2 alfice. Bruka koliko su dobre... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6052 Posted September 26, 2013 http://www.polovniautomobili.com/oglas3085190/ferrari_355_targa/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted September 26, 2013 A slike uzas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted September 26, 2013 Bio je jedan ovakav kod mene u kraju,a sto se tice lepota ,uzivo je obicno nesto drugo kada se pogelda auto Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted September 26, 2013 Ima i u Smederevu ovakav beli ako se ne varam, ovaj je bas slikan u lepom okruzenju ... uvek puni kontejneri dolaze do izrazaja Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted September 26, 2013 Ima u Smederevu SVE! Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted September 26, 2013 Pa ko je tebi kriv kad si u fazonu kuca pos`o pa ne vidis sta ima po gradu Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted September 26, 2013 Ajde ti molim te, 2 puta bezis od majstora, lepis carbon a ne hvalis se......ni u pomoc ne zoves..... :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted September 26, 2013 Nisam nasao da kupim ... mislio sam da uzmem i da se vratim, ali nije bio tu, lepe ti felne inace Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted October 22, 2013 Kakva macka http://www.polovniautomobili.com/oglas3896354/fiat_croma_19_mjet_koza/ Quote Share this post Link to post Share on other sites