Jump to content
FAS Goran

Drasko bgd

Members
 • Content Count

  232
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Drasko bgd

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  TIPO 1.4t jet

Recent Profile Visitors

3001 profile views
 1. Mislim da ovi novi imaju pored servisnog intervala i life time oil,oba moraju da se resetuju,drugaru na 500x-u je isto tako bilo!
 2. Nebo i sunce danas u Potosu,oblaci puni dima,ne oseća se dim,dovlači vetar iz Aleksandopolia,a gori i kod Kavale.Iako je mutno vrelina je poprilična,na Peloponezu nije ovako bilo vruće pre dva dana
 3. @DjordjeDjokovic A koju grešku pokazuje?
 4. Ako se lampica pali i treperi 3-4puta pa se ugasi na oko 3000rpm verovatno je remenica radilice pogrešno postavljena,trnić na zupčaniku mora da bude u rupici na remenici,kad se promaši položaj remenice pokazuje grešku na 2.i3.cilindru izostanak paljenja.Može da bude i senzor položaja bregaste,zaprlja se pa brlja!
 5. Ulje je sasvim solidno,četvrti put ga sipam i menjam na 5-7000km kako se potrefi,bar je original, nije interesantno za falširanje a i cena mu je vrlo prihvatljiva.Postoji i Official tech 5w40 c3 al ga Gazela ne uvozi,ono ima zvanično odobrenje S2 dok Vital tech ima preporuku,što nije nikakva mana!Koristim ga za sve autiće u familiji a i šire.Najbolje mi se pokazao Ravenol,al su naduvali cene do neba,za jednu zamenu Ravenola dve Wolfa.
 6. Stigao materijal za novi mali servis,nešto malo su filteri poskupeli u odnosu na predhodni servis i dodatno svećice,pristojne cene.Mora se makina osvežiti!
 7. Danas namontirane Continental premium contact 7, 10688 din/kom.Stare eko contact ostrugale se za nešto manje od 32000 km,vožene damo leti,sve četiri su 3mm do kontrolne kockice.Možda su mogle do kraja sezone, al pošto sam kliznuo u krivini u Grčkoj ,bez gubitaka,rešio sam da ih zamenim.Videćemo kako će da obavljaju posao, valjda se nisam zezno u izboru!
 8. Jbg,ovlašćeni,skoro sam radio na 500L-u sve isto + svećice 30000din,al nema pečat!
 9. Nije tako loš put do Bitole,prvi put sam išao tuda i to noću,pristojno se vozi 80-100, jedino od Bitole do granice je lošiji put al to je kratko parče ,a i sad to popravljaju pa može biti manjih zastoja zbog propuštanja!
 10. Ako ne grešim to je u zalivu gde je Nafplio, tu je blizu Mikena,Epidaurus,istočna strana.Nafplio je nekad bio glavni grad Grčke, jako lep grad vredi videti.Možda je bolje ići preko Atine!
 11. To mu dodje po km negde izmedju Kiparisije i Gialove?
 12. Uf,sve zavisi gde ideš na Peloponez,mnogo toga ima za videti i obići,ne može za jedno letovanje,posebno što je mnogo vruće.Najbolje je za obilazak je oko Uskrsa,ovde treba doživeti Uskrs,spektakularno, ili septrmbar i oktobar.Meni je Peloponez ko Afrika,topao i neistražen,uvek mu se rado vraćam.
 13. Juče na auto putu pre Ioanine stuštio se neviđen grad veličine jajeta,natmurilo se pre tunela a u tunelu je bilo upozorenje,na izlasku kataklizma,ludilo,pršti lupa,udara sa svih strana,grozno,do sledećeg tunela je bilo možda jedno 500-600m,svi koče u desnoj traci i napuni se tunel očas posla.Ljudi izlaze da vide koliko je ko štetovao,kod mene je polomljen onaj plastični deflertor na desnim prednjim vratima i ulubljenje na sred haube i par komada na krovu.Koliko je gruvalo dobro sam i prošao.Temperatura je sa 32pala na 14.U više navrata je padao grad,pa jaka kiša i tako sve do Jonskog auto puta jedno 30km,posle opiči sunce i ponovo 32 stepena,kao da ništa nije bilo.Putarina se ne plaća do ponedeljka u 8:00,kad je dzaba tero sam preko mosta,nisam išao mostom par godina,13,60e,hteo sam da napravim par krugova po mostu al mi nisu dali ovi moji ajduci!Sve u svemu stigosmo živi i zdravi,sad je već 29stepeni,verovatno je i voda ok.Pozdrav svima!
 14. Ohoho,danas i sutra se ne plaća putarina u celoj Grčkoj zbog izbora,pohvalno za braću Grke!Na prelazu Medzitlija-Nikki bilo desetak kola,put je malo lošiji od Bitolw do granice,al ga popravljaju,u Gr je dobar.Lagani odmor na Strati pa nastavakdrumovanja!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...