Jump to content
FAS Goran

Drasko bgd

Members
 • Content Count

  235
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Drasko bgd

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  TIPO 1.4t jet

Recent Profile Visitors

3087 profile views
 1. Svaki iole normalan majstor ima alat za proveru sistema hlađenja na pritisak,napumpa se sistem na 1,2-1,4 bara i mora da pokaže gde curi.Bez pritiska je sviranje k...u,tapkanje u mraku.Moguće da je račva napukla,skini crevo pa ako jeste napravi od bakrnog teštika za grejanje i nikad više neće pući,plastika vremenom postaje krta!
 2. Taj karavan je u oglasima više od godinu dana,po Car Vertical-u u junu 2020 je imao 180000 km a uvežen je 2022.Prešao je bar 300000!
 3. Staklo za široki retrovizor ima staklorezac u Bul. Karlja Aleksandra posle Cvetkove pijace sa desne strane posle servisa za mobilne telefone,ja uzeo proletos,1500 din. bilo!Ogledalo je pravo,ne izobličuje!
 4. Popravljen put Bitola-Medžitlija, ili Kravarski put,sad je dobar al nisu skinuli znakove za radove na putu.U sred nedodjije u gluvo doba platih 23e za prekoračenje brzine,nema dogovora,odma vadi pos terminal i ako imaš kartičku plaćaj i teraj dalje uz upozorenje da ima još jedna patrola,ko na filmu.Do Bitole je put isti ko pre,podnošljiv.U Gr sve ko što je bilo letos,benzin je blago pojeftinio,još uvek ima turista,temperatura je juče bila 30 uz lagani vetar!
 5. Mislim da ovi novi imaju pored servisnog intervala i life time oil,oba moraju da se resetuju,drugaru na 500x-u je isto tako bilo!
 6. Nebo i sunce danas u Potosu,oblaci puni dima,ne oseća se dim,dovlači vetar iz Aleksandopolia,a gori i kod Kavale.Iako je mutno vrelina je poprilična,na Peloponezu nije ovako bilo vruće pre dva dana
 7. @DjordjeDjokovic A koju grešku pokazuje?
 8. Ako se lampica pali i treperi 3-4puta pa se ugasi na oko 3000rpm verovatno je remenica radilice pogrešno postavljena,trnić na zupčaniku mora da bude u rupici na remenici,kad se promaši položaj remenice pokazuje grešku na 2.i3.cilindru izostanak paljenja.Može da bude i senzor položaja bregaste,zaprlja se pa brlja!
 9. Ulje je sasvim solidno,četvrti put ga sipam i menjam na 5-7000km kako se potrefi,bar je original, nije interesantno za falširanje a i cena mu je vrlo prihvatljiva.Postoji i Official tech 5w40 c3 al ga Gazela ne uvozi,ono ima zvanično odobrenje S2 dok Vital tech ima preporuku,što nije nikakva mana!Koristim ga za sve autiće u familiji a i šire.Najbolje mi se pokazao Ravenol,al su naduvali cene do neba,za jednu zamenu Ravenola dve Wolfa.
 10. Stigao materijal za novi mali servis,nešto malo su filteri poskupeli u odnosu na predhodni servis i dodatno svećice,pristojne cene.Mora se makina osvežiti!
 11. Danas namontirane Continental premium contact 7, 10688 din/kom.Stare eko contact ostrugale se za nešto manje od 32000 km,vožene damo leti,sve četiri su 3mm do kontrolne kockice.Možda su mogle do kraja sezone, al pošto sam kliznuo u krivini u Grčkoj ,bez gubitaka,rešio sam da ih zamenim.Videćemo kako će da obavljaju posao, valjda se nisam zezno u izboru!
 12. Jbg,ovlašćeni,skoro sam radio na 500L-u sve isto + svećice 30000din,al nema pečat!
 13. Nije tako loš put do Bitole,prvi put sam išao tuda i to noću,pristojno se vozi 80-100, jedino od Bitole do granice je lošiji put al to je kratko parče ,a i sad to popravljaju pa može biti manjih zastoja zbog propuštanja!
 14. Ako ne grešim to je u zalivu gde je Nafplio, tu je blizu Mikena,Epidaurus,istočna strana.Nafplio je nekad bio glavni grad Grčke, jako lep grad vredi videti.Možda je bolje ići preko Atine!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...