Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/10/19 in all areas

  1. 4 points
    radomir.g

    .::Grande Sporting Multijet::.

    Ubacen je originalni sportingov naslon za ruku.. Naravno uklopio se samo tako Takodje i dupli zavrsetak izduva umesto fabrickog. Nista preveliko, nista upadljivo, ali opet meni zanimljiv detalj.
  2. 3 points
    Da. Kod mene je od Jula. Dosadilo Maretu da jurimo deltu za mene pa mi prodao
  3. 3 points
    Oko bravice i grejaca jos nista nisam dirao... Pored tri klinca nema se vremena... Veceras na poslu g-dja Croma lepo oprana u drustvu crvenih divova i ostavljena na kanalu da drema do ujutru... [emoji287]
  4. 2 points
  5. 1 point
    Shomy87

    P: kožni mf volan Lancia Lybra

    Prodajem kozni volan mf komandama za radio za Lanciu Lybru bez air bag-a. Na gornjem delu volana je skinuta koza, pogodan za presvlacenje. Cena simbolicnih 15e. Kontakt tel 061/242-95-61, ili na pp.
  6. 1 point
    @andreja.micovic Zavisi od kvaliteta delova. Ja idem na 70k ili 4 godine. Racunaj oko 300 evropskih sa rukama gore dole 50 (vise gore)... ali bih ga ja uradio pod obavezno...
  7. 1 point
    knezevic76

    Vozila koja treba izbegavati

    Već i godišta
  8. 1 point
    bane1321

    Vozila koja treba izbegavati

    Psihološka!
  9. 1 point
    dach@

    Nije prepravka, jeste prepravka

    Imam osećaj da ovo može samo kod nas
  10. 1 point
    silenci

    Vazduhoplovstvo

    necu da ga kunem,al dabogda da psi lutalice izujedale,
  11. 1 point
    Ja sam ga vozio 3km od kuce do posla i obrnuto. Jedina posledica toga, i to samo zimi, je bilo malo emulzije na cepu za sipanje ulja. Prva duza voznja i emulzije nema. Nikad nije nivo ulja nije rastao posle pravilno utvrdjenog nivoa. Dakle motor hladan, tj 10ak min po gasenju i naravno auto u full horizontali. Ono sto se desava kod @Ljuba82 ne mirise na dobro. TRebalo bi da proveri kakav je antifriz. Da nije masnjikav. Tj jeste masnjikav sam po sebi, ali tacno se zna kad da ako i smrdi na ulje, onda...pa onda ide opseznija provera. Da ne ureknem, nadam se da je samo nesto preskocio plikom merenja ulja, tj nije ispostovao oba pravila. Ako se radi o +- 1 mm u odnosu na meru MAX, onda nije strasno.
  12. 1 point
    Ja sam samo prednja ubacio. Nisam hteo oko zadnjih da se bakcem. Skines minus kleme sa akum. Otkacis dzekove ispod sedišta, odvrnes 4 srafa i sediste ide vani. Onda obrnuto sve kad ubacujes od 147ice. Paše na sraf. Ja sam kupio preklapajuca jer sam imao trovratnog Punta. Bila su siva i bas me je bilo briga sto je ostatak enterijera plav. Bitno da su mi ledja spasena. Posle mi je kum napravio dve fotelje od njih.
  13. 1 point
    neshaoct

    Uplaćene članarine

    Sa razlikom da će ovo stvaaarno da bude...
  14. 1 point
    nemanja84bg

    Lancia Delta

    Evo nov cunak stavljen sad idemo 3km/h brze
  15. 1 point
  16. 1 point
    Cim je u zutom buziru od airbag-a je.
  17. 1 point
    alfini0507

    Uplaćene članarine

    Za "godinu, dve, najkasnije tri..." [emoji16]
  18. 1 point
    neshaoct

    Uplaćene članarine

    Nisu poštari krivi Biće kartice u štampariji sad u utorak 12.02.2019.
  19. 1 point
    Ima i za duplo manje. Samo potraži malo. Ja sam 4god imao HLX sedišta pa onda ubacio od 147ice. Drugi auto.
  20. 1 point
    Znam,moj drug ima 2010. Dinamic,skinuo sedište da stavi neku preskupu presvlaku i video onaj lim dole da je skroz zarđao,pa otišao kod Peđe u Inđiju ovaj baš rasturio nekog takvog ELX i za 80€ uzeo sva sedišta.Dubinski oprao i sada ih to ima u autu. Puno udobnija sedušta!
  21. 1 point
    Ja to imam ali mi je oprema HLX koja je kao "najbogatija" ali nemam airbag na mestu suvozaca,imam i fioku isto. Sve u svemu mnogo dobra stvar,deluje smesno ali je daleko udobnije od obicnih sedista
  22. 1 point
    shomispc

    Uplaćene članarine

    Direktore je l' treba da tuzim postara?
  23. 1 point
    Lepa garaža!!! :-)
  24. 1 point
    ma nek si ti meni kupio prosirenog pola
  25. 1 point
    Dale

    Funny photos

    "Parking senzori"
  26. 1 point
    Za provereni auto sa poznatom istorijom i poznavanjem vlasnika ne treba se mnogo premišljati. Jer će ti posle biti krivo što ga nisi uzeo. Za ovo što si naveo da ti treba i još si početnik, idealan autić. Realno tih puntića kupljenih kod nas i sa servisnom istorijom ima koliko hoćeš. Pa i da ne uzmeš konkretno navedeni primerak, naći ćeš brzo drugi. Prelistaj malo oglase i sve će ti biti jasno.
  27. 1 point
    Fabrički ugrađeno
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...