Jump to content

marko.jovanovic

Members
 • Content count

  3885
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

marko.jovanovic last won the day on June 19

marko.jovanovic had the most liked content!

2 Followers

About marko.jovanovic

 • Rank
  Prominente

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BG

Previous Fields

 • Garage
  Golf 5 2.0 TDi BKD, Fiat Idea 1.3mjet, ex Fiat Bravo 1.9JTD, ex Škoda Felicia 1.9D, ex Lada Samara 1.3, ex Lada Riva 1.5
 1. Ma oće to, kako da ne, evo i moje potrošnje: Novi Beograd - Banjica (svratio do mehaničara, pošto mi upada u limp mode :D) - Dojran - Paljuri (kraj Kassandre): Realna potrošnja je veća za 0,8l, to jest oko 6,4l/100km. Vagen bajo moj, upao mi je u limp mode 4 puta i nije se raspao , to jest turbina prepunjava, prvi put uz Bubanj Potok, idem ti ja u šestoj na nekih 2500rpm, stisnem gas, kad ono umesto da ubrza počne da usporava, odmah sam shvatio šta je, samo zašto se to uvek desi kada kreneš na more, ili tako nešto? U povratku je u Makedoniji opet upao u limp, išao sam blizu 200km/h, gas nije bio stisnut do kraja, kada sam ga patosirao opet je usporio. Ugasim auto, upalim i nastavim dalje. Nije se turbo razleteo, sledeće nedelje radim servis, daj bože da je samo varijabila kriva.
 2. Naši snimci iz saobraćaja

  Razumem da je opalio po gasu negde gde je čisto, da je pretekao šleper na magistrali bez uletanja u makazice itd, ali ovo stvarno ne kapiram.
 3. Naši snimci iz saobraćaja

  Ubiti na mestu! I šta je ovim postigao?
 4. Duletovi ''teaser'' automobili :)

  Dulo - obraz ko đon. E dosadan si sa tim željama za malom kilometražom, i da stoka od kupaca neće to da plati, i vrapci na grani su to već od tebe naučili. Ćuti bre tamo, i prodaj automobile, samo nemoj da propagiraš nešto što nije moralno....
 5. Duletovi ''teaser'' automobili :)

  Da li si ozbiljan? Kakve veze ima potrošenost pločica na polovnom automobilu? Ne traju svakom pločice isto. Ko gleda stanje pločica na polovnjaku prilikom kupovine je težak slepac, šta ako je auto dobar, a pločice uskoro za zamenu? Ne vredi Dule sa tobom, već te vidim u novosackom odboru SNS-a, mentalni sklop ti je takav, kapiraš.
 6. Ne, moja Midea je crna, vozi se po Novom Beogradu, polako prelazi u kategoriju pomijare (žena vozi, to tako treba).
 7. Pih, ja sam otišao na more i vratio se sa autom koji upada u limp mode (turbo prepunjava, odlazi u overboost), u Makedoniji mi je na 200km/h uleteo u limp. Treba da servisiram turbinu, verovatno glavi varijabila, nadam se samo treba da se očisti od gareži i eventualno poravna.
 8. Ovakav je (nije ovak sa slike i oglasa, nego taj model). https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13215731/jaguar-xe-20d-premium
 9. Ne, neka metalik siva ili metalik šampanjac boja.
 10. Duletovi ''teaser'' automobili :)

  Ma šta se palite, to je opet neki Dulov socijalni eksperiment, biće na kraju da nas je ložio i da smo svi budale, kao i do sada!!!
 11. Nisam stigao da slikam juče kod mene u kraju, novi neki Jaguar limuzina, nešto ala Audi A6 po veličini, a vozi ćoek zimske gume, vidi se po šari sa 5m, zato sam i primetio, sevaju pahulje na sve strane.
 12. Da jbt, I kada sam bio klinja ovo mi je bilo ružno, a onda ih je bilo više na ulicama, mada ne mnogo, češći je bio hatchback Ami 8, koji je pojam lepote za ovu sedan verziju. Multipla je umetničko delo za ovo. Ali to je francuska avangarda...
 13. Poklanjam spomenik dnevnog boravka

  Ooo šmekeru, old school frajeru, odma sam snimio stereo uređaj sa leve strane, ko je 1970ih to imao bio je baja i po.
 14. Komunalna policija, kakva ironija

  Ne znam koji je Koletu, i ja imam Švabu i Italijana....
×