Jump to content
Goran
Nuova Delta

Citroen CX 2.5 GTi

Recommended Posts

Na njegovom eksterijeru jedino nisu fabricki prohromski poklopci C stubova i ratkapne.

Naime, obe te stvari su fabricke u smislu bile su na CX-ovima, ali siroki prohromski C stubovi su uzeti sa Prestige modela, a ratkapne sa serije 1, mada mislim da je i Serija 2 imala prohromske ratkapne, samo malo drugacijeg dizajna :D

Imao sam i varijantu da napravim seriju jedan, tako sto bi se te sitnice promenile poput krila, branika i sl., ali mi nema poente

Tockovi def bodu oci, ne idu mi ove ratkapne uz siroki branik, nisam upoznat da je serija II imala hrom ratkapne, bile su pune ali u silver boji a mozda je bilo poliranih felni...nego nesto sto mi takodje ubolo oko a lako je resivo su bocni migavci od 156ice?? Zasto ?

Edited by OMP

@OMP Migavci su tu 20+ godina, cela rupa u krilima je napravljena za njih, pa kad bih stavio fabricke ne bi pasovali, a tesko da bih i nasao fabricke.

Sto se tice ratkapni kupio sam ih odma kad i auto, da ne bih davao silne novce na njihove livene felne, a zbog tog istog hroma uvek su mi se svidjale kako cuce i uklapaju se uz ostali hrom na autu

Mogle su rupe da se zatvore kad se radio auto a migavac ne mora bas original vec neki adekvatan tog oblika ovaj bas odskace po obliku, velicini i boji

Ovi migavci su stavljeni i na novog Tipa, a video sam na Silux-u da ima zatamnjena verzija da se kupi, ne znam kako bi to izgledalo, nisam načisto, da li bi izgledalo budženo, ili bi se utopili tj. manje upadali u oči... svakako varijanta bez prepravki tj. po postojećim rupama  

image.thumb.png.0ba8bf2cbd88b1b1133d864454bdfa37.png

ne bi izgledalo nikako ti crni su jos moderniji, na taj auto su isli mali kvadratni narandzasti, moze da se nadje tako nesto ali dzabe kad rupe ostale za ove alfine, nesto sto bi moglo da zameni fabricke iako nisu slicni ali su bar citroenovi su od saxa npr., ako se ne varam oni su nekog kao pravougaonog oblika i manji su.

edit.

61RFx5cAJvL._AC_SL1500_.jpg

Edited by OMP

Originalni su okrugli, narandzasti, na ovoj poziciji kao kod mene ili skroz napred na krilu za italijansko trziste.

Kako bilo ovi mi odgovaraju, cak mi se i svidjaju :D

da okrugli a meni u glavi nesto da su cetvrtasti, italijani voleli te migavce napred na krilu mnogo neitalijanskih kola 80ih je imalo naknadno dodatno za njihovo trziste mada nema pravila neki imali neki ne ne znam u cemu je fora dok npr.  mnoga kola IT proizvodnje nisu to imala sem starih modela iz 60ih i 70ih

Edited by OMP

Pre par dana uradjen tehnicki pregled, ja danas zavrsio tablice, saobracajnu i ostale gluposti.

Za neki dan voznjica, samo da prodje ovo budjavo vreme.

Eeeej, pa bravo i čestitam!  :thumbsup:   Def. si brži od mene, što i nije teško   :P

Daj neku fotku i daj podeli samnom cenu registracije (može i na PP ako nećeš ovde). Sve redovno ili ima neka fora, neki popust, neka olakšica? Mene nervira 2.1 motor kod mene   :wallbash:  Mada je u papirima 2.0 pa se nadam da će to da mi prođe i na dalje ali male su šanse...

@MS PK Uzivo je lepsi, ne mogu fotke sa telefona da prikazu lepo :D

@ISV_01 Hvala lepo, daleko je kao iz fabrike, ali je, u svakom slucaju, odradjen poprilicno veliki posao.
Fotkao sam i mojim analognim aparatom, pa u toku iduce nedelje bice i poneka "umetnicka" fotka :D
Bice takodje i enterijer, samo da usisam prvo i malo tablu prebrisem :D

@neshtry I modeli nam trebaju :D