Nuova Delta 639 Posted May 31, 2024 @OMP Iako ista zapremina, ipak dosta manje konja ovaj moj u odnosu na Turbo model, ali moze i on da ide dosta dobro. Pre ove restauracije sam ga najvise vozio oko 180km/h (na Autobahn-u normalno) i lepo se ponasa. Ali, ono sto mu najvise prija su recimo magistrale, motoputevi i brzine od oko 60-70km/h do nekih 100km/h. Najrastereceniji je tada i najlepse pliva, bas je milina za voznju i uzivanje. 2 horvat and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3805 Posted May 31, 2024 verujem da je uzivancija, ja sam svojevremeno imao prilike da se vozim u bentli kontinentalu ili arnaz ne secam se sta bese sa nekim 6.x motorom i 500 konja, ide to opako dobro do 100tke ima i el. trimovanje vesanja i moze to da se potera i po krivinama ali to nije poenta tog auta vec uzivanje u njemu u svakom pogledu, prostor, izolacija, materijali, sedis pozadi kao u dnevnoj sobi on pliva, ne oseca put ni brzinu sve jedno je dal ides 100 ili 180 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted July 22, 2024 Pozz :D 9 MS PK, Woodoo, Ivan and 6 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 21502 Posted July 22, 2024 (edited) Ekstra . Koliko ti je trebalo da se naviknes na te "satelite" (a ne klasicne rucice) sa obe strane volana? I da li samo sa slike deluje, ili je centar volana pomeren malo udesno u odnosu na sredinu sedista? PS: Tacno se lepo vidi kako su enterijer kod mene radili kao hommage CX-u . Gornji deo preko cajgera, centralna konzola pod uglom, sa elektronskim dzidzama izmedju sedista, oblik table ispred suvozaca, itd...: Edited July 22, 2024 by Ivan 3 Nuova Delta, horvat and city reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted July 22, 2024 @Ivan Rekao bih da je volan tacno "na sredini", kad sedim i vozim nemam utisak da je negde pomeren.. Sto se tice komandi iza volana, verovao ili ne prvi dan kad sam seo u auto sam se navikao na to, a uvek mi je problem da se posle CX-a presaltam na "obican auto". Nekako je mnogo prirodnije postavljeno, ruke na volanu se ne mrdaju uopste, samo prstima se radi sve i mnogo lakse i brze ide sve to. Pravo navikavanje je potrebno za volan i kocnicu, ostalo odlicno sve. 1 1 MS PK and Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted July 27, 2024 10 1 horvat, italiano, Nikola 1.6 and 8 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8244 Posted July 28, 2024 Kazu vidiigaa debeli zivii gaa Sent from my SM-A346B using Tapatalk 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted July 28, 2024 @MS PK Od juce popodne, pa do skupa 30.07. (sad utorak), vozim ga kao auto za "svaki dan" i moram priznati ozbiljno je lep osecaj 3 italiano, MS PK and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 21502 Posted July 29, 2024 11 hours ago, Nuova Delta said: pa do skupa 30.07. (sad utorak) Ko, sta, gde ? Pisi unapred gde mogu da se vide ovi lepotani, ako uhvatim vremena rado bih skoknuo. 2 Nikola 1.6 and Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted July 29, 2024 @Ivan Mesto Vraneši, pripada Vrnjackoj Banji, mi cemo sutra popodne oko 15h biti tamo, neki ce i ranije da se okupljaju, pa se mi vracamo kuci sutra uvece, a vecina ostaje da prenoci, pa MISLIM da je nakon toga tura do Kraljeva 1 Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 21502 Posted July 29, 2024 Eh, ja reko' neko okupljanje u BG, pa da skoknem posle posla. Hvala za info svakako. Ako te ne mrzi, kad se setis pusti ovde slobodno najavu kada bude neki lep skup oldtajmera. Sigurno ce biti zainteresovanih i sa foruma. A moja nebitna malenkost - ili BG ili negde na strani vikendom, to jedino mogu da ukalupim . 3 shuxx, Nuova Delta and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted July 29, 2024 @Ivan Ovaj klub nema organizacije nikakve po Beogradu, ima tipa Bugarska, Makedonija, Albanija, Vrnjacka Banja, Vranje, Kraljevo itd Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted July 30, 2024 (edited) Fotke telefonske, brzo obradjene na samom telefonu, za sebe cu jos malo u photoshopu srediti. Uglavnom, prodje jos jedno lepo druzenje sa dobrim ljudima. Bilo je i gostiju iz Hrvatske ! Nesto mora da pokvari raspolozenje, a to je steta za napustenog, a prelepog srpskog trobojnog gonica (ispravite me ako gresim?!) Edited July 30, 2024 by Nuova Delta 9 Nikola 1.6, Woodoo, MS PK and 6 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19288 Posted July 31, 2024 Odlične fotografije! Ne brini se za psa,oni su u prirodi skitavi psi. 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3805 Posted July 31, 2024 Kakav je to skup radnim danom?? a i sudeci po broju automobila se vidi da nije dobra ideja 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted July 31, 2024 @neshtry Hvala lepo ! @OMP Ni meni nije bilo jasno zasto bas tako, ali eto, sad je ispalo tako :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted August 14, 2024 (edited) 01.09. ce biti skup na Kalemegdanu, memorijalni skup Brace Petkovica, od jutarnjih casova od oko 09h ili 10h ce se skupljati automobili. 07.09. ce biti skup u Paracinu. Ukoliko dodje do neke promene datuma (Kalemegdan) javicu na vreme ! Edited August 14, 2024 by Nuova Delta 3 1 MS PK, PremieRacing, neshtry and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19288 Posted August 14, 2024 Nije daleko od BGD(kod Sombora je),biće raznih mašinerija 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6983 Posted August 27, 2024 https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/24738835/citroen-cx Sta bi? 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19288 Posted August 27, 2024 Bar ide u dobru svrhu... 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted August 27, 2024 @horvat @neshtry Ako se proda prodao se, ako ne nikom nista, nije mi ni bitno toliko. Stavio sam ga u slucaju da se ponudi lepa cena da samo ubrzam kupovinu placa, koji svakako moram da kupim i pobegnem iz prelepog BG-a :D 1 1 MiloshBg and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1835 Posted August 27, 2024 Kakav je plan? Na koju stranu se "bezi"? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted August 27, 2024 @MiloshBg Zena je za Vrcin, deo kod Avale, pa je zbog nje to jedna od opcija. Ja sam za potpuno van Beograda, razmisljao sam potez tipa: Indjija, Slankamen, Krcedin, Karlovci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8244 Posted August 27, 2024 Onda Krcedin. Sta imas u Slankamenu i Karlovcima? Sent from my SM-A346B using Tapatalk 1 Nuova Delta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nuova Delta 639 Posted August 27, 2024 @MS PK Za Slankamen ne znam, deluje interesantno na osnovu slika. U Karlovcima i okolini sam bio vise puta i jako su mi lepa mesta. Quote Share this post Link to post Share on other sites