Zan Batist 399 Posted July 11, 2024 13 minutes ago, horvat said: a to je ovako neki mali hot hatch koji hot hec? tizer kampanja... 1 horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2887 Posted July 11, 2024 54 minutes ago, darkman14 said: Touran 2.0 tfsi Opel Zafira 1.6 turbo-metan 1 2 horvat, darkman14 and nemanja84bg reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19652 Posted July 11, 2024 Abarth 500 160ks 1 horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7011 Posted July 11, 2024 (edited) Po prvi put posle dugo vremena sam izasao van FLA grupacije. Zapravo, naslednika sam vec pazario : Edited July 11, 2024 by horvat 16 igor0511, Milutinac, Axic and 13 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3204 Posted July 11, 2024 Odličan (5) I boja je baš pogođena. 1 horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22108 Posted July 11, 2024 (edited) 16 minutes ago, horvat said: Po prvi put posle dugo vremena sam izasao van FLA grupacije. Cudo, bas si ono izuzetak . Pa vama ce komotnije biti da na put idete sa zeninim Grand Modusom. Svaka cast ako mozete da se potrpate sa bebom. Kad pomislim na krevece, kolica i 100 drangulija koje vuces, meni je i D segment bio na granici izdrzljivosti po tom pitanju. Mislim na to da se normalno i komotno vozis, a ne da natrpavas gepek i zadnje sediste do krova sa stvarima. Jedino ako ne planirate da na put idete zajedno, ali sa dvoja kola . Edited July 11, 2024 by Ivan 5 horvat, Zan Batist, nemanja84bg and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19652 Posted July 11, 2024 Ja sam moje odgajio u Puntu,ali ja sam odrastao uz Renault 4...Auto ti je bombonica Sent from my 23021RAA2Y using Tapatalk 2 horvat and Zan Batist reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1447 Posted July 11, 2024 Ekstra! Predstavi ga! 1 horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7011 Posted July 11, 2024 jeste, G-Modus ce sada biti zaduzen za porodicne voznje. Falice mi Alfa i taj osecaj robustnosti, sigurnosti i stabilnosti na putu, bas je lep osecaj putovati sa njom. Ali postoje i druge stvari, oduvek sam zeleo hot hatch, a sad se konacno namestila prilika da mogu... Zenin da obavlja porodicne potrebe, a ja da se zabavljam 2 PremieRacing and Reacher Gilt reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Zan Batist 399 Posted July 11, 2024 moze i slika modusa... 1 1 igor0511 and horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8300 Posted July 11, 2024 Cek, da zakljucim. Prosirio si porodicu i prodajes limuzinu da bi vozio dva prdavca? Sent from my SM-A346B using Tapatalk 8 Ivan, horvat, nemanja84bg and 5 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7011 Posted July 11, 2024 (edited) Tacno tako ! Modus je B segment vozilo i to se oseti u svakom aspektu, ali s druge strane, sto se tice pakovanja - prakticniji je od Alfe 159 sedan. Tako da sto se tice pakovanja, nije nikakav problem. Veci je problem sto nije tako izolovan, sofisticiran i cvrst kao Alfa. Sa Alfom mogu da spicim put od 7-8-9 sati, da ne osetim, dok ovde to bas nije tako. Ali s druge strane, Alfa ima penal u voznoj dinamici i voznji po gradu - sto opet Clio RS nema! Clio RS se po gradu vozi kao najnormalniji Clio (malo je tezi volan i kvacilo, al nista posebno), a opet, kad ga lomim po krivinama, brutalan je, u rangu tih najboljih hot heceva. @Zan Batist Modus je bas takav kao sa te promo slike! Al okacicu i otvoricu temu Edited July 11, 2024 by horvat 2 igor0511 and MS PK reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Zan Batist 399 Posted July 11, 2024 @MS PK podrzi covjeka... nisam gledao dimezije, zapremine gepeka itd.. al nije iskljuceno da bolje i vise moze da se smjesti u G modus: ja vec uocavam da sam vise imao mjesta u gepek 307 karavana nego u Thesis gepek.. ali jedan je lajf. 1 horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3433 Posted July 11, 2024 Pusti hejtere, ja dete i sad pakujem u Minija kada nesto po gradu zavrsavam jer mi je lakse Sad je milina kada sama sedne u sediste pa je samo vezem, mada ni manevrisanje nije bilo toliki bauk. Jedino sta me muci je kada zaspi u Miniju pa pokusavam da je iznesem iz kola da je ne probudim, neretko joj udarim glavu o vrata E sad sto se putovanja tice to je vec druga prica, tu je trebao dosta veci auto. Ali sve je nekako lakse kada prodje prvih 6 meseci pa se resis kolevke i 3u1 kolica koja po pravilu previse zauzimaju. 1 horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8300 Posted July 11, 2024 Ih sto se tice pakovanja ne mira mi niko pricati, i dalje vozim stila kada treba nesto da se preveze jer u C klasu u odnosu na njega pola ne moze da stane Sent from my SM-A346B using Tapatalk 1 horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22477 Posted July 11, 2024 5 hours ago, horvat said: Zeni sam kupio Renault Grand Modus, tako da sad ona obavlja porodicne obaveze. A to je mene oslobodilo da imam ono sto sam oduvek hteo, a to je ovako neki mali hot hatch. Malo mozda cudan i nelogican skok, ali u sustini je optimalnije za nas, iako ce putovanja biti daleko neudobnija sada Alfa je u tome bas dobra. Zapravo hteo si da napišeš "Sebi sam kupio grandmodus da obavljam porodične poslove a za zenu uzimam neki manji auto". Ovo uglavnom svi kažu i kupe ženomobil koji na kraju oni voze i sređuju. 1 4 Reacher Gilt, horvat, nobutado and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7011 Posted July 11, 2024 Pa necu valjda da sredjujem Modusa pored Clia RS? 2 2 Zvezdo, Axic, nemanja84bg and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7011 Posted July 14, 2024 Prodata je bankarka... 12 nobutado, Dale, shuxx and 9 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6602 Posted July 14, 2024 svaka cast, bas brzo 1 horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Zan Batist 399 Posted July 14, 2024 prebrzo, obzirom na jaču cijenu...opravdanu inače.. 1 horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7011 Posted July 14, 2024 Jeste, bio sam spreman da cekam, ipak je to 2.2 jts, ali eto, nasao se kupac. Prijatelj je uzeo, mozda ga nagovorim da se aktivira na forumu 2 nemanja84bg and Reacher Gilt reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6192 Posted July 15, 2024 Na kom forumu...? Motaj kablove, gasi svetlo, njega ćeš da pošalješ na ARCS a mi se vidimo na RFS 1 horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6192 Posted July 15, 2024 E, da! btw, od srca ti čestitam SVE! Posebno proširenje, pa kupovinu pravog auta, pa prodaju bankarke, pa malo i ženomobil i tako... a u PM ću da čestitam one dve maloletne švalerke što idu uz crvenog RS-a i okumljenje sa Renault mehaničarom 1 horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19652 Posted July 15, 2024 interesantna stvar,ljudi mahom( čast izuzetcima) prelaze sa italijana na francuze Ko nas na forumu @Ivan na citroen i evo sada Igor na Renault... 1 horvat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6754 Posted July 15, 2024 A mnooogo pre @PremieRacingna Renoa, @Siciliano na Renoa, @djomla na Citrusa i rodonačelnik dinastije preletačevića @totti! Ja sam više puta izdao! 3 horvat, Axic and Siciliano reacted to this Share this post Link to post Share on other sites