Jump to content
Goran

Recommended Posts

13 minutes ago, horvat said:

a to je ovako neki mali hot hatch

koji hot hec? tizer kampanja...

16 minutes ago, horvat said:

Po prvi put posle dugo vremena sam izasao van FLA grupacije. 

Cudo, bas si ono izuzetak :P .

Pa vama ce komotnije biti da na put idete sa zeninim Grand Modusom. Svaka cast ako mozete da se potrpate sa bebom. Kad pomislim na krevece, kolica i 100 drangulija koje vuces, meni je i D segment bio na granici izdrzljivosti po tom pitanju. Mislim na to da se normalno i komotno vozis, a ne da natrpavas gepek i zadnje sediste do krova sa stvarima.

Jedino ako ne planirate da na put idete zajedno, ali sa dvoja kola :D .

Edited by Ivan

Ja sam moje odgajio u Puntu,ali ja sam odrastao uz Renault 4...

Auto ti je bombonica

Sent from my 23021RAA2Y using Tapatalk

jeste, G-Modus ce sada biti zaduzen za porodicne voznje. Falice mi Alfa i taj osecaj robustnosti, sigurnosti i stabilnosti na putu, bas je lep osecaj putovati sa njom. Ali postoje i druge stvari, oduvek sam zeleo hot hatch, a sad se konacno namestila prilika da mogu... Zenin da obavlja porodicne potrebe, a ja da se zabavljam :D 

Tacno tako ! :D 

Modus je B segment vozilo i to se oseti u svakom aspektu, ali s druge strane, sto se tice pakovanja - prakticniji je od Alfe 159 sedan. Tako da sto se tice pakovanja, nije nikakav problem. Veci je problem sto nije tako izolovan, sofisticiran i cvrst kao Alfa. Sa Alfom mogu da spicim put od 7-8-9 sati, da ne osetim, dok ovde to bas nije tako. Ali s druge strane, Alfa ima penal u voznoj dinamici i voznji po gradu - sto opet Clio RS nema! Clio RS se po gradu vozi kao najnormalniji Clio (malo je tezi volan i kvacilo, al nista posebno), a opet, kad ga lomim po krivinama, brutalan je, u rangu tih najboljih hot heceva.

@Zan Batist Modus je bas takav kao sa te promo slike! :D  Al okacicu i otvoricu temu :) 

Edited by horvat

@MS PK podrzi covjeka... :)
nisam gledao dimezije, zapremine gepeka itd.. al nije iskljuceno da bolje i vise moze da se smjesti u G modus:

ja vec uocavam da sam vise imao mjesta u gepek 307 karavana nego u Thesis gepek.. ali jedan je lajf.

Pusti hejtere, ja dete i sad pakujem u Minija kada nesto po gradu zavrsavam jer mi je lakse :D 

Sad je milina kada sama sedne u sediste pa je samo vezem, mada ni manevrisanje nije bilo toliki bauk.

Jedino sta me muci je kada zaspi u Miniju pa pokusavam da je iznesem iz kola da je ne probudim, neretko joj udarim glavu o vrata :lol:

E sad sto se putovanja tice to je vec druga prica, tu je trebao dosta veci auto. 

Ali sve je nekako lakse kada prodje prvih 6 meseci pa se resis kolevke i 3u1 kolica koja po pravilu previse zauzimaju.

Ih sto se tice pakovanja ne mira mi niko pricati, i dalje vozim stila kada treba nesto da se preveze jer u C klasu u odnosu na njega pola ne moze da stane

Sent from my SM-A346B using Tapatalk

5 hours ago, horvat said:

Zeni sam kupio Renault Grand Modus, tako da sad ona obavlja porodicne obaveze. A to je mene oslobodilo da imam ono sto sam oduvek hteo, a to je ovako neki mali hot hatch. Malo mozda cudan i nelogican skok, ali u sustini je optimalnije za nas, iako ce putovanja biti daleko neudobnija sada :D Alfa je u tome bas dobra.

Zapravo hteo si da napišeš "Sebi sam kupio grandmodus da obavljam porodične poslove a za zenu uzimam neki manji auto".

Ovo uglavnom svi kažu i kupe ženomobil koji na kraju oni voze i sređuju. :lol:

prebrzo, obzirom na jaču cijenu...opravdanu inače..

Jeste, bio sam spreman da cekam, ipak je to 2.2 jts, ali eto, nasao se kupac. Prijatelj je uzeo, mozda ga nagovorim da se aktivira na forumu :D 

E, da! 

btw, od srca ti čestitam SVE! Posebno proširenje, pa kupovinu pravog auta, pa prodaju bankarke, pa malo i ženomobil i tako... a u PM ću da čestitam one dve maloletne švalerke što idu uz crvenog RS-a i okumljenje sa Renault mehaničarom   :thumbsup:

interesantna stvar,ljudi mahom( čast izuzetcima) prelaze sa italijana na francuze

Ko nas na forumu @Ivan na citroen i evo sada Igor na Renault...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...