dennnis 12 Posted July 13, 2022 Ta Alfa sa kvarom na multiair jedinici i turbini i senzoru ugla volana, itd, itd… je moja (na žalost ;-) Ali sam takođe iznenađen gužvom i angažovanjem Gorana i ostalih momaka u servisu! Organizacija im je odlična, bar tako deluje :-) Tako da se ne kajem što sam prešao 200 km da bih došao kod njega u servis. Veliki pozdrav! 5 1 nobutado, Goran Zemun, Djuk85 and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dennnis 12 Posted July 26, 2022 Samo da ostavim ovde trag da je Mito servisiran propisno ;-) Za Fiat servis „Goran” samo pohvale sa moje strane! Urađeno sve po dogovoru. Stavku po stavku su mi obrazložili zašto su šta uradili, šta predlažu, šta treba kasnije itd… Sve su me razumeli, sve su znali: vrlo profesionalno, kulturno, ljudski, ništa „sa visine”… Tako da od mene samo preporuke za ovaj servis. 200 i kusur kilometara u jednom pravcu, ali opravdano 100%. 1 1 Goran Zemun and nobutado reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
milekontras 4 Posted August 10, 2022 (edited) @Goran Zemun Poštovani Gorane, dugo sam pratilac foruma i redovan posetilaic servisa pa mi je poznato kakva je guzva,. Zato da se požalim ovako prvo mada će ishod verovanto biti da dodjem da se pogleda, obzirom da se radi o kočionom sistemu na mom stilu.. Naime, potpuno je u voznom stanju, kočnice ne propoadaju, normalno koči po mom subjektivnom osećaju ali mi se par puta palila lampica za kočionu tečnost i kad sam danas pogledao jedva malo preko minimuma. Nisam mogao da vidim da negde curi, verovanto je da je to pomalo ako se negde dešava. Ne znam da li ima smisla da dolivam tečnost ne znam koja je u pitanju a nisam siguran da li se mešaju, sipano je poslednji put kod vas u servisu. I još nešto, nikada da pitam da li je moguće kod vas u servisu izabrati kod zamene ovih potrošnih delova (filteri itd) izmedju više proizvođača? Hvala Edited August 10, 2022 by neshaoct dodao tag Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 433 Posted August 11, 2022 7 hours ago, milekontras said: @Goran Zemun Poštovani Gorane, dugo sam pratilac foruma i redovan posetilaic servisa pa mi je poznato kakva je guzva,. Zato da se požalim ovako prvo mada će ishod verovanto biti da dodjem da se pogleda, obzirom da se radi o kočionom sistemu na mom stilu.. Naime, potpuno je u voznom stanju, kočnice ne propoadaju, normalno koči po mom subjektivnom osećaju ali mi se par puta palila lampica za kočionu tečnost i kad sam danas pogledao jedva malo preko minimuma. Nisam mogao da vidim da negde curi, verovanto je da je to pomalo ako se negde dešava. Ne znam da li ima smisla da dolivam tečnost ne znam koja je u pitanju a nisam siguran da li se mešaju, sipano je poslednji put kod vas u servisu. I još nešto, nikada da pitam da li je moguće kod vas u servisu izabrati kod zamene ovih potrošnih delova (filteri itd) izmedju više proizvođača? Hvala Pozdrav, naravno da mozete birati brend koji zelite ili doneti svoje delove. Sto se nivoa tecnosti za kocenje tice, nivo pada kada se plocice potrose ili kada negde curi. Posto postoje mesta koja Vi ne mozete prekontrolisati, bolje je da dovezete na pregled neko jutro u 7 i 30. Dolivanje samo ako je nivo bas jako nizak i mozete doliti Dot 4. 1 milekontras reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
milekontras 4 Posted August 11, 2022 Tako je najbolje, doći ću verovatno u ponedeljak, videće se odmah šta je kad se podigne, diskovi i pločice su nadam se dobro, pošto su menjani relativno skoro, pre će biti neko curenje iz sistema.PozdravSent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
milekontras 4 Posted August 15, 2022 Brzo, efikasno i profesionalno je rešen problem sa kočnicama, zakazan je čak i kontrolni pregled obzirom da se radi o osetljivom sistemu i značajnom za bezbednost. FIAT kao kompanija bi trebala da podrži i ovakve servise koji nisu samo za nova vozila u garantnom roku i da tako dodatni značaj svom brendu. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 2 knezevic76 and GiDrA reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostoja 26 Posted September 10, 2022 Moja iskustva sa servisima su tamo-amo. Uglavnom srede jednu stvar, a pokvare drugu usput pa ides dvaput ako primetis, a mozda i triput (al kod drugog majstora). Ne i u ovom slucaju. U servis Goran sam prvi put otisao 2014., dan pre kupovine Stila, kad sam cuo da pred pocetak rada servisa vrse besplatnu proveru automobila. Obicno je problem zakazati proveru u bilo kom servisu, pogotovo kad treba kupiti auto. Stilo je "pretresen", popisani su nedostaci i procena cene otklanjanja istih. Nista hitno, ali nije bas ni kratak spisak bio. I nakon par nedelja od kupovine, nisam se mnogo razmisljao gde da odvezem auto, te opet kod Gorana, u smislu da se oduzim. Oni su meni izasli u susret pregledom vozila, majstor mi svakako treba, pa sto ne kod njih (iako nisu bas ni blizu, pa nije zgodna kombinacija) jer "svog" majstora nisam imao. Prvi utisak je bio dobar (pregled), sad da vidimo i drugi (servisiranje). Da sad ja ne bih puno pisao, od 2014e dodanas servisiram auto kod Gorana i vrlo sam zadovoljan. Samo jednom sam imao problem sa njima i to posle prvog malog servisa (treci dolazak u servis po redu), ulja je bilo nesto preko maksimuma na sipci. Sipali su po katalogu, a iz nekog neutvrdjenog razloga umesto 3.5 kod mene staje 3.1l do maksimuma. Uz silna izvinjenja su odvadili visak, ponovo naterali auto na "dizal'cu", pregledali karter na udarce, cak i merili duzinu sipke da sa njom nesto nije fiju zviz, jer je situacija cudna. Nista ocigledno nismo mogli da nadjemo. Nije ni do cedjenja, sledeci put smo radili vise stvari i bas dugo se cedio karter. Mislim da se i Goran seca cele te zavrzlame. Od tad, da kucnem u drvo, zakazem, odem, oni odrade sta treba, platim i ne razmisljam sto sam mogao mozda za crvenu jeftinije da prodjem u nekoj garazi koje bi me posle kostale vise (iskustva sa prethodnim autom i majstorom). Ovog sa uljem se secaju pa sipaju 3l pa sutra ako treba dolijem 1dl ili ne diram. Nije sve idealno, imam i par "zamerki": Goran nece da "budzi". Ili ce da uradi kako treba da se uradi ili ce da odbije da radi budzologiju. Zakazivanje servisa je nezgodno zbog silne guzve, pa cete morati 15ak dana ranije da zapocnete akciju zakazivanja, a pred sezonu godisnjih mozda i jos ranije. Sto je OK za redovne servise, nece nigde pobeci, a i znate kad sleduju; ali ako imate neki problem koji nije opasan ali vas nervira, moracete da se strpite i trpite. Za opasnije probleme ce reci da dodjete da pogledaju i probace da vas ubaci u prvi moguci termin. Tako da ako se neko razmislja da li ili ne kod Gorana, ako hocete da budete mirne glave, slobodno idite. 9 1 Dzimbo, totti, blingaro and 7 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Monopolist90 0 Posted October 5, 2022 Poštovani Gorane, Koliko iznosi cena zamene prednjih diskova i pločica? U pitanju je Punto EVO 1.4 8v, interesuje me samo cena za ruke bez delova... Hvala unapred na odgovoru. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 433 Posted October 6, 2022 19 hours ago, Monopolist90 said: Poštovani Gorane, Koliko iznosi cena zamene prednjih diskova i pločica? U pitanju je Punto EVO 1.4 8v, interesuje me samo cena za ruke bez delova... Hvala unapred na odgovoru. Postovani, izvinjavam se na kasnjenju sa odgovorom. Razlog je sto nisam u Srbiji i ne citam ove postove svaki dan. Da ne bi cekali moj povratak, molim Vas pozovite 063242007 i Sloba ce Vam dati odgovor. Hvala 1 alfini0507 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Old school 34 Posted October 22, 2022 @Goran Zemun Majstor Gorane, Koja je cena ( orijentaciono ) velikog servisa za Grandea benz 1.4 2009g atmosverca naravno sa vašim delovima i opet naravno u kvalitetu ? Trebao bih u ponedeljak sinu da kupim jednog grandea pa me interesuje na koju sumu da računam za veliki servis a da bih mogao malo i cenu da mu skinem Na mom EVU nisam radio veliki jer sam ga kupio sa već urađenim pa ne znam kako se kreću cene a i malo malo nešto poskupi. Hvala unapred Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 433 Posted October 24, 2022 On 10/22/2022 at 6:07 AM, Old school said: @Goran Zemun Majstor Gorane, Koja je cena ( orijentaciono ) velikog servisa za Grandea benz 1.4 2009g atmosverca naravno sa vašim delovima i opet naravno u kvalitetu ? Trebao bih u ponedeljak sinu da kupim jednog grandea pa me interesuje na koju sumu da računam za veliki servis a da bih mogao malo i cenu da mu skinem Na mom EVU nisam radio veliki jer sam ga kupio sa već urađenim pa ne znam kako se kreću cene a i malo malo nešto poskupi. Hvala unapred Veliki i mali servis zajedno sa delovima kosta oko 30000 rsd. 1 Old school reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomispc 832 Posted November 27, 2022 Pozdrav Gorane, Danas u voznji je Bravo 1.9mjet krenuo da lupka iz pravca prednjeg suvozacevog tocka i posle nekih 50m se ugasio. Vidim da se onaj najveci kais sa leve (suvozaceve) strane motora (pretpostavljam da je to PK) razlistao. Desna polovina kaisa je glatka, leva hrapava a usput odnekud viri peteljka koja pretpostavljam da je to parce kaisa koje se namotalo. Veliki servis je radjen kod vas u oktobru 2020e godine i od tada sam presao oko 20 000km, da li to mozda potpada pod neku garanciju? Svakako bih doterao auto kod vas sutra slepom, pa nek stoji koliko stoji, ali sam jako nestrpljiv (pogotovu sto sam trebao da dodjem za mali servis u decembru)... Hvala puno unapred... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 433 Posted November 27, 2022 7 hours ago, shomispc said: Pozdrav Gorane, Danas u voznji je Bravo 1.9mjet krenuo da lupka iz pravca prednjeg suvozacevog tocka i posle nekih 50m se ugasio. Vidim da se onaj najveci kais sa leve (suvozaceve) strane motora (pretpostavljam da je to PK) razlistao. Desna polovina kaisa je glatka, leva hrapava a usput odnekud viri peteljka koja pretpostavljam da je to parce kaisa koje se namotalo. Veliki servis je radjen kod vas u oktobru 2020e godine i od tada sam presao oko 20 000km, da li to mozda potpada pod neku garanciju? Svakako bih doterao auto kod vas sutra slepom, pa nek stoji koliko stoji, ali sam jako nestrpljiv (pogotovu sto sam trebao da dodjem za mali servis u decembru)... Hvala puno unapred... Svakako doslepajte da vidimo šta se desilo... 1 1 shomispc and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4151 Posted November 28, 2022 Srećan rođendan domaćineeee...!!! 4 Rile_bg, moron, nobutado and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 433 Posted November 28, 2022 13 hours ago, PremieRacing said: Srećan rođendan domaćineeee...!!! Hvala puno... Zivi i zdravi bili.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gaston 1 Posted November 29, 2022 Poštovani Gorane, srećan rođendan, sve najbolje želim! Juče sam ostavio Stila kod vas zbog problema sa pritiskom ulja. Zamenili ste davač, ali problem se ponovo pojavio, pa je auto ostao kod vas. Inače lampicu ulja upali samo kad je zagrejan motor na leru. Nema nikakvih čudnih zvukova iz motora da ukazuju na ležajeve, što ste mi spomenuli, pa sam hteo da vas pitam da li bi bilo moguće pre otvaranja kartera proveriti pritisak ulja manometrom? Pitam jer sam se kasnije setio da je instalacija na tom davaču popravljana već kod vas. Tada se lampica ulja nije palila na kontaktu, pa je to sređeno. Inače ste do sad svaki problem rešavali uspešno, imam samo reči hvale za vas i vaš servis, u koji dolazim već 12 godina. Pošto ste mi juče rekli da treba karter da se skine i da to neće biti uskoro, hteo sam da pitam ako bi zahtevalo manje vremena da li bi provera manometrom bila moguća da bi otklonili sumnju na instalaciju davača pritiska ulja? I kada bih mogao da očekujem? Da li bi to bilo više dana ili više nedelja, pošto znam kolike su gužve kod vas? Unapred hvala i veliki pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gaston 1 Posted November 29, 2022 7 hours ago, Gaston said: Poštovani Gorane, srećan rođendan, sve najbolje želim! Juče sam ostavio Stila kod vas zbog problema sa pritiskom ulja. Zamenili ste davač, ali problem se ponovo pojavio, pa je auto ostao kod vas. Inače lampicu ulja upali samo kad je zagrejan motor na leru. Nema nikakvih čudnih zvukova iz motora da ukazuju na ležajeve, što ste mi spomenuli, pa sam hteo da vas pitam da li bi bilo moguće pre otvaranja kartera proveriti pritisak ulja manometrom? Pitam jer sam se kasnije setio da je instalacija na tom davaču popravljana već kod vas. Tada se lampica ulja nije palila na kontaktu, pa je to sređeno. Inače ste do sad svaki problem rešavali uspešno, imam samo reči hvale za vas i vaš servis, u koji dolazim već 12 godina. Pošto ste mi juče rekli da treba karter da se skine i da to neće biti uskoro, hteo sam da pitam ako bi zahtevalo manje vremena da li bi provera manometrom bila moguća da bi otklonili sumnju na instalaciju davača pritiska ulja? I kada bih mogao da očekujem? Da li bi to bilo više dana ili više nedelja, pošto znam kolike su gužve kod vas? Unapred hvala i veliki pozdrav! Poštovani Gorane, zanemarite moj prethodni post. Danas me je Nataša iz servisa zvala da dođem po auto, pa smo se i videli kasnije. Samo ću još jednom zbog ostalih ponoviti izuzetno zadovoljstvo saradnjom sa vama. Problem rešen, lampica se nije dalje palila. Još jednom veliko hvala! 1 Goran Zemun reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomispc 832 Posted December 18, 2022 On 11/27/2022 at 1:57 PM, shomispc said: Pozdrav Gorane, Danas u voznji je Bravo 1.9mjet krenuo da lupka iz pravca prednjeg suvozacevog tocka i posle nekih 50m se ugasio. Vidim da se onaj najveci kais sa leve (suvozaceve) strane motora (pretpostavljam da je to PK) razlistao. Desna polovina kaisa je glatka, leva hrapava a usput odnekud viri peteljka koja pretpostavljam da je to parce kaisa koje se namotalo. Veliki servis je radjen kod vas u oktobru 2020e godine i od tada sam presao oko 20 000km, da li to mozda potpada pod neku garanciju? Svakako bih doterao auto kod vas sutra slepom, pa nek stoji koliko stoji, ali sam jako nestrpljiv (pogotovu sto sam trebao da dodjem za mali servis u decembru)... Hvala puno unapred... Veliko hvala Goranu i ovako javno za maksimalno profesionalan pristup i sredjivanje havarije na kolima u sklopu garancije, zaista ste najbolji. 2 moron and Loon123 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Skarac 9 Posted December 18, 2022 Zbog Gorana kupujem Fiate. Ozbiljan maher i lafcina. 2 1 Loon123, moron and GiDrA reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 2971 Posted December 18, 2022 "Čovek" je zaista veoma hvaljen. Pa i na Honda forumu Jer, dobar glas se daleko čuje, bez obzira na brend. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiDrA 6 Posted December 18, 2022 1 hour ago, Skarac said: Zbog Gorana kupujem Fiate. Ozbiljan maher i lafcina. Bas iz tog razloga i vise naginjem ka Stelviju kao sledeci automobil umesto DS7… :) 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aleksandar Zivkovic 0 Posted December 20, 2022 (edited) Zdravo, Motor je doziveo hidroudar. Uradjena je polugeneralna, promenjeni su sledeci delovi: -Klipnjaca -Klackalice -Hidropodizaci -Obrada glave -Dihtunzi i gumice -Dizne testirane -Turbo testiran -Veliki servis -Mali servis Auto normalno radi u mestu, postize radnu temperaturu ali ne moze da predje 2 hiljade obrtaja.Takodje na dijagnostici se ne vidi nikakva greska ili parametar. U prilogu se nalazi snimak paljenja auta i njegovog rada sa ovim problemom. https://drive.google.com/file/d/1LPDxzdEhDyD8ihyrnrZ7wEhdDCBDFurW/view?usp=sharing Edited December 20, 2022 by neshaoct formatiranje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 433 Posted December 20, 2022 (edited) @Aleksandar Zivkovic Culi ste se sa mojima u servisu danas...dovedite da vidimo sta je u pitanju.. Edited December 20, 2022 by neshaoct formatiranje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola1978 2 Posted January 1 Ja se izvinjavam, da li radite servisiranje fiat 500 1,4 benz 2008 godiste? Za sada je potrebna promena manzetne homokinetickog zgloba, a i ubuduce da se odrzava auto. Pozdrav Nikola Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 433 Posted January 1 3 hours ago, Nikola1978 said: Ja se izvinjavam, da li radite servisiranje fiat 500 1,4 benz 2008 godiste? Za sada je potrebna promena manzetne homokinetickog zgloba, a i ubuduce da se odrzava auto. Pozdrav Nikola Mozete servisiraju auto kod nas, pocinjemo sa radom 9.1. Mozete pozvati i zakazati. Quote Share this post Link to post Share on other sites