neshaoct 9692 Posted November 23, 2009 Servis Goran osnovan je 2000 godine u Zemunu, Ulica Tršćanska. Radi proširenja kapaciteta menja svoju lokaciju u ulicu Dragiše Vasića br. 18 na Altini, takođe u Zemunu, gde se i danas nalazi. 2007. godine servis proširuje svoju delatnost u trgovinsko-automehaničarsku radnju - SZTR Goran Servisiramo isključivo Fiat i Lancia vozila Auto servis ''Goran'' nudi usluge :- Servisiranja vozila - Servis klime - Čišćenje dizni - Besplatan pregled vozila U sklopu servisa nalazi se magacin originalnih Fiatovih delova na koje dajemo garanciju kao i na sve usluge servisa. Radno vreme servisa: Radnim danima 08 - 17h Subotom 08 - 14h Zakazivanje servisa vrši se ponedeljkom u 08:00 na tel. 011/2193-543 ; 065/2193-543 Dragiše Vasića br.18, Altina - ZemunE-mailsajt Članovi Fiat-Lancia Club Serbia sa važećom članskom karticom i ličnim identifikacionim dokumentom koji izdaje Republika Srbija ( ili druga država koju Srbija priznaje ), ostvaruju popust na usluge servisa od 20%, imaju pravo na besplatnu dijagnostiku, popust od 50% na pranje i testiranje donetih ( već skinutih ) benzinskih dizni, kao i povlašćeni tretman prilikom zakazivanja, odnosno imaju prioritet na pružanje usluga servisa. Pravo na navedeni popust i pogodnosti imaju JEDINO, SAMO i ISKLJUČIVO članovi Fiat-Lancia Club Serbia sa važećom članskom karticom i ličnim identifikacionim dokumentom koji izdaje Republika Srbija ( ili druga država koju Srbija priznaje ). Ukoliko je neko uplatio članarinu, a čeka na svoju člansku karticu, sve što treba da uradi je da me nazove, ja ću onda proveriti u spisku i ako je sve ok okrenuću Gorana i najaviti tu osobu. SVAKO ko uplati članarinu dobije na svoj E-mail potvrdu o tome. U tom mail-u dobije i broj telefona. A, Klupski broj se nalazi i javno napisan na Forumu:Osnovni podaci Zbog ovoga nije moguće da čovek koji je uplatio članarinu kaže da ne zna Klupski broj telefona. Svi koji kažu da nemaju karticu Kluba jer je čekaju...moći će da ostvare popust SAMO, JEDINO I ISKLJUČIVO ako ja najavim tu osobu Goranu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9692 Posted November 23, 2009 Tema ostaje otvorena za Vaša pitanja. Na njih će odgovarati Goran, odnosno Goran ZemunNaravno, to ne znači da ovde pitate oko tehničkih problema na Vašim automobilima. To ćete raditi u podForumu za takva pitanja, zavisno od toga koji automobil posedujete :LybraOstali Lancia modeliUno/Tempra/TipoBravo/Brava/Marea/MultiplaPunto mk.1/Punto mk.2Stilo/Nuova BravoGrande PuntoOstali Fiat modeliAuto GasNa ovoj temi postavljate samo opšta pitanja oko servisa i usluga koje se u njemu pružaju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 465 Posted November 28, 2009 Ima li neko od clanova kluba da vozi Fiat cupe?? Imam nesto da poklonim nekom u nedelju na skupu..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9692 Posted November 28, 2009 ...dolazilo je par ljudi sa Coupeom...Okrenuću sutra da vidim imaju li u planu da dolaze... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostres 1 Posted November 29, 2009 Da li radite Cromu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 465 Posted November 29, 2009 Croma...stara ili nova??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9692 Posted November 29, 2009 ...znam ja da je stara u pitanju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 465 Posted November 29, 2009 Jbg....ne radimo je , ali reci sta je problem pa napravicemo neki izuzetak.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostres 1 Posted November 29, 2009 Nije do trenutnog problema treba mi dugotrajnije resenje za odrzavanje.Najblizi servis koji zna da ih radi je na 20 km. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 465 Posted November 29, 2009 koje je godiste?? koji motor?? u kakvom je stanju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostres 1 Posted November 30, 2009 1995. motor 2.0 16v oslabljena varijanta od 90kW za kinesko trziste.Sto se tice stanja voleo bi da se dogovorimo kad nisi u guzvi da je pogledas. Sva je onako nit smrdi nit mirise. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 465 Posted November 30, 2009 javi se i dodji Quote Share this post Link to post Share on other sites
bvasecki 3 Posted December 7, 2009 Servis koji preporuchujem svima od sveg srca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zvaramiro 0 Posted December 15, 2009 Gorane,kako sa dodjem do clanske kartice kluba?vidim da se to isplati,bar sto se servisiranja u tvom servisu tice...Prebacise me na ovu temu kada sam pitao za eventualnu cenu popravke tog menjaca i anlasera!po gps navigaciji od mene do tebe 98km...pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9692 Posted December 15, 2009 Gorane,kako sa dodjem do clanske kartice kluba?A, to si trebao da pogledaš ovde:O Klubu...Tu bi video i:Pristupnica Quote Share this post Link to post Share on other sites
zvaramiro 0 Posted December 15, 2009 Pogledo sam!odlicni ste i stvarno se trudite da pomognete...stvarno nemas ideju za cenu popravki koje su mi potrebne?Ubice me zena,obeco sam joj krecenje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9692 Posted December 16, 2009 ...stvarno nemas ideju za cenu popravki koje su mi potrebne?To će ti napisati Goran...njega si pitao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
miroslav 1 Posted December 21, 2009 Ovo još nisam doživeo: poslali mi deo, o svom trošku, svaka čast kada dođem u Zemun biće Quote Share this post Link to post Share on other sites
Niksha 1 Posted January 11, 2010 (edited) Hvala jos jednom Goranu i autoservisu danas na pomoci i gostoprimstvu!!!Spasili ste me!!! Preporuka za vas! Edited January 11, 2010 by Niksha Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9692 Posted January 16, 2010 petricz je greškom poslao ovo pitanje kao Report PostDa li imate Termostat za Cromu 2006god. 1.9MJT 88kw 8v,i koliko kosta deo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Anna 0 Posted January 23, 2010 Sve pohvale za Gorana i servis,hvala puno na pomoci ,savetima i usluzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted January 29, 2010 Jos jednom veliko hvala Goranu na "poklonjenom" trapu, prijemu preko reda i kao i uvek, korektnom radu i odnosu Imate pivo od mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2578 Posted January 29, 2010 takodje i od mene Quote Share this post Link to post Share on other sites
pile_sale 42 Posted February 7, 2010 Drugovi kako doci do clanske karte kluba? Quote Share this post Link to post Share on other sites
sasa_vu 0 Posted February 7, 2010 Drugovi kako doci do clanske karte kluba?http://www.fiat-lancia.org.rs/pristupnica.php Quote Share this post Link to post Share on other sites