Jump to content
FAS Goran

Old school

Members
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

About Old school

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Location
  Plandište

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Punto EVO 1.4 Multiair Turbo sport 135 HP + 1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eto, kupljen je nosač ali je guma 195 pa ne može nosač da se zakači, plitak je. Gledao sam da su fabričke 185 ali mislim da nije to velika razlika da ne može nosač da se zakači. Malo sam ga korigovao čekićem i u stegi tako da je sad zakačen ali biće muke oko kačenja. Moraće rezervni da se uzme 185.
 2. @MiloshBg Da da....takva su kačenja za nosač. I takav nosač sam video ali sam mislio da ide drugačiji. Hvala
 3. Tata kupio Dobla ( četvrti u familiji ) Nema nosač rezervnog točka. Video sam da ima više modela ali ne znam koji odgovara. Evo slike od mesta gde se kači nosač pa ako neko zna koji nosač odgovara neka stavi neku sliku. Doblo 2009 g.
 4. @OMP U pravu si. Onda ostavljam 500 evrića sa strane pa čekam da se stanje kvačila pogorša. Mada......poznavajući sebe, teško ću dočekati da kvačilo rikne skroz jer sam navikao da sve probleme na autu sprečim a ne da lečim jer to sve što je počelo da se kvari pokvariće se skroz u najgorem mogućem momentu ( Marfijev zakon ) pa će koštati više nego da ga zameniš preventivno ( eventualno kad nešto crkne bez najave ) tako da je ovo sad igra živaca i pitanje vremena dokle ću izdržati. Proleće ću verovatno dočekati ali leto i odlazak na odmor sa ovim kvačilom ne sigurno.
 5. @MiloshBg Cena sitnica....nisam znao da ima plivajući.....ni hidro druk.....ništa kod mene ne može da bude jednostavno @OMP Uvek se štelovalo da bude niže. Ne baš na patosu ali niže od pola da hvata....odvaja.... A pedala je dosta tvrđa u odnosu na druge aute koje vozim. Skoro smo sinu radili kvačilo na GP-u. Kad sednem kod njega u auto dobro mu ne probijem patos koliko mu lako ide pedala
 6. Da li u Punto EVO 1.4 135ks turbo benzin ide standardni set kvačila ili ide neki " jači " set? Pedala je već postala tvrda i na pola vata pa neću da čekam da me negde ostavi.
 7. Skiuo, probao, nema štelovanja....sve fiksno. Uspeo sam da podbacim pod zadnji kraj brizgaljke neku plastiku ( zadnja slika ) tako da sam dobio malo bolji ugao. Nije najbolje ali je mnogo bolje nego što je bilo.
 8. .....ok Za vikend ću probati.
 9. Tako smo nekad na kečevima štelovali ali ako zalomim iglu eto još većeg sheet. Probaću nešto već. Skinuću plastiku pa ću videti da li od ispod može da se šteluje.
 10. Kod mene nema nikakav šraf na brizgaljkama. Bar ne spolja. Da li mora plastika da se skine? Da li ispod ima za štelovanje?
 11. Kako naštelovati i da li može da se našteluju brizgaljke za vodu za prednje staklo? Jedna ( vozačeva narano ) mi baca skroz nisko. Nekada smo to nekim iglama pomerali ali nisam hteo da čačkam da je ne s.ebem skroz. ......naravno u pitanju je Punto EVO
 12. @neshaoct Ma prodao sam skoro laptop a nisam uzeo drugi pa se mlatim preko telefona. Pokušao sam da otpakujem RAR ali u pola otpakivanja pokaže neku grešku i ja to naravno sve pobrišem Nemam vremena da ga rarujem i zipujem da ga j.bem. Digao ga malo na dizalicu i zaleg'o pod njega i rešio problem Sreća nije nosač puko pa sam uspeo da vratim na mesto. Kad budem uzeo uskoro laptop onda ću malo da se bavim otpakivanje i zipovanjem fajlova. Ja sam ipak Old school tako da imam sve manje volje i živaca za " kompjuterisanje " al volem da čačkam oko svega što ima točkove, šta ću....
 13. Danas me u BG neko " pipno " na parkingu u zadnji branik i utero mi jednu stranu rikverc svetla dok se druga strana drži. Sigurno je jedan nosač slomljen. Da li moraju plastike unutar blatobrana da se skidaju da bi se došlo do svetla? Još nisam kući stigao ali čim stignem mora da zalegnem ispod njega da to sredim.
 14. @Ivan Baš paradoks. Ovaj se već na 110 vrti oko 3k tako da ga ne teram na duže staze preko 100. Eventualno kada naiđe neka mušterija malo mu protegnem ventile ali ne na daleko, ne mogu da ga slušam da se dernja a obrtaljku ni ne gledam onda

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...