Jump to content
Goran
neshaoct

Fiat servis ''Goran''

Recommended Posts

Postovani Gorane,

da li menjate nosace na Lancia Lybri?

Bio sam u auspuh servisu zavario izduvnu granu sto ide iz motora i menjao pletenicu.

Majstor mi je rekao da daje garanciju 3 godine ali posto su mi nosaci otisli i prenose vibraciju na izduvni sistem

ne moze mi dati dok ne zamneim nosace motora. Medjutim retko ko hoce da menja donje nosace jedino kosku koja je pristupacna.

Neki kazu da ne rade stare automobile iako novac nije problem a i Lybra je lepo ocuvana!

Hvala na unapre odggovoru!

Pozdrav!

20 hours ago, zlatanpekmez said:

Postovani Gorane,

da li menjate nosace na Lancia Lybri?

Bio sam u auspuh servisu zavario izduvnu granu sto ide iz motora i menjao pletenicu.

Majstor mi je rekao da daje garanciju 3 godine ali posto su mi nosaci otisli i prenose vibraciju na izduvni sistem

ne moze mi dati dok ne zamneim nosace motora. Medjutim retko ko hoce da menja donje nosace jedino kosku koja je pristupacna.

Neki kazu da ne rade stare automobile iako novac nije problem a i Lybra je lepo ocuvana!

Hvala na unapre odggovoru!

Pozdrav!

Javite se u servis i dajte broj sasije...ako ima nosaca nije problem.

Poštovanje Gorane, 

Par meseci kako imam 500L 1,3 mjt 70 kw iz 2018. Od nedavno, dešava se da izgubi snagu i upali ček endžin lampicu. Obično kod naglog dodavanja gasa (preticanje). Tad teško ide preko 3000 obrtaja, maximalno 100 tri-četiri km na sat. Isto tako iznenada, snaga se vrati i auto ide kao lud . Lampica svetli jos neko vreme, sat, dva i ugasi se.  Inače savršeno pali, mirno radi. Imate li ideju šta bi moglo da bude? 

Ujedno, vreme je za mali servis. Koliko  dana je potrebno zakazati servis ranije, obzirom da radim po smenama i nisam iz Bg pa moram sve da uklopim.

Postovani Gorane,

• Vozim Fiat Bravo,1,6. Sinoc sam udario desnim tockom u ivicnjak,negde kod Arene, izgleda prilicno jako. :unsure: Nisam vise mogao da vozim auto, verovatno je nesto puklo oko tocka i jos ne mogu da pritisnem pedalu kvacila uopste. Doslepao sam auto do bloka 37, blizu studenjaka. Da li biste mogli da me primite u servis ujutru, posto nisam iz Beograda?  Interesuje me da li imate slep sluzbu da ga nekako prebacimo do Vas ili bih ja morao organizovati slep? 
  • Pozdrav

17 hours ago, city said:

Postovani Gorane,

• Vozim Fiat Bravo,1,6. Sinoc sam udario desnim tockom u ivicnjak,negde kod Arene, izgleda prilicno jako. :unsure: Nisam vise mogao da vozim auto, verovatno je nesto puklo oko tocka i jos ne mogu da pritisnem pedalu kvacila uopste. Doslepao sam auto do bloka 37, blizu studenjaka. Da li biste mogli da me primite u servis ujutru, posto nisam iz Beograda?  Interesuje me da li imate slep sluzbu da ga nekako prebacimo do Vas ili bih ja morao organizovati slep? 
  • Pozdrav

Žao mi je sto Vam ne možemo pomoći. Mi otvaramo tek 9.1.

Gorane,postovanje...

Fiat Punto MJet 1.3...izbacuje da je izgleda crkao neki grejac...zamenio bi svih 4...kolika je cena?i kako ide zakazivanje kod Vas?

Veliki pozdrav

On 1/18/2025 at 11:18 PM, Jole86 said:

Gorane,postovanje...

Fiat Punto MJet 1.3...izbacuje da je izgleda crkao neki grejac...zamenio bi svih 4...kolika je cena?i kako ide zakazivanje kod Vas?

Veliki pozdrav

Postovani, cenu i termin možete saznati pozivom na 0112193543. Hvala

On 1/20/2025 at 11:59 PM, Goran Zemun said:

Postovani, cenu i termin možete saznati pozivom na 0112193543. Hvala

Ljudi kako ste sretni sto imate Gorana koliko sam vidio sve zivo rjesava sto se tice fiata dok ja cupam kosu s glave jer mi je predaleko 

Ako ne mozes da resis tu gde si nista nije predaleko. Ja sam iz Krusevca isao kod Gorana npr.

Sent from my SM-A256B using Tapatalk

8 hours ago, Flex said:

Ako ne mozes da resis tu gde si nista nije predaleko. Ja sam iz Krusevca isao kod Gorana npr.

Sent from my SM-A256B using Tapatalk

Ja sam drug iz Cazina i sad ode paliti fiata toliko obrtaji variraju i lose primi gas dok se ne zagrije kad se zagrije normalno radi

On 3/3/2025 at 7:37 AM, krimi said:

Ja sam drug iz Cazina i sad ode paliti fiata toliko obrtaji variraju i lose primi gas dok se ne zagrije kad se zagrije normalno radi

Koji auto?