zlatanpekmez 2 Posted August 18, 2024 Postovani Gorane, da li menjate nosace na Lancia Lybri? Bio sam u auspuh servisu zavario izduvnu granu sto ide iz motora i menjao pletenicu. Majstor mi je rekao da daje garanciju 3 godine ali posto su mi nosaci otisli i prenose vibraciju na izduvni sistem ne moze mi dati dok ne zamneim nosace motora. Medjutim retko ko hoce da menja donje nosace jedino kosku koja je pristupacna. Neki kazu da ne rade stare automobile iako novac nije problem a i Lybra je lepo ocuvana! Hvala na unapre odggovoru! Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 478 Posted August 19, 2024 20 hours ago, zlatanpekmez said: Postovani Gorane, da li menjate nosace na Lancia Lybri? Bio sam u auspuh servisu zavario izduvnu granu sto ide iz motora i menjao pletenicu. Majstor mi je rekao da daje garanciju 3 godine ali posto su mi nosaci otisli i prenose vibraciju na izduvni sistem ne moze mi dati dok ne zamneim nosace motora. Medjutim retko ko hoce da menja donje nosace jedino kosku koja je pristupacna. Neki kazu da ne rade stare automobile iako novac nije problem a i Lybra je lepo ocuvana! Hvala na unapre odggovoru! Pozdrav! Javite se u servis i dajte broj sasije...ako ima nosaca nije problem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki01 35 Posted October 24, 2024 Poštovanje Gorane, Par meseci kako imam 500L 1,3 mjt 70 kw iz 2018. Od nedavno, dešava se da izgubi snagu i upali ček endžin lampicu. Obično kod naglog dodavanja gasa (preticanje). Tad teško ide preko 3000 obrtaja, maximalno 100 tri-četiri km na sat. Isto tako iznenada, snaga se vrati i auto ide kao lud . Lampica svetli jos neko vreme, sat, dva i ugasi se. Inače savršeno pali, mirno radi. Imate li ideju šta bi moglo da bude? Ujedno, vreme je za mali servis. Koliko dana je potrebno zakazati servis ranije, obzirom da radim po smenama i nisam iz Bg pa moram sve da uklopim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 841 Posted January 1 Postovani Gorane, Vozim Fiat Bravo,1,6. Sinoc sam udario desnim tockom u ivicnjak,negde kod Arene, izgleda prilicno jako. Nisam vise mogao da vozim auto, verovatno je nesto puklo oko tocka i jos ne mogu da pritisnem pedalu kvacila uopste. Doslepao sam auto do bloka 37, blizu studenjaka. Da li biste mogli da me primite u servis ujutru, posto nisam iz Beograda? Interesuje me da li imate slep sluzbu da ga nekako prebacimo do Vas ili bih ja morao organizovati slep? Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8311 Posted January 1 Mislim da rade tek u petakПослато са SM-S926B помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 478 Posted January 2 17 hours ago, city said: Postovani Gorane, Vozim Fiat Bravo,1,6. Sinoc sam udario desnim tockom u ivicnjak,negde kod Arene, izgleda prilicno jako. Nisam vise mogao da vozim auto, verovatno je nesto puklo oko tocka i jos ne mogu da pritisnem pedalu kvacila uopste. Doslepao sam auto do bloka 37, blizu studenjaka. Da li biste mogli da me primite u servis ujutru, posto nisam iz Beograda? Interesuje me da li imate slep sluzbu da ga nekako prebacimo do Vas ili bih ja morao organizovati slep? Pozdrav Žao mi je sto Vam ne možemo pomoći. Mi otvaramo tek 9.1. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jole86 0 Posted January 18 Gorane,postovanje... Fiat Punto MJet 1.3...izbacuje da je izgleda crkao neki grejac...zamenio bi svih 4...kolika je cena?i kako ide zakazivanje kod Vas? Veliki pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 478 Posted January 20 On 1/18/2025 at 11:18 PM, Jole86 said: Gorane,postovanje... Fiat Punto MJet 1.3...izbacuje da je izgleda crkao neki grejac...zamenio bi svih 4...kolika je cena?i kako ide zakazivanje kod Vas? Veliki pozdrav Postovani, cenu i termin možete saznati pozivom na 0112193543. Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
krimi 0 Posted March 2 On 1/20/2025 at 11:59 PM, Goran Zemun said: Postovani, cenu i termin možete saznati pozivom na 0112193543. Hvala Ljudi kako ste sretni sto imate Gorana koliko sam vidio sve zivo rjesava sto se tice fiata dok ja cupam kosu s glave jer mi je predaleko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Flex 1824 Posted March 2 Ako ne mozes da resis tu gde si nista nije predaleko. Ja sam iz Krusevca isao kod Gorana npr.Sent from my SM-A256B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
krimi 0 Posted March 3 8 hours ago, Flex said: Ako ne mozes da resis tu gde si nista nije predaleko. Ja sam iz Krusevca isao kod Gorana npr. Sent from my SM-A256B using Tapatalk Ja sam drug iz Cazina i sad ode paliti fiata toliko obrtaji variraju i lose primi gas dok se ne zagrije kad se zagrije normalno radi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 478 Posted March 17 On 3/3/2025 at 7:37 AM, krimi said: Ja sam drug iz Cazina i sad ode paliti fiata toliko obrtaji variraju i lose primi gas dok se ne zagrije kad se zagrije normalno radi Koji auto? Quote Share this post Link to post Share on other sites
krimi 0 Posted Tuesday at 01:02 PM On 3/17/2025 at 9:01 AM, Goran Zemun said: Koji auto? Fiat punto evo 2011 god Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 478 Posted Tuesday at 02:53 PM 1 hour ago, krimi said: Fiat punto evo 2011 god Motor? Quote Share this post Link to post Share on other sites
krimi 0 Posted Tuesday at 10:10 PM 7 hours ago, Goran Zemun said: Motor? 1.3 multijet 62kw Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 478 Posted Wednesday at 04:19 AM 6 hours ago, krimi said: 1.3 multijet 62kw Proveri usisni granu, egr I klapnu gasa 1 krimi reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites