Jump to content
FAS Euroauto Goran

Gaston

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Gaston

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Stilo 1.6, 16v, 2005.
 1. Poštovani Gorane, bio sam na pregledu kod vas onog dana kad niste bili u servisu. Dijagnostika je pokazala grešku CAN, lampica imobilajzera se po davanju kontakta pali dva puta pa ugasi, a lampica za pritisak ulja se ugasi već na kontaktu, pre paljenja. Imate li neku ideju možda šta bi moglo biti? Zakazali smo za ponedeljak, 15.03. u 8 ujutro, pa eto još jednom molbe da pogledate auto ako budete tu. Sve najbolje želim!
 2. Poštovani Gorane, došao bih na pregled (Stilo 1.6) zbog check engine lampice koja se pojavila nakon promene ECU. U servisu Autoelektronika su pregledali i kažu da nije kompjuter u pitanju, testirali su sa svojim i isto se dešava, pa savetuju da kod Vas odem. Ako ste ujutro tu, zamolio bih da Vi lično pogledate auto. Hvala unapred, veliki pozdrav, Igor
 3. Zakazano za 17.03. i ujedno za veliki i mali servis. Ako bih doneo delove za servise, da li vazi garancija kod vas za urađeno i u kom periodu? Da li je nesto drugačije nego za delove kupljene kod vas? Uplatio sam klupsku članarinu, pa ako uvazite popust, koliko bi koštali radovi za već dogovoreno plus veliki i mali servis, ako su delovi moji i druga varijanta ako su vaši delovi? Još me zainteresovalo što sam negde video da se kod vas može obaviti dezinfekcija enterijera auta ozonom pa mi samo recite da li je i dalje besplatna ta usluga za članove?
 4. Zahvaljujem na odgovoru. Kako bih mogao da zakazem dolazak?
 5. Poštovani Gorane, od skora sam vlasnik Stila 1.6 i imam problem sa pedalom kvačila koja se ne vraća, posebno kad je zagrejan auto. Video sam da ste već pisali o tome, da je u pitanju cilindar kvačila. Da li je kod vas cena popravke ista, 1500 din? I Jos nešto... da li bi se moglo zaustaviti blinkanje pređene kilometraže i koliko košta takav zahvat? Sve najbolje, pozdrav!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...