Jump to content
Goran

• Popusti, pogodnosti, akcije

• Aktuelni postovi

• Meni su teme kao tvoje bas vredne. Jos kada je sva opisano slikama, radovima, greskama itd.. To nema cenu! Bas sam juce citao neku temu iz 2012 godine Iskreno ne znam da li bi se usudio da radim bas toliki posao najvise sto skoro sve radim sa patosa(sem kada se ogrebem za kanal) ali dosta toga radim sam oko kola. Zupcenje, vodena, roleri, spaneri i sve sto spada u v.servis sam radim,trapove, dizne, turbina. itd...Ali nisam siguran da bi smeo da se upustim u ovo sto si ti radio.Tako da ovakvi radovi su meni zlata vredni i ako imam 1.9jtd  Svaka cast jos jednom i na kraju krajeva dobro je sto nisi imao Autodatu ili nisi pogledao u istu inace bi doslo do nastavka " ponovo radim glavu motora" Neka te lepo sluzi sada i pun gas! 
    • I nemoj da računaš da će ti jedan sprej biti dovoljan. A da li je bolja malo svetlija ili tamnija niko neće videti jer su sve falne iste boje.
    • Malo statistike i ritma potrosnje prednjih plocica:   142.400 186.000  240.044  298.461  345.955   U proseku 50.888km      Zadnjih: 142.400 213.800 288.500 335.938 U proseku 64.512km     Fotografija prednje plocice sa poslednje zamene:   Strana koja nije do klipa je vise istrosena jer je slobodna u nosacu i celjustima za razliku od druge strane koja se limovima sama fiksira u klip
    • Prvo dobro fizicki ocistis felne celicnom cetkom najbolje ako imas one koje se zakace za busilicu Potom obrises alkoho;om ili razredjivacem da uklonis sve masnoce Ukoliko su negde zardjale namazes antirostom da zaustavis proces rdjanja Dobro zastitis gumu i sve sto ne zelis da farbas.  Pa u dva tri sloja naprskas bojom u spreju sa susenjem od pola sata izmedju slojeva Ako imas viska vremena i para mozes i da nabacis dva tri sloja laka preko svega
    • Highlander, komercijala sa finim cenama. Ali, svaka roba ima svog kupca..    
  • Topics

• Today's Birthdays

1. alzex
      alzex
      (43 years old)
    2. malinovic
      malinovic
      (34 years old)
    3. marko987
      marko987
      (38 years old)
    4. MaxaJTD
      MaxaJTD
      (28 years old)
    5. Purta
      Purta
      (39 years old)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...