Meni su teme kao tvoje bas vredne. Jos kada je sva opisano slikama, radovima, greskama itd.. To nema cenu! Bas sam juce citao neku temu iz 2012 godine
Iskreno ne znam da li bi se usudio da radim bas toliki posao najvise sto skoro sve radim sa patosa(sem kada se ogrebem za kanal) ali dosta toga radim sam oko kola. Zupcenje, vodena, roleri, spaneri i sve sto spada u v.servis sam radim,trapove, dizne, turbina. itd...Ali nisam siguran da bi smeo da se upustim u ovo sto si ti radio.Tako da ovakvi radovi su meni zlata vredni i ako imam 1.9jtd
Svaka cast jos jednom i na kraju krajeva dobro je sto nisi imao Autodatu ili nisi pogledao u istu inace bi doslo do nastavka " ponovo radim glavu motora" Neka te lepo sluzi sada i pun gas!
Malo statistike i ritma potrosnje prednjih plocica:
142.400
186.000
240.044
298.461
345.955
U proseku 50.888km
Zadnjih:
142.400
213.800
288.500
335.938
U proseku 64.512km
Fotografija prednje plocice sa poslednje zamene:
Strana koja nije do klipa je vise istrosena jer je slobodna u nosacu i celjustima za razliku od druge strane koja se limovima sama fiksira u klip
Prvo dobro fizicki ocistis felne celicnom cetkom najbolje ako imas one koje se zakace za busilicu
Potom obrises alkoho;om ili razredjivacem da uklonis sve masnoce
Ukoliko su negde zardjale namazes antirostom da zaustavis proces rdjanja
Dobro zastitis gumu i sve sto ne zelis da farbas.
Pa u dva tri sloja naprskas bojom u spreju sa susenjem od pola sata izmedju slojeva
Ako imas viska vremena i para mozes i da nabacis dva tri sloja laka preko svega