Jump to content
Goran

• Aktuelni postovi

• Plava varta koja je dosla sa autom, 2018. godiste, je juce konacno izdahnula Par dana vec vidim da utihnu malo sijalice na verglanju, ali je palio. Prekljuce zavrsim sa poslom, malo je vise zanjanjao, ali upalio.  I juce bas da krenem na put Ca- Sd , spakujem sve u auto, kad on mrtav   Upalila ga je yamaha na kablove U njoj je inace AGM 14ah sa 240A cini mi se, plus motor koji radi... pustio sam je da odradi koji minut da i njegov primi malo struje i upalio je na cvrgu...        Posle puta je palio  ali cim odstoji auto pola sata vidim da opet njanja... u 6 uvece reko moram da uzmem drugi, necu ga ujutru upaliti, nema trika... u principu nisam mnogo ni birao niti ocekujem da traje sto godina, osvezicemo za 2-3... 7000din neki monbat(nikad cuo), mada je kod tih nizih cenovnih rangova sve slicno... uzeo ga u nekoj auto radnji, sve ove namenske za baterije su bile zatvorene... zamolio sam da mu izmerimo napon samo jer mi je malo prasnjavo delovao pa ne znam koliko je stajao, ali imao je 12,69V, dakle 100% pun   Vergla sad kao lud, veselo i azurno, to je to   Nego, pitanje od milion dolara, da li je iko ikada video ovo magicno oko na ijednom akumulatoru a da nije zeleno? Video sam ih crknutih milion, i imali su ga i neki moji ali je to okonivek zeleno, bio ispravan ili neispravan, pun ili prazan...
    • Zato mislim da je najveci problem ljudi koji ne koriste mozak i nisu ni zasluzili vozacku, a ne navigacija, znaci itd... Da su saobracajnice u super stanju nisu, da neko pomesa rampu iz bilo kojeg razloga mogu da shvatim, ali kad krenes da vozis autoputem u pogresnom smeru u brzoj traci, pa to moze jedini razlog biti da je vozac retardiran. Totalno nije bitno jel slucajno ili namerno, dozvolu nije zasluzio ne jer postoji neka kazna za tako nesto nego jer ocigledno nije sposoban medicinski da upravlja vozilom...
    • Tacno je da ljudi vise gledaju u mape na telefonu nego u znakove. Paznja je skoncentrisana na pogresno mesto
    • Dobre navike ne treba menjati čak ni kada čovek predje na EV...   Pa tako i sa električarem zimske gume treba voziti i leti, taman da je i premium u pitanju ...  
    • To ni meni nije jasno al ajde ... kad bih se nervirao oko toga svaki dan bi mi pritisak bio jedno 200  ma bas me briga nek parkira ko kako hoce , da vidis ispred skola ... to brate kao brdo 'ovana da si nabacao na sred ulice bitno da zene pokazu drugaricama koja ima mocniji status jbg brdoviti krs balkan. 
  • Topics

• Today's Birthdays

1. aleksandar984
      aleksandar984
      (42 years old)
    2. darkman14
      darkman14
      (41 years old)
    3. DeVito
      DeVito
      (40 years old)
    4. iggyboy
      iggyboy
      (49 years old)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...