Jump to content
FAS Goran

aleksandar984

Members
  • Content Count

    254
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About aleksandar984

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 06/27/1984

Contact Methods

  • MSN
    aleksandar_784@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad-Zemun

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo MultiSve :) ex Fiat Punto 2 JTD HLX

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Na prodaju telefon kupljen u aprilu 2017. u telenoru. Uz kutiju ide punjac, racun i dve maske. Na slici se vidi manja ogrebotina u donjem levom uglu. Moguca svaka provera pre kupovine. Cena 270 evra na sajtu KP je 280.
  2. Na prodaju 4 letnje gume sa dimenzijom 205/55/16, racun i garancija do marta 2019. DOT 42/15. Cena 110 evra
  3. Drugar prodaje auto pa da mu malo pomognem https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11587642/citroen-c4 "Automobil u extra stanju, bez ulaganja (skoro uradjeni mali i veliki servis, reg do 06.2018.) ! Ja sam drugi vlasnik. Kilometraza originalna (140.000). Izuzetno mali potrosac. Od prvog dana tj. od prvog kilometra odrzavan u ovlascenom servisu sto dokazuje servisna knjizica, racuni, potvrde... Sertifikat za tamna stakla. Vredi pogledati, auto bez ijedne mane..
  4. A sta su vozaci dobijali time sto kazu da ne znaju ko je vozio auto a napravili su prekrsaj?
  5. MIslim da ne postoje takve, ali mozda neko me ispravi.
  6. Usluzni oglas za brata https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11088705/honda-accord-24-executive Honda je kao nova,kasko osigirana sa kompletnim istorijatom faktura i fiskalnih racuna. Na sebi ima set letnjih guma i uz nju poklanjam set zimskih guma.Postoji mogucnost svih pregleda koji postoje u Srbiji.Za vise informacija slobodno kontaktirajte.
  7. Tako je! plus sto kada hoces da izadjes iz 3v moras dobro da se zaletis otpozadi posto kao da si legao
  8. Lepse jeste ali funkcionalnije sa 5v, retki su oni koji mogu da voze 3v, bez vece familije itd. Bitno je da je otisao
  9. @Bumblebee ima narod para, eto ti na sajmu u NS prodato 200 novih automobila, a sto se tice polovnjaka mislim da im sad nije sezona, Stilo ovaj je dobar ali je trovrati i onda mu se suzava krug kupaca. Mislim da je mozda problem sto mu je prva cena bila 4k a sad manje od 3k i verovatno ce je jos spusti kad naidje prvi potencijalni kupac. Eto dizemo temu coveku

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...