darkman14 6602 Posted July 8, 2024 Da, sirina auta je bas pravo merilo. Uvek treba povesti suvozaca da probas koliko su vam ramena blisko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22117 Posted July 8, 2024 (edited) Mislim, to je ono sto se uz WB lako vidi na prvu, kao razlika izmedju platformi. Mada i tu u zadnje vreme ima "podvala", koje vec gore pominjete. Poznati primer iz grupacije je Tipo (wannabe Compact segment, a na broj je manjoj FCA Small Wide platformi), tipican primer je i Scala (MQB A0), itd... Edited July 8, 2024 by Ivan 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4793 Posted July 8, 2024 Pa ako gledate po sirini vozila, Atlas pro je D segment ako u njega strpate kineza od metar i zilet Ili je mini-compact segment ako skrcate sumo rvaca unutra, naravno kineskog Prosek bi bio B+ segment. 1 1 igor0511 and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4788 Posted July 8, 2024 16 minutes ago, Ivan said: Mislim, to je ono sto se uz WB lako vidi na prvu, kao razlika izmedju platformi. Ali, ako gledaš samo Wb, onda ti Dacia Jogger dodje nešto izmedju BMW-a X3 i X5 I sad sam u dilemi, šta je tu (naj)bolje 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22117 Posted July 8, 2024 Izuzetak potvrdjuje pravilo . 2 moron and igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3434 Posted September 10, 2024 Evo cisto da zapljunem 5000km. Nema nista posebno Ne trosi ulje ni ostale tecnosti (gluopst teska sto je servis sipao ulje na pola incijalno pa sad brojim crtice kad proveravam), zadovoljan sam kako ide, lepo sam se navikao i nema zamerki. Utisak je da bez obzira na dimenzije sa 4 kamere je ultra upravljiv i pregledan. Cini mi se da lakse parkiram kola nego Leona. Potrosnja za celo posedovanje cep-cep metodom je mrvu ispod 6.9l. 8 PremieRacing, bane1321, moron and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4788 Posted September 10, 2024 Ne troši ti ulje ? Nije ti „brate“ to normalno ... Možda taj Geely kao Hondin 1,5T „meša ulje i gorivo“, pa na mernoj šipci samo „raste nivo“ ? Ja posle svake duže vožnje CRV-a na čep kartera odlijem oko litar ( „mešavine“ ). I samo gas, „vozi Miško“. 1 1 shuxx and igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3434 Posted September 10, 2024 Bice da je do tezine noge na gasu A i menjac mu pomaze dosta. 7. brzina je dovoljno dugacka da nije u obrtajima ni na autoputu Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3434 Posted October 25, 2024 Na kolima nista novo osim sto je komsija kod mojih malo okrecio vrata krececi fasadu ali skinulo se sve puskom jer je samo malo vetar naneo. Ono sto me je odusevilo je da moze da pusta video tokom voznje tako da smo dobili potpuni mir u kolima. Toliko jednostavna stvar koju vecina proizvodjaca izbegava da omoguci tako da otrpilike sada znam napamet Masu i medu 2 3 Ivan-Topola, Reacher Gilt, darkman14 and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3434 Posted October 26, 2024 Evo i testa Geely-ja, navukli me mangupi sa foruma da pisem https://autorepublika.com/2024/10/26/ar-test-geely-atlas-pro/ 7 1 Ivan-Topola, moron, Woodoo and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15962 Posted October 26, 2024 Nisam ja kriv... NAVUKLI ME... AR je odličan auto sajt. I vredi ga čitati, a i svoje iskustvo preneti. Sa zadovoljstvom ću pročitati tvoje iskustvo... 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22117 Posted October 26, 2024 (edited) On 10/26/2024 at 10:53 AM, igor0511 said: navukli me mangupi sa foruma da pisem Procitao sam, svaka cast, lep tekst Igore. Tvoje podeljeno i napisano iskustvo me u trenutku asociralo na najlepse dane i ovog foruma pre 10-15 godina. Na tadasnje druzenje, na volju za pomoci i deljenjem informacija medju clanovima, na pravo (a ne virtuelno) druzenje, na brojne detaljne tutoriale koje su ljudi ovde nesebicno ostavljali, itd. Danas su drustvene mreze dovele do toga da je vrhunac mozdanog napora staviti smajlija ili eventualno putem telefona napisati par smislenih reci. A ovo drugo uglavnom kada nekome nesto treba. Edited November 7, 2024 by Ivan 8 1 alfini0507, moron, MS PK and 6 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3434 Posted October 27, 2024 Hvala Ivane! i meni nedostaju te disksusije, ali mislim da smo manjina. Razni kanali i blogovi su ubili zelju ljudima da se diskutuje. utisak mi je da je FLCS jedan od retkih foruma koji je i opstao i radi i dalje, mada smo po pitanju FL vozila bas tanki 2 1 Ivan-Topola, moron and Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15962 Posted October 27, 2024 Moje iskustvo sa forumima je malo, ali, misljenja sam da je ovaj forum verovatno najveci, velika posecenost, broj clanova, aktivnih. Moze li se ikako doci do neke statistike gde se uporedjuju auto forumi srbije? Odlican je FLCS! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22117 Posted October 27, 2024 (edited) @igor0511 Ako ne daj Boze zaskripi sa trenutnom, opusteno mozes da razmislis i o alternativnoj ili dodatnoj profesiji . Bez zezanja, koliko si pitko i detaljno napisao tekst - samo cu ti reci da sam sa zadovoljstvom recenziju procitao do kraja u dahu, iako me SUV tematika generalno ic ne zanima i preskacem je po netu . Kao kad Borko (Buduci klasici) izbaci video. Da je ne znam sta sto ti nije u sferi interesovanja - covek tako lepo prezentuje, da te drzi prikovanim za ekran od pocetka do kraja. Bilo da je u pitanju mehanika, sredjivanje, dozivljaji po Evropi sa kupovinom i dovlacenjem modela u Srbiju... 35 minutes ago, shuxx said: Odlican je FLCS! Drzimo se, ali nazalost ni bleda senka onoga sto je forum bio u svoje zlatno doba. Tu sam bukvalno od starta, pa za sve ove godine mogu da uporedim kvalitet/kvantitet sadrzaja i pisanja, odnos ljudi, a druzenje i medjusobnu pomoc pogotovo. Clanovi sa duzim stazom to svakako znaju, upravo ovo sto i Igor pominje. Da gledam u procentima, taj odnos bi nazalost bio jednocifren. Ali eto, za razliku od dobrog dela drugih foruma raznoraznih tematika, koje su drustvene mreze (i povrsan pristup) poubijale - borimo se i egzistiramo vise od deceniju i po. Opet u skladu sa zainteresovanoscu trenutne ekipe clanova da doprinesu druzenju i zajednici. Edited October 27, 2024 by Ivan 5 1 MiloshBg, shuxx, moron and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8302 Posted October 27, 2024 Moje iskustvo sa forumima je malo, ali, misljenja sam da je ovaj forum verovatno najveci, velika posecenost, broj clanova, aktivnih. Moze li se ikako doci do neke statistike gde se uporedjuju auto forumi srbije? Odlican je FLCS! Po statistici smo uvek bili na prvom mestu.Sent from my SM-A346B using Tapatalk 6 horvat, shuxx, igor0511 and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lufti 771 Posted October 28, 2024 Najkvalitetniji ljudi.Sent from my SM-A805F using Tapatalk 3 igor0511, silenci and Ivan-Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3434 Posted October 29, 2024 On 10/27/2024 at 10:15 AM, Ivan said: @igor0511 Ako ne daj Boze zaskripi sa trenutnom, opusteno mozes da razmislis i o alternativnoj ili dodatnoj profesiji . Definitivno bi bila zanimljivija profesija, ali mislim da sam mator da predjem na to Nemam vise luksuz da volontiram negde dok se ne dokazem, a da ce neko sada da me plati za pisanje clanka tesko Ali svakako bih voleo da testiiram i Geely Coolray i pisao sam salonu da ih pitam da li su zainteresovani. Time cu saznati i vrlo brzo da li se moja karijera autonovinara zavrsava 3 3 Loon123, horvat, Dzimbo and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4788 Posted October 29, 2024 Pa, svaki je uvoznik zainteresovan za besplatnu reklamu Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4793 Posted October 29, 2024 3 hours ago, igor0511 said: Ali svakako bih voleo da testiiram i Geely Coolray Evo, ja ustupam Alibravo da ga oni testiraju u zamenu da ti testiras Coolray. Taman da vide cudo Italochineske kombinacije. I pobegnu glavom bez obzira 1 4 Ivan-Topola, bane1321, alfini0507 and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6192 Posted November 5, 2024 Eeeeej, domaćine, srećan rođendaaaan!!! 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3434 Posted November 6, 2024 Hvala!!! I svaka ti cast sto uvek cestitas svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22117 Posted November 6, 2024 Mislim da je kum jedini od nas koji zna da dodje do dela foruma sa podacima o rodjendanima . Cestitke i sa moje strane. 1 1 1 igor0511, knezevic76 and darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3434 Posted November 6, 2024 hvala haha da, meni nekad iskoci ta lista, ali isto tako magicno i nestane Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lufti 771 Posted November 6, 2024 Prikljucujem se cestitkama i voleo bih i da se okupimo uzivo, mozda i pre prvog snega, mozemo i u nsu!Sent from my SM-A805F using Tapatalk 2 1 igor0511, Bingodalton and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites