Jump to content
Goran
Milutinac

Naslednik grandioznog - Lancia Delta 2.0Mjet

Recommended Posts

Čestitke...!!!  Puno bezbrižnih km želim  :clover:

ExpresTno brzo si rešio batu, i prodaju i kupovinu... Čini mi se kao da si mu GP prodao ispod cene i kupio prvu Deltu na koju ste naišli, samo da ga se 'otarasiš'  :lol:   :rofl:

1 hour ago, PremieRacing said:

i kupio prvu Deltu na koju ste naišli, samo da ga se 'otarasiš'  :lol: 

Da nije tako, ne bi ni uzimao u obzir cumurasa :P .

Srećno bilo novom vlasniku  i puno bezbrižnih kilometara. Povremeno bacim pogled na oglase i ovu sam zapazio, cini mi se da je bila 4.500€ cena. 

Za to da li je 10 godina kod nas mogu da ti potvrdim zbog trocifrenog broja tablica, kod mene je 708 a u aprilu bila 10-a godina na Puntu tako da jeste u Srbiji toliko. :D

36 minutes ago, Axic said:

Za to da li je 10 godina kod nas mogu da ti potvrdim zbog trocifrenog broja tablica, kod mene je 708 a u aprilu bila 10-a godina na Puntu tako da jeste u Srbij

Kod mene je 677 :D

Na Bravu i Delti, u iole duzem vlasnistvu minimalne su sanse da se prodje bez igranke sa motoricima, veznim plastikama i klapnama digitalne klime. Bar na nekom od ukupno 5 aktuatora.

Cak ni izlazna godista (2013, 2014) nisu postedjena tih njihovih brljotina, koje su vukli jos sa Stila iz 2001.

Edited by Ivan

Grande sto se tice cene je otisao sa Ok cifru

Oglasen je entuzijasticno za 3300, pa je cena spustena na 3000 sa jednim setom tockova, otisao je za 2800, i samo za zimskim tockovima. Letnji set ce na oglase i ako njih ubacimo u kalkulaciju, otisao je za oko 3000, sto je cak i vise nego sto je placen pre 5 godina...

18 hours ago, Ivan said:

E moj Mile, decenijski forumski saborče... Deluje da si bas totalno, i sto je jos gore nepovratno, zastranio :D .

Mali ( @Nikola-Ns )  je zastranjen oduvek :D sto se mene tice - ja bih se bez problema za sledece vozilo vratio na benzin, a sa njime sta cemo - evo ne znam :mellow:

18 hours ago, Ivan said:

Ako me ne preteknete - cim se vidimo, od mene na poklon imate poslednju verziju mapa kompletne Evrope koja je radjena za taj InstantNav,

Kaze covek da mu je neki momak namestio karticu. Voli izgleda ekrane :D zato sto je za mercedes vec uzeo neku multimediju i pita jel imamo nekog da mu to poveze jer mi smo mladi, mi to znamo :D

Moram samo proveriti da li je stavljena poslednja verzija mapa...

FB_IMG_1701762870911.thumb.jpg.7f494d60957895440edd393e236a9dfa.jpg

1 hour ago, Milutinac said:

Idi tamo na verzije pa proveri. Zaboravio sam kako tacno da se dodje do toga, cini mi se da se u rezimu navigacije neko dugme (mozda Menu) drzi par sekundi i tako se ulazi u servisni deo. Pa tu gledas verzije HW, Firmware, mapa i svega ostalog... Bravo mi je trenutno kod Knezevica, pa ne mogu da proverim :D .

Zadnje mape koje imam su i zadnje koje su pravljene za InstantNav, iz 2017. godine (Evropa i detaljna Srbija). Iza njega je krenuo Uconnect.

1 hour ago, Milutinac said:

Mali ( @Nikola-Ns )  je zastranjen oduvek :D sto se mene tice - ja bih se bez problema za sledece vozilo vratio na benzin, a sa njime sta cemo - evo ne znam :mellow:

Jeste li probali sa nekom turbo-benzina terapijom? Cesto zna da pomogne ljudima u takvim kriticnim situacijama :D .

Edited by Ivan

2 hours ago, Milutinac said:

Kad krenes ka Cacku samo gleda kako sa livade da te vrati :D 

Kad ce remap? 

2 hours ago, darkman14 said:

Kad krenes ka Cacku samo gleda kako sa livade da te vrati :D 

Jbg, secate se sigurno kada je Mile ono ranije bio Petrolhead, nije ni vozio autoputem. Zato sada ima problem.

3 hours ago, Ivan said:

Jeste li probali sa nekom turbo-benzina terapijom?

Nista ne pomaze :D ne vredi...

2 hours ago, darkman14 said:

Kad ce remap? 

Tamo negde 2028.-2029.  :lol:

Kad gazda bude hteo, samo pre toga ima dosta stvari, znas i sam :)

7 minutes ago, Milutinac said:

Nista ne pomaze :D ne vredi...

Pricah sa covekom nedavno, kada smo imali onu akciju transporta diskova iz NS za Baneta.

Nije mi delovalo da su nafta i cadj ostavili bas toliko ozbiljne posledice :P .

Nebo zavrseno...

Za sada je bilo primarno samo da se sanira fabricko koje je bilo palo, pa nije toliko "paznja" bila usmerena na stubove, rukohvate, suncobrane, ali bice i to odradjeno...za sada samo da se uljudi taj deo :)

20231208_115529.thumb.jpg.7da0bd976f55f32882df63616bc2420c.jpg   20231208_115702.thumb.jpg.5bcd738afa4c4f94d166f4163a27536d.jpg

20231208_115546.thumb.jpg.4c565f224abf48f895d13e7a16e34d8d.jpg

Danas delta ostavljena i na poliranju i dubinskom, posle toga dolazi na red servisiranje...a potraga za gumama vec uveliko traje, kombinujemo 100 varijanti. Idu fabricke njene felne samo cemo videti na kojim gumama, novim svakako, ali kojim ne zna se jos...

Bonus pikčr...

20231208_123516.thumb.jpg.e8617586e12a80f4343dabd974dc12cf.jpg

Kako su im ruzne boje ti stubovi da ne verujes. Bas se skoro vozio u jednoj, crna koza / alkantara, navi, sivo nebo i ti stubovi nedefinisani :D

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока