Milutinac 6121 Posted December 4, 2023 (edited) Posto je bratov Grande - oglas - tema otisao u skoro pa rekordnom roku, krenuli smo u potragu za deltom, 1.6 ili 2.0mjet... Pogledali jednu bordo u NS, ono da ne verujes za sta ljudi traze 4000-5000e evra. Onda juce ide gledanje jedne bele bi-color u BG na Dorcolu, zali Boze gledanja, nece da udje u 5. i 6. brzinu, soferka je pukla pre par dana bas, prljava, nikakva, idemo dalje... Imali smo jos jednu na Vozdovcu, kaze oglas vrlo skromno, vlasnik vec 10 godina, odrzavana i nista mnogo vise od toga. Idemo da vidimo... Covek stariji onako, ispunio je sebi san kako kaze, i u dvoristu vec stoji san - C klass 320cdi i delta je posle 10 godina u njegovom vlasnistvu na oglasimaaa. On ju je uzeo iz Italije kada je bila stara 3 godine i kako kaze ljudi su tada mislili svemirski brod Jedna zanimljivost, street view iz 2013. godine - i eno delte kako stoji na istom mestu odakle smo je juce odvezli Presla je oko 160.000 i deluje moguce jer covek ne verujem da je vracao, jedino ako su za 3 godine u Italiji zgazili MNOGO pa vratili...ne znam, moram pregledati malo knjizicu i ostalo...mada to je sto je... Motor je 2.0mjet, suv kao barut, cak mozda prvi 2.0mjet koji sam video da je suv kod vakum pumpe i lule za sipanje ulja, poredim sa kvacilom i zamajcem kod mene - sve deluje dobro, turbo nema nikakav zvuk. Covek kaze da je menjao sve i svasta, a ja verujem i sta treba i sta ne treba, dao je puno nekih papira sa servisa, nisam stigao sve da pregledam. Kaze da je sredjivao dizne - i sad na moje pitanje da li su mu mnogo naplatili, da vidim da li je remont morao ili ne, kaze on ne - naplatili su mu par hiljada dinara. Klapne unutra recimo sve ispravne, plastike dobre...sedista nisu mnogo pohabana Spoljasnjost - potrebno joj je malo ljubavi, izgrebana je malo, nista ulubljeno ali place za poliranjem. Sto ce biti uskoro, naravno uz jedno dubinsko i detaljisanje. Nebo je spalo na par mesta i presvlacenje u crno je zakazano vec za utorak tj sutra da se odradi Dobili smo i 4 felne ove i na njih ce ici neke nove gume, a ove blade sa stila ce ici na oglase ili u smece... Sledi dalje zamena gumice na uljnoj pumpi, zamena ulja u menjacu, pregled trapa itd, veliki servis, sve sto treba pa lagano Eto i teme, eto i par slika pa cemo kaciti dalja desavanja, verujem da ce onaj momenat PRE i POSLE biti zanimljiv... krece vec od sutra dalje nastavlja @Nikola-Ns Edited December 4, 2023 by Milutinac 23 ISV_01, Mijailović P., darkman14 and 20 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22117 Posted December 4, 2023 (edited) 44 minutes ago, Milutinac said: krenuli smo u potragu, 1.6 ili 2.0mjet... E moj Mile, decenijski forumski saborče... Deluje da si bas totalno, i sto je jos gore nepovratno, zastranio . Culi smo se vec i u toku sam sa pricom - samo da se zapljunem i da prijavim da temu stavljam na pracenje. Neka je sa srecom jos jedan Bravac-čadjavac u familiji . Salu na stranu - puno bezbednih kilometara, da vas lepo sluzi! Bar kao onaj prethodni "moj" GP. PS: Gledam slike enterijera... Ako me ne preteknete - cim se vidimo, od mene na poklon imate poslednju verziju mapa kompletne Evrope koja je radjena za taj InstantNav, sa detaljnom Srbijom (ovde po BG to naplacuju 50 EUR). Samo nabavite jednu SD karticu od min 8 GB. Fabricka NAVTEQ kartica ima 4 GB, a ove zadnje mape su bile 5 GB i kusur, koliko se secam ovako iz glave. Posto sam to provalio i aBgrejdovao na svom bivsem Bravu, a sacuvao sam na laptopu za svaki slucaj, ako nekome od forumasa zatreba. Edited December 4, 2023 by Ivan 11 nobutado, sokratbg, Ivan-Topola and 8 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19675 Posted December 4, 2023 ajd i nek je sa srećom 1 Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 1039 Posted December 4, 2023 Neka je sa srecom masina, da se vozite u zdravlju i veselju! 1 Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6193 Posted December 4, 2023 Čestitke...!!! Puno bezbrižnih km želim ExpresTno brzo si rešio batu, i prodaju i kupovinu... Čini mi se kao da si mu GP prodao ispod cene i kupio prvu Deltu na koju ste naišli, samo da ga se 'otarasiš' 1 7 Ivan-Topola, Mijailović P., Reacher Gilt and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3204 Posted December 4, 2023 (edited) @PremieRacing Tak'o vreme došlo, ko 'oće da proda spusti cenu, a ko ne spusti, on prodava ... Sa sreću nek' je svemirsko plovilo, u odnosu na grandea realno i jeste quantum leap ! Edited December 4, 2023 by Reacher Gilt 2 Mijailović P. and Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22117 Posted December 4, 2023 1 hour ago, PremieRacing said: i kupio prvu Deltu na koju ste naišli, samo da ga se 'otarasiš' Da nije tako, ne bi ni uzimao u obzir cumurasa . 1 Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22502 Posted December 4, 2023 Srećno bilo novom vlasniku i puno bezbrižnih kilometara. Povremeno bacim pogled na oglase i ovu sam zapazio, cini mi se da je bila 4.500€ cena. Za to da li je 10 godina kod nas mogu da ti potvrdim zbog trocifrenog broja tablica, kod mene je 708 a u aprilu bila 10-a godina na Puntu tako da jeste u Srbiji toliko. 1 Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 368 Posted December 4, 2023 36 minutes ago, Axic said: Za to da li je 10 godina kod nas mogu da ti potvrdim zbog trocifrenog broja tablica, kod mene je 708 a u aprilu bila 10-a godina na Puntu tako da jeste u Srbij Kod mene je 677 1 Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7011 Posted December 4, 2023 Sve cestitke! Ekstra scena sa street view 1 Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8727 Posted December 4, 2023 Ajd neka je sa srećom i nek ti digitalna klima radi kako treba !Lep auto svakako.Послато са 2203129G помоћу Тапатока 1 2 Axic, Ivan and Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22117 Posted December 4, 2023 (edited) Na Bravu i Delti, u iole duzem vlasnistvu minimalne su sanse da se prodje bez igranke sa motoricima, veznim plastikama i klapnama digitalne klime. Bar na nekom od ukupno 5 aktuatora. Cak ni izlazna godista (2013, 2014) nisu postedjena tih njihovih brljotina, koje su vukli jos sa Stila iz 2001. Edited December 4, 2023 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6763 Posted December 5, 2023 6 hours ago, Ivan said: koje su vukli jos sa Stila iz 2001. Tradizione di famiglia! @Milutinac Čestitam! 2 3 nobutado, Milutinac, Reacher Gilt and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6193 Posted December 5, 2023 13 hours ago, Ivan said: Da nije tako, ne bi ni uzimao u obzir cumurasa . Eeeeej, u šta se onaj HGT Milutin pretvorio... 1 3 Ivan-Topola, Milutinac, Ivan and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6121 Posted December 5, 2023 Grande sto se tice cene je otisao sa Ok cifru Oglasen je entuzijasticno za 3300, pa je cena spustena na 3000 sa jednim setom tockova, otisao je za 2800, i samo za zimskim tockovima. Letnji set ce na oglase i ako njih ubacimo u kalkulaciju, otisao je za oko 3000, sto je cak i vise nego sto je placen pre 5 godina... 18 hours ago, Ivan said: E moj Mile, decenijski forumski saborče... Deluje da si bas totalno, i sto je jos gore nepovratno, zastranio . Mali ( @Nikola-Ns ) je zastranjen oduvek sto se mene tice - ja bih se bez problema za sledece vozilo vratio na benzin, a sa njime sta cemo - evo ne znam 18 hours ago, Ivan said: Ako me ne preteknete - cim se vidimo, od mene na poklon imate poslednju verziju mapa kompletne Evrope koja je radjena za taj InstantNav, Kaze covek da mu je neki momak namestio karticu. Voli izgleda ekrane zato sto je za mercedes vec uzeo neku multimediju i pita jel imamo nekog da mu to poveze jer mi smo mladi, mi to znamo Moram samo proveriti da li je stavljena poslednja verzija mapa... 2 PremieRacing and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22117 Posted December 5, 2023 (edited) 1 hour ago, Milutinac said: Moram samo proveriti da li je stavljena poslednja verzija mapa... Idi tamo na verzije pa proveri. Zaboravio sam kako tacno da se dodje do toga, cini mi se da se u rezimu navigacije neko dugme (mozda Menu) drzi par sekundi i tako se ulazi u servisni deo. Pa tu gledas verzije HW, Firmware, mapa i svega ostalog... Bravo mi je trenutno kod Knezevica, pa ne mogu da proverim . Zadnje mape koje imam su i zadnje koje su pravljene za InstantNav, iz 2017. godine (Evropa i detaljna Srbija). Iza njega je krenuo Uconnect. 1 hour ago, Milutinac said: Mali ( @Nikola-Ns ) je zastranjen oduvek sto se mene tice - ja bih se bez problema za sledece vozilo vratio na benzin, a sa njime sta cemo - evo ne znam Jeste li probali sa nekom turbo-benzina terapijom? Cesto zna da pomogne ljudima u takvim kriticnim situacijama . Edited December 5, 2023 by Ivan 1 Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8304 Posted December 5, 2023 Cestitke imee. Ne ide Delta bez televizora! Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 1 Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22117 Posted December 5, 2023 Ne ide ni Bravo, a kamoli Delta . 2 Milutinac and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6602 Posted December 5, 2023 2 hours ago, Milutinac said: Moram samo proveriti da li je stavljena poslednja verzija mapa... Kad krenes ka Cacku samo gleda kako sa livade da te vrati Kad ce remap? 3 6 Reacher Gilt, horvat, Dzimbo and 6 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22117 Posted December 5, 2023 2 hours ago, darkman14 said: Kad krenes ka Cacku samo gleda kako sa livade da te vrati Jbg, secate se sigurno kada je Mile ono ranije bio Petrolhead, nije ni vozio autoputem. Zato sada ima problem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6121 Posted December 5, 2023 3 hours ago, Ivan said: Jeste li probali sa nekom turbo-benzina terapijom? Nista ne pomaze ne vredi... 2 hours ago, darkman14 said: Kad ce remap? Tamo negde 2028.-2029. Kad gazda bude hteo, samo pre toga ima dosta stvari, znas i sam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22117 Posted December 5, 2023 7 minutes ago, Milutinac said: Nista ne pomaze ne vredi... Pricah sa covekom nedavno, kada smo imali onu akciju transporta diskova iz NS za Baneta. Nije mi delovalo da su nafta i cadj ostavili bas toliko ozbiljne posledice . Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8304 Posted December 5, 2023 Ne ide ni Bravo, a kamoli Delta .Sto, bravo je onako, socijala, moze sve a moze i bez svega Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 1 1 Reacher Gilt and Rile_bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6121 Posted December 8, 2023 Nebo zavrseno... Za sada je bilo primarno samo da se sanira fabricko koje je bilo palo, pa nije toliko "paznja" bila usmerena na stubove, rukohvate, suncobrane, ali bice i to odradjeno...za sada samo da se uljudi taj deo Danas delta ostavljena i na poliranju i dubinskom, posle toga dolazi na red servisiranje...a potraga za gumama vec uveliko traje, kombinujemo 100 varijanti. Idu fabricke njene felne samo cemo videti na kojim gumama, novim svakako, ali kojim ne zna se jos... Bonus pikčr... 4 MS PK, knezevic76, Reacher Gilt and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8304 Posted December 8, 2023 Kako su im ruzne boje ti stubovi da ne verujes. Bas se skoro vozio u jednoj, crna koza / alkantara, navi, sivo nebo i ti stubovi nedefinisani Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 2 Milutinac and ChobbyNS reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites