OMP 2663 Posted December 16, 2023 (edited) Malo cackanja u zimske dane......prosle nedelje mi opet popusti membrana na uljnom separatoru, pre godinu ipo sam je uspesno zalepio i drzala je ali sad nema vajde, em se membrana pocepala em ona plastika na kojoj lezi pukla. I membrana i plastika su deficitarna roba kod nas pogotovo ta plastika koju sam slucajno nasao na netu kao 3D model i odmah dao da se odradi na 3D stampacu a zahvaljujuci kolegi Mijailović P. nabavljena nova mambrana. Ako nekom bude trebala ova plastika imam 3d model, cena stampanja je bila 600din sto je bagatelno obzirom da ovaj deo nisam siguran da ima da se kupi negde, obicno se samo membrana i poklopac prodaju kao rezervni deo ili ceo uljni separator koji je oko 100e. Plastika je odradjena od abs-a odlicno izgleda i deluje jako i kvalitetno, za razliku od stare koja je postala toliko krta da se lomi kao keks. I par "zimskih" fotki onako usput..... Edited December 16, 2023 by OMP 11 BaneAK74, Lufti, electronizer and 8 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 2663 Posted February 10 (edited) Klinac skoro kad je bio mraz pokusao da otvori zadnji prozor i naravno puce sajla jer je bilo zaledilo staklo, danas rasturih podizac i odnesoh u komsiluk da mi rese sajlu a u medjuvremenu iskoristih i priliku da sredim bravu. Standardni problem da mora jace da se cimne da bi otvorila..... pojela se malo plastika koji mm, reseno dodavanjem parceta druge plastike i sad sljaka pri vrhu Edited February 10 by OMP 9 MiloshBg, Mijailović P., Lufti and 6 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1151 Posted February 11 Kod mene na evu je to bilo rešeno nabijanjem komadića gumenog creva na tu plastičnu polugicu tako sam zatekao Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 2663 Posted February 11 ma ima vise opcija a meni ova bila najlaksa Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 2663 Posted June 15 Pazareni neki delovi pa danas ugrabih vreme da to i izmenjam, skoro sam amorte zamenio a ostale jos sajle da se zamene to nisam mogao sam pa cu kod drugara mehanicara 8 Axic, Milutinac, nemanja84bg and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2623 Posted June 18 So ti dobre felne. U petak stize drugar mehanicar idem po njega. 1 1 OMP and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 2663 Posted June 19 Jos samo da ga ulovim da mi to odradi Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 1777 Posted June 19 On 8/15/2021 at 8:35 PM, OMP said: Motor ostaje stock, neću nista da čačkam dovoljno je a i generalno kola mi brzo dosade, tipa godinu dana pa menjam Da je los odavno bi promenio vlasnika @integralac Quote Share this post Link to post Share on other sites