OMP 3508 Posted August 15, 2021 (edited) Pisah vec u nekoj temi da sam ga uvezao i da je stigao a prekjuce i registrivan pa ajde i da predstavim auto....2009. god i po eperu i po homologaciji....od prilike sam trazio gp ili bravo sa ovim motorom mada mi je bravo bio vise u opciji i sa 150 konja ali ovaj je naleteo....naravno samo sport verzija je dolazila u obzir.....auto kao auto mi se svidja, lepo se vozi, lepo ide, malo je tvrdji i vesanje i sedenje ali sta je tu je, odvikao sam se od sportski trimovanih automobila zao mi je sto nema tempomat, rekoh sebi pre izvesnog vremena da kola bez tempomata vise ne kupujem ali jbg....auto je dosao sa zimskim celicarama, nije imao originalne 17ice, to mi je takodje zao ali sam nabavio ove dezent 16ice by Integralac koje za sad ostaju ovakve ali u planu je farbanje ili u gun metal ili u zlatnu boju, ako nekad nalete povoljne originalne 17ice mozda ih uzmem. Za sad samo 2 fotke brzinske od juce..... Edited August 15, 2021 by neshaoct prebacio slike na FLCS server 15 dekirs, Branislav, neshaoct and 12 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 748 Posted August 15, 2021 Deluje slatko, motoric naravno prva liga, prezvakali smo ga na ovom forumu kao onomad 1.9 JTD i 1.6 iz stila sto su starije kolege prezvakale. Sta planiras sa motorom, ostavljas sve stok ili ces se ograti? Felne obavezno 17 tu nema greske. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3508 Posted August 15, 2021 Motor ostaje stock, neću nista da čačkam dovoljno je a i generalno kola mi brzo dosade, tipa godinu dana pa menjam Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4992 Posted August 15, 2021 Ti si dobar, mene smore posle 2 meseca xD Btw dobar Punto, je l' si razmisljao o 17" felnama? Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3508 Posted August 16, 2021 (edited) dobro bas za 2 meseca ne mogu da predjem neku km da bi mi auto dosadio....felne ako nalete povoljne 17ice ali mi nisu prioritet Edited August 16, 2021 by OMP Quote Share this post Link to post Share on other sites
mudri 63 Posted September 10, 2021 Kako sluzi masina? Jesi zadovoljan za sada? Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3508 Posted September 11, 2021 zadovoljan, jedino sto je malo tvrdji i po pitanju vesanja i sto se sedista tice ali dobro to je i ocekivano....ima nekih sitnica koje me nerviraju ali ih polako resavam, nista bitno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3508 Posted September 12, 2021 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
mudri 63 Posted September 12, 2021 Jeste tvrd pogotovu sa R17, ali zato pegla krivine kao karting. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3508 Posted September 14, 2021 jel imao neko probem sa daljinskim zakljucavanjem jednih vrata, u mom slucaju vozaceva vrata, rade na kljuc ali nece na daljinac, dok ostala rade na daljinac. Pretpostavljam da je riknula el. brava ali dal moze jos nesto drugo biti problem da ne kupujem bez veze bravu mada nije skupa 15e Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20693 Posted September 14, 2021 Radi li ti zakljucavanje tih vrata na dugme iz kabine? Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3508 Posted September 15, 2021 ne, samo kljuc u bravu Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3508 Posted October 24, 2021 malo pre mahinalno zakljucah vrata na dugme u kabini, posle toga ne mogu vise da zakljucam auto niti da otvorim gepek, ni preko tog dugmeta ni na kljucu? sta se to desilo? to dugme je radilo normalno do sada, sad kad pritisnem dugme cuje se da cakne relej ili sta vec i prijavi lampica kao da su zakljucana vrata, isto i kad stisnem na kljucu pali migavce kao i kad zakljuca ili otkljuca i kad stisnem gepek ali nista se ne desava, sta je tu moglo da se zezne? Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3508 Posted October 24, 2021 zveknuo osigurac ipak 2 horvat and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3508 Posted April 30, 2022 (edited) Neka ovogodisnja fotka... auto ceo ispoliran ubijeni svi swirlovi i sitne ogrebotine koliko je moglo ali zadovoljan sam genralno, obzirom da je crna boja jako dobro je sacuvana....stavljen cupra lip, led crni bocni migavci, karbon folija na B stubovima i prednjem i zadnjem znaku posto je fabricka crvena izbledela naravno, zatamnjeni zadnji migavci, alu papucice, foot rest rucni rad privremeni dok ne stigne sa alija drugi i cekam abarth cepove felni takodje sa alija, to je od prilike to sto sam planirao da mu radim....sledi veliki servis a u fazi razmisljanja sam da uradim chip na 150 konja, vec sam pricao na tu temu i dobio neku ponudu ali otom potom, jos uvek je faza razmisljanja jer ne znam koliko cu da zadrzavam auto, do kraja ove god sigurno ali za dalje ????? Razmisljao sam i o 17" felnama ali sam def odustao. Edited April 30, 2022 by OMP 11 Nikola031, alfini0507, nidza and 8 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3508 Posted September 28, 2022 (edited) Nabavljene alu 15ice za zimske gume, tnx to Integralac....danas proba samo, isti je model felne, ET i proizvodjac (dezent) samo broj manja i cela je silver za razliku od 16ice koja i zbog boje a i ovako deluje kao 2 broja veca, ali svakako bolje svaka alu felna za zimu nego celicna i ratkapna Da sam malo dokoniji i da se ne blizi stavljenje zimskog seta poigrao bih se sa farbanjem u silver-crnu kombinaciju kao 16ice, lepse bi izgledale sigurno Edited September 28, 2022 by OMP 3 stex_pb, Misha87 and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1479 Posted September 29, 2022 Koja je razlika u udobnosti i samom osećaju vožnje izmežu 15 i 16 ? Da li se oseća? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20693 Posted September 29, 2022 @stex_pb Stavljaj vece i nemoj da komplikujes . 1 stex_pb reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3508 Posted September 29, 2022 Za nijansu udobnije na 185-65-15 nego na 195-55-16 ali nista bitno, da imam 17 letnji verovatno bi bilo vise razlike Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2753 Posted September 29, 2022 (edited) Markov snabdevac felni ajd kupuj sad Deltu (ili Bravo) nakupilo se felni za nju, da mi ne vataju prasinu ili nedaj boze istrule Edited September 29, 2022 by integralac 1 1 moron and OMP reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20693 Posted September 29, 2022 (edited) 34 minutes ago, integralac said: ajd kupuj sad Deltu (ili Bravo) nakupilo se felni za nju Imas li sta od felni od 18'' ? Edited September 29, 2022 by Ivan 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2753 Posted September 29, 2022 Nemam, uglavnom 16 ili 17 mada ne preprodajem felne vec se tako namestalo Nadji neki set gore u CH po oglasima a ja ti organizujem dovoz do BG 2 horvat and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 2793 Posted September 30, 2022 On 9/29/2022 at 2:54 PM, Ivan said: Imas li sta od felni od 18'' ? Omalile 17ke ? Ili pitaš za drugara ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3508 Posted December 3, 2022 (edited) Iskoristih lepo vreme da montiram zimski set, ispale OZ Hydra 16" a spremne su bile dezent TI iste kao letnje samo 15" (sa slike iz nekog od postova iznad), nisam ljubitelj crnih felni ali opet mi lepse cuce 16" nego 15", inace ove OZ su mnogo lepse u silver ili gun metal boji ali nije bilo sad vremena za farbanje.. Edited December 3, 2022 by OMP 8 Mijailović P., BaneAK74, silenci and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3508 Posted May 20, 2023 Palo jedno prolecno glancanje i ubijanje zimskih ogrebotina i swirlova, da nastavi da se sjaji ko pasja m*da pre 10ak dana odradjen mali servis posle 11k km i zamenjene svecice, kao i da je malo protrosnja pala posle zamene svecica ali videcemo. 3 BaneAK74, Branislav and stex_pb reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites