Jump to content
Goran
Milutinac

Fiat Bravo MJet 2.0 Emotion 2010 aka -Debeli- by Milutinac

Recommended Posts

28 minutes ago, MiloshBg said:

Izvini, nije mi bila namera. :cry:

:D kontaktiracu te u vezi toga.

Smontiracu ja ovo sada ovako, ali...znam sebe, vidim gde ovo sve vodi :)

1 hour ago, darkman14 said:

Ma moze taj senzor sa 2 vezice da se uhvati :P

Vezica tuning!

Izvodljivo! Samo zahteva i dve rupice na viljušci :D

1 hour ago, horvat said:

Auto Kristina radi odlicno reparaciju.

Početna - Auto-Kristina (autokristina.rs)

Nazalost, ne znam je li dobro ili lose, ali drugar mehanicar redovno vidja ljude iz Auto Kristine kako kupuju na veliko silent blokove u Wint i kiti komercu.

Moje dosadašnje iskustvo sa delovima kaže da TRW odavno nije što je nekad bio. Bar na našem tržištu. I generalno, mnogo ranije poznatih,kvalitetnih marki više ne valja ni za k..., da izvineš. A opet, sa druge strane, odlično iskustvo sa repariranim delovima trapa iz Kragujevca, ja konkretno kod Trifunovića, nemam zamerki ni reklamacija. 

Od kupovnih delova Birth se još uvek dobro drži, još uvek su za preporuku...

Cisto ako ti nesto znaci. Tejovic viljuske i stabilizatore vozio na Idei. Presao sa njima 100k i auto prodat tako ( jos su bile dobre ) Kasnije ponovio sve na Lybri i evo nekih 60k ( manje, vise, tu je negde )  i dalje sve utegnuto i bez lupkanja. 

Edited by werp690

2 hours ago, werp690 said:

Cisto ako ti nesto znaci. Tejovic viljuske i stabilizatore vozio na Idei. Presao sa njima 100k i auto prodat tako ( jos su bile dobre ) Kasnije ponovio sve na Lybri i evo nekih 60k ( manje, vise, tu je negde )  i dalje sve utegnuto i bez lupkanja. 

Od Tejovića sam ja uzimao dok sam vozio Lybru. Isto bio prezadovoljan, svaki njegov deo trapa mi je trajao okruglo 2 godine, na Lybri koja je bila u taxiju. Nemaš bolje merilo. 

Kod Trifunovića sam prešao kad sam počeo Alfe da vozim, hvale ga Alfisti, svi rade kod njega, itd...reko ajd'... 

Tacka na i...

20240518_082056.thumb.jpg.722c9cba00a02193308d2d484bf3cf93.jpg

Svaki parametar bukvalno na 0 (ne na slici - od toga smo počeli, i od volana na 45 stepeni u desno...)

Sad je karting...prednji deo - levo desno kao po šinama, a zadnji deo proprati prednji kraj bez ikakve zadrške i osecaja uvijanja. Vrhunski osecaj...

Edited by Milutinac