horvat 7011 Posted May 15, 2024 2 hours ago, knezevic76 said: Ko zna gde ima dobre reparirane nek javi. Sent from my SM-A546E using Tapatalk Auto Kristina radi odlicno reparaciju. Početna - Auto-Kristina (autokristina.rs) 2 Milutinac and knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6121 Posted May 15, 2024 28 minutes ago, MiloshBg said: Izvini, nije mi bila namera. kontaktiracu te u vezi toga. Smontiracu ja ovo sada ovako, ali...znam sebe, vidim gde ovo sve vodi 1 hour ago, darkman14 said: Ma moze taj senzor sa 2 vezice da se uhvati Vezica tuning! Izvodljivo! Samo zahteva i dve rupice na viljušci 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6626 Posted May 15, 2024 Imas rupice na disku 1 Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1953 Posted May 15, 2024 1 hour ago, horvat said: Auto Kristina radi odlicno reparaciju. Početna - Auto-Kristina (autokristina.rs) Nazalost, ne znam je li dobro ili lose, ali drugar mehanicar redovno vidja ljude iz Auto Kristine kako kupuju na veliko silent blokove u Wint i kiti komercu. 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2887 Posted May 15, 2024 Moje dosadašnje iskustvo sa delovima kaže da TRW odavno nije što je nekad bio. Bar na našem tržištu. I generalno, mnogo ranije poznatih,kvalitetnih marki više ne valja ni za k..., da izvineš. A opet, sa druge strane, odlično iskustvo sa repariranim delovima trapa iz Kragujevca, ja konkretno kod Trifunovića, nemam zamerki ni reklamacija. Od kupovnih delova Birth se još uvek dobro drži, još uvek su za preporuku... 4 MiloshBg, MS PK, Mijailović P. and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8314 Posted May 16, 2024 Vlada radi bez greske!Sent from my SM-A346B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 804 Posted May 16, 2024 (edited) Cisto ako ti nesto znaci. Tejovic viljuske i stabilizatore vozio na Idei. Presao sa njima 100k i auto prodat tako ( jos su bile dobre ) Kasnije ponovio sve na Lybri i evo nekih 60k ( manje, vise, tu je negde ) i dalje sve utegnuto i bez lupkanja. Edited May 16, 2024 by werp690 4 silenci, Sedla, Mijailović P. and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8766 Posted May 16, 2024 Ja sam kod onih na Dušanovcu ugradio reparirane viljuške na Marei, 60000km orešao bez problema. Milsim da su njihove viljuške iz KG. Al to je bilo baš davno.Sent from my SM-A546E using Tapatalk 1 werp690 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 804 Posted May 16, 2024 To su Tejovic ako mislimo na iste ( preko plavog mosta ka auto putu pa polukrug ) 2 knezevic76 and darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2887 Posted May 16, 2024 2 hours ago, werp690 said: Cisto ako ti nesto znaci. Tejovic viljuske i stabilizatore vozio na Idei. Presao sa njima 100k i auto prodat tako ( jos su bile dobre ) Kasnije ponovio sve na Lybri i evo nekih 60k ( manje, vise, tu je negde ) i dalje sve utegnuto i bez lupkanja. Od Tejovića sam ja uzimao dok sam vozio Lybru. Isto bio prezadovoljan, svaki njegov deo trapa mi je trajao okruglo 2 godine, na Lybri koja je bila u taxiju. Nemaš bolje merilo. Kod Trifunovića sam prešao kad sam počeo Alfe da vozim, hvale ga Alfisti, svi rade kod njega, itd...reko ajd'... Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8766 Posted May 16, 2024 Gde je taj Trifunović?Sent from my SM-A546E using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2887 Posted May 16, 2024 U Kragujevcu. 1 werp690 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8766 Posted May 17, 2024 Banujte ovog Sedlu Mislio sam da ima neku ispostavu u BGu kao Tejović. Sent from my SM-A546E using Tapatalk 3 Axic, Sedla and city reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22278 Posted May 17, 2024 3 hours ago, knezevic76 said: Banujte ovog Sedlu Zavrseno ti je ovo . 1 3 Ivan-Topola, Sedla, knezevic76 and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6121 Posted May 18, 2024 (edited) Tacka na i... Svaki parametar bukvalno na 0 (ne na slici - od toga smo počeli, i od volana na 45 stepeni u desno...) Sad je karting...prednji deo - levo desno kao po šinama, a zadnji deo proprati prednji kraj bez ikakve zadrške i osecaja uvijanja. Vrhunski osecaj... Edited May 18, 2024 by Milutinac 9 MS PK, ChobbyNS, knezevic76 and 6 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6121 Posted May 30, 2024 Vazduh trepti kao da nebo gori... 14 PremieRacing, horvat, Mijailović P. and 11 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8314 Posted May 30, 2024 Moz biti da ce oluja Sent from my SM-A346B using Tapatalk 1 1 Milutinac and Ivan-Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8766 Posted May 30, 2024 Ove felge teško kojem autu da ne stoje dobroSent from my SM-A546E using Tapatalk 3 city, Milutinac and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3215 Posted May 30, 2024 Dobre su felge, al' su slike krš ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8314 Posted May 30, 2024 Ti da si imao oko ne bi prodao bravo i vozio 307 Sent from my SM-A346B using Tapatalk 6 Ivan-Topola, Mijailović P., Dzimbo and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3215 Posted May 30, 2024 Ma kakvi bravovi i lavovi, još par godina i zadužujem favorita. 1 MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6121 Posted May 31, 2024 12 hours ago, Reacher Gilt said: Dobre su felge, al' su slike krš ... Mrzi me da nosim Nikona 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6626 Posted May 31, 2024 10 minutes ago, Milutinac said: Mrzi me da nosim @horvat 7 horvat, Milutinac, Ivan-Topola and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nstyner 190 Posted May 31, 2024 Milutinac šta ti to viri sa trepne,prema točku? Quote Share this post Link to post Share on other sites