Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

nstyner

Members
 • Content count

  655
 • Joined

 • Last visited

About nstyner

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad
 • Interests
  WTCC,MotoGP

Previous Fields

 • Garage
  Z-10 1.2

Recent Profile Visitors

2003 profile views
 1. E jeee.kakva slučajnost!Ličimo mi novosađani malko ! Nisam mogao da odolim da ovo ne fotkam!Kada se pojavila mlađahna Čehinjica sa limenom posudom punom leda iz koje izviruju dva Mitosa,reko ne menjamo lokaciju !
 2. Bravo Vlado !Jel farban?Nešto mi se sija,možda sam propustio objavu.
 3. Mala vam ova gajbica za pivo !
 4. Evo koja letnja fotka.Makina služila ok,potrošnja oko 6,5l gasa mada bord pokazuje manje,prešli nekih 2100 km!
 5. Pozdrav svima!Vratih se u ponedeljak iz Grčke,letovali u Nea Flogiti.Putovanje prošlo skroz ok,išli smo preko Makedonije i u odlasku kao i prošle godine noćili na Dojranu za male pare,pauza legla samo tako !Pošto smo uboli radni dan i u odlasku i u povratku,zadržavanja na granici minimalna,bukvalno po 5 min.,jedino u povratku smo na našoj granici čekali nekih 20-tak min.Stanje puteva u odlasku su ok,jedino u povratku jedan deo auto puta kroz Makedoniju je još gori nego prošle godine,ali na svu sreću ne traje dugo.Makina dobro služila,vreme extra,društvo još bolje,svi zdravi....šta ćeš lepše ! Evo par slika predivne Lagonisi plaže na Sitoniji
 6. Kad da ga slika kad je stalno kod Milutinca!
 7. Ima da se "smrznu" kad ti vide makinu !
 8. Na toj Lukoil pumpi i ja uvek sipam,ok je gorivo i cene naravno !
 9. Pošto vidim da si stigao kod braće grka,kakvo je stanje na putevima,radovi...?
 10. Ne verujem šta čitam.....potera te baš ! Komšo pod hitno da overiš neku garavu,nema ti druge pa da skineš kletvu sa debelog !
 11. Pa još i tablica sa TI !
 12. Pa nećeš valjda da se Debeli raspadne na sitne deliće,kuku Milutinac !Samo lagano sa čipom,biće to !
 13. Mlogo lepa makina totti,svaka čast !
 14. Kulturica vozilo !