Jump to content

nstyner

Members
 • Content count

  823
 • Joined

 • Last visited

About nstyner

 • Rank
  Regolari

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad
 • Interests
  WTCC,MotoGP

Previous Fields

 • Garage
  Z-10 1.2,Opel Meriva 1.4 74kw

Recent Profile Visitors

2335 profile views
 1. Marea Weekend 1.9jtd ELX

  Jbt kakav prizor te dočeka, strašno! Nekada je bolje da ne vidiš ko ti je naneo štetu! Mada bi ga....
 2. Opel Meriva-Naša Meri!

  Nije valjda da i dimenziju guma gledaju? Mada registracija mi je u martu a zimski set mi je na fabričkoj dimenziji!
 3. Opel Meriva-Naša Meri!

  Pi,ja mislio da to važi samo za xenone! Onda pre tehničkog,zamena na standard!
 4. Opel Meriva-Naša Meri!

  Fino izgleda,baš su dobro legle!Jesu ,sa Vectre GTS su skinute pošto je lik prešao na 18" Još se "isprobavamo" rano je za udaju Što Nešo?Misliš da će mi praviti problem na tehničkom?Svetlo super baca,nema rasipanja na sve strane kao kod nekih.
 5. Opel Meriva-Naša Meri!

  Da malo podignemu temu,zapostavio i forum i Meri ! Vozamo se u zdravlju,sipaj i vozi,nemamo za sada nikakvih primedbi.Kraj juna putovali na more,pregazili oko 2500km bez ikakvih problema i zamerki.Mnogo joj više leži otvoren put,pregledna,udobna,klima radi odlično,potrošnja oko 6l sa tim da nisam prelazio 130km/h.Par izleta na 150 ne računam ! Posle godišnjeg mi đavo nije dao mira i krenem u potragu za većom felnom,i naletim na.... Mnogo lepše i ozbiljnije izgleda,jako sam zadovoljan a i gospođa moram da priznam!! Oko dimenzije guma sam se jako lomio i kompromis je pao na 215/50/17,da izgleda ok a da se zadrži udobnost koliko je moguće! Ubačene su i led sijalice u farove od dnevnog svetla i pozicije t-20,i kratkog h-7,sija odlično! U planu su još radovi oko ozvučenja ,ali polako,za sada toliko!
 6. Leto 2018 - Grčka

  Na Agios Loanisu sve kapije za kola zaključane, jedino male za pešake otvorene pa smo malo tabanali.
 7. Leto 2018 - Grčka

  Sutra idem da obidjem Kalamici i Toroni.
 8. Leto 2018 - Grčka

  Visok je silazak prilično! Sa spuštenim puntom sam isterao sve iz auta i laganica sastrane, a meriva je višlja i ide bez problema ali opet morate pažljivo!
 9. Leto 2018 - Grčka

  Obišao Lagonisi, Koviou i Agios Loanis. Na Lagonisiju sam bio u nedelju i od novosti je da se ulaz ne naplaćuje što je bio slučaj prošle godine. Plaža je ok, ali u nedelju nije bilo onog plavetnila što odlikuje ovu plažu, malo je zamućena voda ali verujem da se izbistrila u međuvremenu! Agios Loanis lepa, čista, voda bistra, jedino je kapija na koju smo ulazili prošle godine zaključana pa mora da se skrene ranije za plažu Kasti pa levo prema Agiosu. Danas posetili Koviou, vrh čisto, bistro, voda ok, jedino je gužvaja pored magistrale za parking pa poranite!
 10. Leto 2018 - Grčka

  Aaaa znaš koje valjaju ! Ići ću i do Kalamitsija i Toronija jedan dan, a usput i Porto Koufo da obiđem!
 11. Leto 2018 - Grčka

  Javljam, svašta mi je u planu da obiđem!
 12. Leto 2018 - Grčka

  Stigao danas u Nikiti.Vreme je ok, sija sunce, bilo malo vetra ali se smirio.Juče na našoj granici oko 15h neki zastoj pa smo čekali nekih sat ipo, a jutros na Dojranu oko 9h,iako je subota prošli za 15min tako da stvarno nema pravila! More je trenutno mutno u Nikiti ju, sutra idem na lagonisi plažu pa javljam utiske! Meriva služi vrhunski ! U Makedonija na pumpama i marketima svuda računaju 60 denara za jedan evro!
 13. Leto 2018 - Grčka

  Zar ne računaju euro 60 denara?
 14. Leto 2018 - Grčka

  Takođe Bugarska Zlatni Pjasci busom na medeni mesec, ja ovako krakat malo je falilo da izvrsim samoubistvo ! Koje bi vam bilo patrolno vozilo? Znaš da Neša ima istančan ukus po tom pitanju !
 15. Leto 2018 - Grčka

  Paralija i Olimpic Beach su među najpovoljnijim destinacijama,čak i u sezoni može da se iskopa smeštaj za 30-tak evrića! Meni se lično ne svidjaju,no sve je stvar ukusa.
×