Jump to content

siki

Members
 • Content count

  126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

siki last won the day on May 26

siki had the most liked content!

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kruševac

Previous Fields

 • Garage
  ukupno 585 KS lancia k coupe 2.0 tb, Alfa Romeo 166 v6 tb, Jeep Compass 1.4 multiair turbo

Recent Profile Visitors

2745 profile views
 1. Ja mislim da taj motor ima kanal ni kaiš(6)kanala,1španer (natezač kaiša) i 2 rolera, i 1 zubčasti kaiš sa 1 španerom i 2 rolera_-ako se ne varam.
 2. Evo ja sam danas obrnuo prvu hiljadarku(1000 km) sa svojim jeep compasom 1.4 multiair motor 140ks.podesio tempomat na 135km sa sve klimom, au au toput do Smedereva, pa u Pančevo, nazad na auto put pa do Kš potrošnja prosečna 7,9litara
 3. slika je malo mutna,ali kad se poveća-vidi se.Danas išao za Kg na noć iznenađenja 120 godina fiata i pod klimom na auto putu pri 130 km/h.Kad ga malo jače gasiram ona kazaljkica ide boga mi i na 15 litara,a kad oduzmem gas pada na 0j Zdovoljan za sad.
 4. Ne, ne, u Žabarima kod Kruševca_rade samo me jače. A išao sam u etno selo kod Paraćina, pa pošto rampa u Paraćina ne radi mora do Ćuprije
 5. pa još ga razrađujem-ne patosiram još,ali zato Alfu 166 v6 turbo kad se vratila sa popravke diferencijala,juče sam opleo po autoputu-majko mila kako to ide,sa kojom lakoćom to ubrzava,na dve glave za tren oka-od Ćuprije pa do Pojata-samo briše 180-200 ko ništa-ali sam stao i odmorio kod restorana Tito,gde je novo Etno selo Stolovo jedno sat sat ipo-da ne bi imao problem sa prosečnom brzinom.Izuzetno mesto-oduševljen sam.
 6. Evo baš u subotu malo provozao Jeep-a,pa sam nešto kliktao po komandama na volanu sa leve strane i pronađem neki displej koji prikazuje trenutnu potrošnju goriva u vožnji(nažalost nisam slikao kako izgleda-ali kako dam gas ono ide od 0 ka 15,pa se ustali npr oko 7-8 kad vozim bez ubrzavanja isl.E posle nešto kliknem i vidim da je dosadašnja prosečna potrošnja 1/4 autoput,a ostatak grad i okolina(oko 450km ukupno)potrpšnja 8,o litarazadovoljan sam.
 7. Da, da, znači može se komandovati i na ekranu, samo lagano dodirne na strelice gore dole ili vučeš kružić u kom piše koliko je stepeni, i to me e posebno vozač i suvozač, isto tako brzinu ventilator ili na točkić ili na ekranu. Mislim ima toliko opcija da je to čudo. Čak i osetljivost kočnice možeš da reguliše na ekranu (znači pritisak na pedalu kočnice, meko srednje jako) kao i osetljivost volana kad slučajno pređeš preko linije u drugu traku-sam hoće da vraća nazad(ima tri stepena osetljivost) Sam pojačava muziku-glasnoću, kako daješ gas odnosno ako je motor bučniji i još svašta nešto.
 8. velur,to je verovatno veštačka koža al ne marim-miriše na novo.
 9. Hvala puno na iskrenim i da toplim čestitkama
 10. ja molio ovu u sup-u da mi da KŠ 140 MA ili TB ali nije još došao broj.Ispalo KŠ 127 CV
×