Jump to content
FAS Goran

DelPiero

Members
  • Content Count

    86
  • Joined

  • Last visited

About DelPiero

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 10/31/1984

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgrade

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Ypsilon 0.9 Twinair Lancia Kappa coupe 2.0 16vt

Recent Profile Visitors

6111 profile views
  1. Moja preporuka je isto Brana. Ali mozes probati i servis Verde na Ledinama. Oni inace servisiraju prevashodno Ferrari, Maserati ali i druga italijanska vozila kolilo sam razumeo. Znam da je Velimir iz Verde-a uzeo sebi jedan Thesis, rasklopio ga, zamenio sve novim, sklopio i sad uziva u kompletno restauriranom Thesis-u.
  2. Pozdrav. Da li neko zna i moze da preporuci servis u Beogradu a da je krsten koji radi i dalje Kappe?
  3. U pa odlicno, cini mi se da sam procitao tu info bas davno. Super, inace sestra je uzela Deltu a ona ima bas Iphone. Pa cemo probati, valjda ce raditi i na taj noviji Iphone. Hvala na pomoci. :)
  4. Ili cu da probam da zamenim taj stari port samo sa usb sa novijim sa usb i aux,kad vec ima blu&Me verovatno ce biti nekih dodatnih radova ali mislim da bi trebalo da moze, samo dodatni kabl za aux do glavne jedinice. Mislim da bi moglo to da se odradi.
  5. Da, samo muzika me zanima. Pogledacu taj microlink, cini mi se da je to najelegantnija opcija. Drug, hvala puno jos jednom na pomoci.
  6. Da da, kapiram. Steta, mislio sam da uzmem Tunai Firefly, najbolji bluetooth resiver koji postoji, hi-end zvuk bukvalno, ali ne vredi, potrebno je da aux bude odmah pored usb porta kao na tom novom koji si spomenuo. Nista, hvala na brzom odgovoru. Samo jos jedno pitanje. Jel znas koja opcija onda jos ostaje, s obzirom da koliko sam procitao ovde na forumu taj Blue&Me je gotovo neupotrebljiv za pustanje muzike sa telefona. Osim tog budzenja sa AUX kablovima i glomaznog FM bluetooth transmitera. Da li ima neka elegantnija opcija, tipa samo USB bluetooth stik, s tim sto ne znam gde bi se onda onda to reprodukovalo jer u meniju ima samo aux,cd i fm?
  7. Pozdrav. Jedno pitanje, ako mozete da pomognete. U pitanju je Lancia Delta 2009. Ima Blue&Me ali onaj stariji port sa windows znakom i samo usb. Da li se negde nalazi aux port ili ga fabricki nema?
  8. Kupujem originalne tipske crne tepih patosnice sa logom za Lancia Delta 2008-2014. Nove ili polovne.
  9. Pozdrav. U pitanju je Lancia Ypsilon. Imam problem, pocelo je svakodnevno da se u toku voznje gasi svetlo instrument table i poziciona svetla istovremeno.Mnogo je cudno jer nekad se to desava kada su podesena automatska svetla a nekad samo dnevna, tj. kad prebacim sa jedne na drugu onda radi. I to sam primetio najcesce kad predjem preko neke neravnine, lezeceg ili kad skrecem puni. Svratio sam do jednog elektricara, kaze da sumnja na kvar ablendera jer je to kaze cest problem kod Fiat Brava, Grande Punta, Delte...Ako neko ima slicna iskustva bio bih zahvalan na info.
  10. Inace, koliko sam ja uspeo da saznam i povezem do sada jer sam zaludjenik kod nas je bilo ukupno 7 kupea: -Sikijeva (najlepsa ) -Crna kao Sikijeva iz Koceljeve, do skoro bila u oglasima, prodata,otisla u BG negde,nadam se da nece otici preko - Crna, gore u postu navedena sa promenjenim motorom,negde kod Sombora - Plava BG table, isto promenjen motor, zavrsila na otpadu - Plava 3.0 iz Iriga, i dalje na oglasima, u losem stanju. - Crna na otpadu u Cacku, za tu sam cuo od Sikija ovde na forumu. - I poslednja od clana Bellagaga ovde na forumu, raspitivala se za zadnje amortizere; ja sam vidjao jednu crnu sa belom kozom pre 5,6 godina na Novom Beogradu, sad da li je to njena ili ta iz Koceljeve koja je kupljena bas na NBG negde u to vreme, ne znam, ali vlasnik te iz Koceljeve kaze da je vidjao crnu sa BG tablama po Beogradu. - Za trecu plavu ne znam, ako neko jos zna za jos neku, nek napise. A secam se i da je jedna crna stajala parkirana kod Vuka, u 27. marta, pocetkom dvehiljaditih. Ja sam pre tri godine video ovde kod mene u ulici jednu Švedske table, nisam verovao.
  11. + crna iz Loznice, plava 2.4 iz bg. Mislim da je ta crna iz Loznice sa viski kozom ustvari ova iz posta od clana Martinija,ima iste ove sive plastike u enterijeru.Neko vreme se prodavala na polovnim zajedno sa onom plavom na kojoj je motor takodje promenjen, plava je zavrsila na otpadu a onda pod presom, a crna je zavrsila negde gore kod Sombora,kod nekog entuzijaste.Fotografija iz neke Kappa grupe na fejsbuku:
  12. Ljubica opet u Istri ovo leto, i malo do Like kod drugara. U Istri sam ih video fazon 15-ak komada, i sve italijanske table. Skoro sve nove Hybrid. I slucajnost, kad smo dosli , sutradan pored nas u smestaju parkirana jedna pored.
  13. Pozdrav.Ja sam na mojoj Ypsilonki stavio allseason 195/45 R16 Kleber Quadraxer 2 i bas sam zadovoljan, evo vec dve godine. Jedino sto su dosta retke, tj. allseason u tim dimenzijama sam bas jedva nasao.Ali isplatilo se, resio sam se menjanja i skladistenja.Ako prelazis do 10.000 godisnje onda bas preporuka.
  14. Sta se desilo na kraju sa Thesisom, je li prodata?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...