Jump to content
Goran

• Aktuelni postovi

• Uračunao sam tu promenljivu.. KQ3 ima manji koeficijent trenja, pa će da poništi to što su malo šire ....
    • Siguran si za ovo  verovatno auto correct pa ti se omaklo
    • Bilo me sramota   A mislio sam da su japanci najgori, milion verzija istog motora za milion trzista i milion varijacija u 2god razlike Ne cudi mene vise nista
    • Misljenje o ledmaster tunning, Tošić tunning ?   Takodje misljenje o 1750tbi motoru, koliko je teži, skuplji za održavanje od 1.4tjet ? Koji motor vise prelaze, žilaviji?
    • @shuxx Nisam uvek uvek pažljiv kao sa gumama. Prvo, znaš da žene biraju, a ne mi. Drugo, auto sam odabrao tako što sam se bukvalno smorio jer je svaki koji bi mi se svideo, nestajao čak i pre nego pozovem prodavca. Na kraju sam otišao da vidim neki koji je bio malo izgreban i ulupan na nekim mestima (ne mnogo) sa idejom da ga uzimam samo li mi motor deluje da radi ok, i tako i bi. Ali kad me nešto zainteresuje, u stanju sam da opsesivno-kompulzivno istražujem na tu temu kao ludak. Takva je situacija sa gumama - tema me interesuje i uvek dosta vremena izdvojim kad uzimam nove, posebno jer su pneumatici + kočnice najbitniji na svakom automobilu. Inače, KQ2 sam vozio malo jače od 4 godine i 40.000+ km, ne znam bas tačnu kilometražu. Zamerke koje imam su bile skoro isključivo vezane za činjenicu da su gume niskoprofilne jer sam auto kupio sa takvim felnama. To je značilo tvrđu vožnju, svaka rupa se oseti, svaki ležeći, plus su gume bile XL, što nisam znao kada sam kupovao da takođe znači malo neudobniju vožnju. Posle 40k km, gume su imale i dalje oko 5mm, možda malo manje (nisam imao merač u tom trenutku), ali jedna felna mi se oštetila u nekoj ogromnoj rupi na putu početkom aprila i tada sam odlučio da pređem na visokoprofilne felne. Sve u svemu, služile su me pouzdano od Dalmacije, preko Crne Gore, Bosne, Austrije, Rumunije, planine, more, led, sneg, kiša (ovde mali oprez - malo slabije su po vlažnom asfaltu po testovima), vrelina... Za LL: Linglong Sport Master - samo to sam gledao zasad. Najpre sam bio oduševljen zbog najboljeg kočenja od svih guma na testu i po mokrom i na suvom, a onda sam skapirao čitajući ostatak testa, da je užasna u svemu ostalom - nebezbedna najkraće rečeno, slabe joj performanse kad se duže vozi + najgora ubedljivo po trajnosti. To mi ostalo u glavi. Ali možda za par godina budu ok. 
  • Topics

• Today's Birthdays

1. Che Guevara
      Che Guevara
      (39 years old)
    2. cime_89
      cime_89
      (37 years old)
    3. enzo
      enzo
      (36 years old)
    4. eroglumustafa02
      eroglumustafa02
      (46 years old)
    5. French Connection
      French Connection
      (32 years old)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...