poslednjih par x u kemoimpexu. Posto sam lencuga pa mi je za tih parsto din/kom koliko je verovatno jeftinije preko neta, pa idi kod vulkanizera da ih namontira itd u principu "cimanje" (ide s godinama), onda tako.
pa mi se naprosto poklopilo bilo da oni imaju u datom trenutku.
Kad zakljucim da 'ocu te i te gume - posto u poslednjih sada vec onoliko godina hvala bogu ne vozim vise toliko - gledam DOT.
Mogla je ta jos da tera Ja sam moju doveo do toga da se ceo auto tresao u svim rezimima voznje od 10kmh pa navise, osecalo se u zeludcu. A dobro najgore sto moze da se desi je da ispadne i izgubis prenos snage na tockove, stanes sa strane i pozoves slep
Verovatno je neko uspeo da nadje solju i krst nekog aftermarket prozivodaca i to spakovao ( sto je ok i zbog cega zapravo i trese ) ali svaka mu cast kada je uspeo to da nadje. Krst se lako nadje ali solja, to je vec egzibicija. Ako tresenje nije veliko i ako covek radi sam oko kola probao bi i metodu da ocistim staru mast iz solje i napunim sa novom ali preko mere sto se kaze, lako moze da se desi da prestane da trese i da se vozi jos ko zna koliko.