Decak Iz Vode 165 Posted May 1 Doteruješ ga baš nekako u skladu sa opisom iz naslova topika 1 ChobbyNS reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6170 Posted May 1 znaci xenon cartel 2 Axic and ChobbyNS reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 732 Posted May 1 Brutalno izgleda auto, svaka cast! 1 ChobbyNS reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 16809 Posted May 1 Meni ovako izgleda, nema šta da se stidi... 1 ChobbyNS reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 374 Posted May 1 Hvala momci Takav izgled sam i zamišljao pre same kupovine delte tako da je to to sad Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 7660 Posted May 1 Samo nek je crno Sent from my SM-A546E using Tapatalk 2 nemanja84bg and ChobbyNS reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 374 Posted July 8 Nešto sitno se poradilo u zadnje vreme. Napokon sam montirao diskove one bušene zimerman i pločice sam uzeo textar jer me je mrzelo da čekam zimerman od preko da mi stigne, ostalo mi da izmenim sva kočiona creva i da izmenim kočionu tečnost ubrzo. Uzeo i malo veći interkuler 550x140x65 i creva pa se i to namontiralo, nikakva razlika trenutno ali neka stoji kao neka podloga za td04 kada dođe na red I juče sam probao da aktiviram sport mode preko city dugmeta i uspeo sam. U vožnji iskreno i nije neka razlika, pedala gasa deluje osetljivija i to je to, ali svakako lep detalj na tabli da piše sport 9 Reacher Gilt, knezevic76, PremieRacing and 6 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5785 Posted July 9 Jbt, gde su i kako su ovi diskovi bili skladišteni...? Znam da im ništa ne fali, ne smeta, al' brt izgledaju kao da su iz Ukrajine došli Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 374 Posted July 9 Smucali se po radionici kod drugara, uzeo za mušteriju pa ovaj nije nikad došao. 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 374 Posted July 19 Pozdrav sa Tasosa Delta odradila put tamo i nazad bez ijednog problema. Potrošnja oko 7.5l ali terao sam 110-120 kmh što zbog auspuha koji se dere što zbog komšije koji je išao za mnom sa 5 brzina golfom pa svakako nismo bili u elementu za brže od toga. Išao sam preko Bugarske i put je stvarno odličan, i kod nas i kod njih, kod Grka standardno raspad sistema, očajan im je put. Tasos prelep, lokacija nam bila top, na samom izlazu iz Limenarije, mir, tišina, pogled na more a plaža odlična na 200m od smeštaja. Išao sam jedan dan na Psili amos plažu a sve ostalo na tu lokalnu koja nam je baš legla. Plaža je ogromna pa je bilo skoro prazno i na ležaljkama i u vodi, sprijateljili se sa Jorgosom iz beach bara pa nam je sve bilo potaman Sve u svemu jedno od lepših letovanja i Tasos mi je svakako opcija za ponoviti. 16 skile86, italiano, Milutinac and 13 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5785 Posted July 22 Ima li i dalje jako puno rumuna ili....? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 374 Posted July 22 Kako ne. Najviše rumuna pa onda idu bugari, Moldavci i turci. Bar po tablicama na kolima. 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 374 Posted August 11 (edited) Juče krenuo u zamenu creva i tečnosti ali sam polovično odradio posao. Zapekao je holender pa nisam smeo da odvijam dalje da ne ostanem bez kočionih cevi. Deluje da nije baš dugo menjano ako je i ikad. Bilo je dosta i vazduha u desnoj čeljusti. Edited August 11 by ChobbyNS Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5785 Posted August 12 Nikad. Ja bar Ne znam auto, niti ovlašćeni servis, koji to menja... Sve se svodi na zamenu kad pukne ili kad vlasnik sam traži. A što nisi uzeo 'pancirna' ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 374 Posted August 12 (edited) Nepotrebna su mi realno, a kad sam skinuo točak video sam da nije bilo nužno ni ta na autu menjati jer su u odličnom stanju. Ako ništa drugo tečnost je zamenjena koja je bila crna kao ugalj. I video sam da mi je pukla manžetna do menjača pa ću to sutra zameniti. Edited August 12 by ChobbyNS 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 2769 Posted August 12 Ja kod mene skoro laganica odvih creva a mislio sam da ce biti muke posto evidentno nisu nikad menjana Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1317 Posted August 12 Nema pravila, sve zavisi odakle je auto, tj na kakvom podneblju je vozen i kako je odrzavan ( ciscen, pran ). Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 374 Posted August 13 Iskren da budem nemam pojma odakle je stigao auto, blue and me je bio na Francuskom, može biti ch,fr,be... Generalno je auto od dole kao nov, nigde nema ni naznake rđe, šta god da sam na trapovima skidao išlo je lagano, osim ovih kočionih cevi... Quote Share this post Link to post Share on other sites