Jump to content
FAS Goran
Goxy

Neko negde nešto prodaje...

Recommended Posts

Jesu sport sedista koja je novitec malo doradio crvenim koncem i natpisom i ubacili crvene pojaseve mislim da sam ih svojevremeno vidjao u nekom casopisu gde je bio neki gp novitec sad googlam ali ne mogu da nadjem nista, staro je to i retko pa nije ni cudo.

Meni su sedišta top a ako ima i sve crvene pojaseve uz njih - vrede svaku paru. Neki dosadan GP enterijer sa ovim kompletom i crvenim koncem na volanu se potpuno transformiše...

A idu i zdrave i čitave patosnice uz njih.

Pojasevi su bili crveni ali ovde ih nema sem ovog za 5. putnika pozadi koji se i ne skida a sa crvenim pojesevima i ovim detaljima je bas top da se spakuje, kod mene bi leglo kao dupe na nošu :)

Skoro sam video negde da neko prodaje samo trake pa sam napravis, meni su extra crveni pojasevi ali vise imam povrenja u fabricke nego da mi neko ili sam nesto budzim.

Ne moš' baš sam da napraviš, osim ako nemaš pravu industrijsku šivaću mašinu i dosta iskustva... Mnogo je bolje i pametnije dati momcima koji to rade :respect:

Pa nemam pojma kako to ide samo sam video da prodaju trake svakako ne bih to ni cackao sam

https://novi.kupujemprodajem.com/automobili-delovi-i-alati/auto-enterijer/nosac-zadnje-daske-desna-strana-fiat-punto-evo-hatchback/oglas/132699183

https://novi.kupujemprodajem.com/automobili-delovi-i-alati/auto-enterijer/nosac-zadnje-daske-leva-strana-fiat-punto-evo-hatchback/oglas/132652474

Screenshot_335.thumb.png.68104676e01f9b25efeb86814dc14ed4.png  Screenshot_336.thumb.png.30eb5dca82abb1957782acc6f30e6e34.png

Nadjoh na kp za normalne novce, pa evo linkova ako nekog mrzi da ceka da mu stigne sa AliExpressa.

Problematicna stvar kod GP/Evo, a inace kosta kao od zlata da je prave (do sad sve sto sam nalazio je bilo oko 1000 din za par ili vise).

Inace hoce da pukne i zadnji granicnik za ove zabice tako da i kada stavis nove one isklizaju sa mesta

Resenje je da se kroz ovaj trouglasti deo sto je kao ojacanje bocno usrafe na oplatu i tada nema ni makac

Iz iskustva :thumbup:

Posted (edited)

3D print resava stvar za malo para, drugar skoro pravio drzac telefona za EVO kao fabricki sto ide za 1300din sa postarinom, komsija pravio za volvo neke detalje u enterijeru koji su mana kod tog auta poput ovih zabica i sl. isto nije skupo placao

Edited by OMP