Jump to content
Goran
Goxy

Neko negde nešto prodaje...

Recommended Posts

Vidim da je neki hajp oko njega ali meni deluje sve isto. Otvorio sam nalog i kod njih skoro pa upoređujem cene ali vs temu i ne vidim neku ozbiljniju razliku u ceni za isti artikal. 

Nije isto, na Temu si uslovljen minimalnim iznosom za narudzbinu i mislim da je za sve besplatna postarina, mislim da je brza isporuka.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Neće biti ispostava Alija kod nas, baš sam juče naleteo negde na objašnjenje. 

Samim tim se ubijaju mali prodavci jer će sve biti dostupno i odmah. 

Nije ista carinarnica za sve. U NS je kod Najlona gde je pošta. Za BG kapiram da je tamo u Zemunu gde je onaj novi distributivni centar na starom NS putu. Ovde sam išao par puta na carinu da jurim paket da se ne vrati jer mi se dešavalo da vidim status da se vraća a do mene nije ni stigao.

Alishit , porucim gumice neke one stigle 3 puta vece :D ispada da je bolji wish oni makar pogrese za broj , dok ne opipam i pregledam ne kupujem.

Ja i moje društvo je pi*delo na tu sporu isporuku ili nikad stiglu robu, da smo razimšljali da otvorimo poštanski fah u Segedinu. I onda par puta godišnje odeš do Segedina u šoping i da usprazniš p. fah...

Da ne dizem temu.. Prodaje li ko Grandioznog 1.4 16v ili 1.3 mjet 2008-2009 za 3-3300 evropskih? Trazim za kuma, navukao sam ga na fiat :D 

Sitnica za kljuc jednog relativno novopecenog ali u najavi solidnog i svakako pasioniranog zenskog vozaca u familiji :)

Simpaticno uradjeni, ima ih i u "pravim" F1 bojama (za Soft, Intermediate i Hard gume):

IMG-0ba276cf202d8dcde9b617f914bd22a4-V.jpg.7d58fad74186c45395ef751c3ab126a2.thumb.jpg.bb68fe4511a60f50281272b2194b4df4.jpg

Mada je u praksi ne koriste, mislim da je Pirelli imao i Ultrasoft komponentu u nekoj ovakvoj boji. 

Bar ja nisam vidjao u prodaji kod nas, privescic stigao preko Alija.

Edited by Ivan

Ja vozim Fiata 500 iz 2008. godine sa 1.2 motorom i često sam u potrazi za raznim delovima jer ipak je auto već malo stariji, pa je održavanje redovnije. Obišao sam gomilu prodavnica i online sajtova, ali mi se za sad kao najbolja opcija pokazala www.autodelovionline.rs. Cene su stvarno povoljne, izbor je solidan, a dostava je bila prilično brza svaki put kad sam naručivao. Top je stvar što imaju online chat. Momak sa kojim sam se dopisivao mi je ponudio više variacija delova i više dobavljača. Imao sam čak i povrat jednog dela nisu pravili nikakav problem. Eto, čisto da podelim moje iskustvo, možda još nekome pomogne.

Nisam rekao da nema nisam mogao da nadjem auto delove za taj auto nego da sam za sad najzadovoljniji sa njima. Probao sam sve zive prodavnice od vecih do manjih prodavnica ali ovi su mi za sad se pokazali najbolje. Sa manjim prodavnicama sam imao problem sa povracajem robe jer delove koji ne pasu za moj auto a oni su mi dali nisu hteli da mi vrate. Tako da kuci imam svecice od Forda, filter od Saaba i jos mnogo toga. 

Neće te niko izbaciti ;)

Razumemo mi posao... Ni prvi ni poslednji koji botuje...

Post ti je na nivou reklame za Afričku šljivu ili ono Lekino za komprostu... Veoma transparentno. Ajde da si napisao ovo na Ana.rs nego ovde gde ljudi nabavljaju delove sa svih strana i imali su dodira sa skoro svim dobavljačima. 

Pre koju godinu je bio čini mi se Marko i vozzi sada Bojan i autodelovionline.

Ako hoćeš reklamu, ima odeljak za to i sa adminima dogovoriš popust za članove

A pre Marka je bio i Nebojša iz Beograda 

Jel zna neko nekog da prodaje ili gde bi moglo da se nadje, a mozda neko i ima u steku crevo(a) hladnjaka za grejanje poznatijeg kao mali hladnjak. Treba mi za Lybru 1. 9jtd 116ks, a pase jos od Alfe 147 sa 115ks i pase i sa Alfe 156 od 110 i 115ks

Oem:46783812

Ide od termostata do malog hladnjaka. 

Screenshot_20250628_031736_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Posted (edited)
10 minutes ago, darkman14 said:

@werp690 jesi li možda kontaktirao top spider iz inđije? Oni prave creva po narudžbini

Nisam. Desilo mi se juce uvece. Videcu da sutra premostim zdrav deo creva sa nastavkom i drugim crevom pa ako uspe bice to trajno. Ako ne ide privremeno resenje ( bajpasujem mali hladnjak) dok ne nadjem creva. Hvala za info! Zvacu ih svakako u ponedeljak, pa ako imaju da resim i to. 

Edited by werp690