Jump to content
FAS Goran

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/20/17 in all areas

  1. 3 points
    Tvrdi pazar, sad hoce jos koji evric.
  2. 1 point
    ne znam, nije bio neki poznat brend tipa Philips, Osram ili tako neki... ono sto je bitno je da bude sa dva vlakna sijalica.
  3. 1 point
    Mene vec nedeljeama gnjave ljudi kako nisam stavio zimske i padaju u nesvest kad kazem da ih nemam Bitno je reci da je i kod nas ograniceno to da gume bez obzira da li su letnje ili zimske moraju u zimskom periodu biti 4+mm
  4. 1 point
    beli_Punto

    Problem po mozgovima :)

    Samo macola u glavu pomaze protiv ovih “sve za lajk” debila ...
  5. 1 point
    Ivan

    Selenia ili Koje ulje sipati?

    Je li ovo iznad moj drugar ivan.ik hakovao neciji nalog ?
  6. 1 point
    zelsav

    Selenia ili Koje ulje sipati?

    @Pluto Svi preporučuju ono što su probali,tako da nema greške u suštini,obrati pažnju samo da li motor ima DPF! Motul sa dobrim filterima može i do 20 hiljada redovne vožnje,zbog toga kažem da "nije skup" :-)
  7. 1 point
    milan-jtd

    Opel Meriva A 1,7 CDTI 74kW

    Meriva odlicno sluzi, jako sam zadovoljan, potrosnja je 5,3 u proseku na 4000 km koliko sam vec presao sa njom, potrosnja ulja za sada ne postoji, stoji na max od kako je odradjen servis. Ono sto me odusevilo je grejanje, na ovim jutarnjim temperaturama pocinje da duva mlako vec posle 2-3 minuta, a posle 5 minuta je vec prijatno u kolima (mozda ima elektricni grejac kao Stilo, moram da ispitam), to mi je u punticu mnogo smetalo jer se smrzavam dok se ne zagreje, a svi znamo koliko mu treba... Imao sam problem sa prskalicama, bio je jako slab pritisak i jedva su izbacivale nesto malo tecnosti na staklo, zlo i naopako za voznju iza kamiona po blagoj kisi kako je bilo proteklih dana. Smorio sam se kada sam saznao da treba razmontirati pola auta da bi se skinula cantra, ali neki englez je pronasao resenje i za to. Sipa se Mr.Proper za otpusavanje cevi i ostavi da odstoji malo i on ocisti neki filter koji se redovno zapusava... i tako, kupio sam mistera u granulama, sipao sa vrelom vodom u praznu cantru i sve proradilo! Mozda nekome bude koristan savet.
  8. 1 point
  9. 1 point
    Buca_Tipo

    nalepnice

    Bila je vec. A i ima ih [emoji14] Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
  10. 1 point
    Ne znam stvarno. Nisam proveravao, a godiste vozila sam napisao na osnovu podataka iz saobracajne. Nema veze. Da naucimo nesto novo Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. 1 point
    djomla

    Selenia ili Koje ulje sipati?

    I plus 10% popusta članovima FLCS-a [emoji41]
This leaderboard is set to Belgrade/GMT+02:00

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...