Jump to content
FAS Goran

bane000

Members
  • Content Count

    1061
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by bane000

  1. Montirane 19-ice. Lepo se vozi, ponasa se skoro kao i sa 17-icama, ali je mnogo lepsi.
  2. Felne su original. Skinute sa nove B klase. Odlično stanje. 210€ 065 678 77 28
  3. Lice. I ove su 8.5j. Radjene po uzoru na AMG felne i proizvodjac je Keskin.
  4. Cekam lepo vreme... Da, mnogo lepo stoje na C klasi.
  5. Valjda neki modul pravi problem. On je 50-ak € na aliexpresu, ali ko ce znati kad ce da zataji. Bas tako. Nema nikakvih prepravki, sve na dzek.
  6. Nisam dugo pisao. Auto se i dalje vozi, presao sam skoro 15k km, pre 2k km zamenio ulje i filtere(Meguin 5w30, a filteri Mann i meyle, 110e sa radom). Zamenjen i PK kais, spaneri, roleri(sve je bilo fabricki, 120e sa radom) Malo se radilo i na estetici, tamna stakla(Lumar Kragujevac) i dupli izduv(Vlasta), skinuo aftermarket stop lampe i kupio original sa restaylinga. Evo i par slika. Imao sam problem pre par meseci sa kontakt bravom, sreca pa je bio ispred kuce. 180e remont gornje i donje brava(dozivotna garancija).
  7. Moja preporuka je kolega Yuhica. On je iz Beograda, posaljes mu farove postom. Ima nekih sto rade u CA, ali nije to to. Ako ti treba jos neka informacija, javi se na 065 678 77 28.
  8. Da ne zapostavim i zadnje farove Montirao sam stop svetla kao na restayling modelu. Ovako je mnogo lepse...
  9. Kolega Yuhica je resio problem na ovoj C klasi. Inace, jedino kada je fabricki xenon, nisam vidjao problem sa socivom.
  10. Lepše sa hrom lajsnama Do sada sam presao oko 2500km. Potrosnja oko 7l kombinovano. Prezadovoljan
  11. Odlican. Uvek mi se svidjao Thesis, ali nikada se nisam usudiio da ga kupim ili tacnije nikada nisam nasao neki primerak da mi je privukao paznju. Sa srecom!
  12. Aha. Cuo sam za to, valjda me nece zadesiti
  13. Nadam se da je tako, videcemo. Hvala. Ne postoji auto koji nema mane, pogotovu ova "novija" auta. Na koje konkretno mislis? Hvala.
  14. Odlican motor. Dvoredni lanac, za razliku od novijeg tipa motora koji ima jednoredni i kod koga se lanac menja na oko 200 000km, kod ovog nisam cuo da je neko menjao lanac Identican motor kao onaj od 170ks, tako da kada bi se cipovao, lagano moze na 190ks. Lepo ide, s' obzirom da ima 1560kg, tako da sam odustao od bilo kakve prepravke mape. Hvala
  15. Posle par Italijana( Punto, Bravo, Delta) i jednog Nemca(e60), dosao je na red i Mercedes. Nasao sam ga na mobile.de, odmah kontaktirao vlasnika i ubrzo je stigao kuci. U pitanju je Mercedes c200 cdi, 136ks, 12/2007 sa 185500km, servisna istorija od prvog dana, imao dva vlasnika... Jedina mana je registracija, 66500 dinara, a ima mnogo prednosti(potrosnja, kvalitet izrade, odlicna limarija, bukvalno je necujan u kabini..) Kupio sam ga sa celnim felnama i zimskim gumama, odmah sam kupio original felne 17" i nove gume Kako fabricki imaju katastrofa farove, odmah sam kod kolege Yuhice ugradio bi-xenon farove, pa je sada voznja pravo uzivanje Evo i par slika....
  16. Prelepa Delta. Imao sam i ja Deltu, ista boja, malo siromasnije opremljena i bila je 1.4 tjet. Prava mera za taj auto je 1.8, 1.4 je slabasan i zna dobro da potrosi na auto-putu Nakon prodaje Delte, bio sam u potrazi za Deltom 1.8, ali bezuspesno. Trenutno vozim e60 i ako ga udomim skorije, a ti je ne prodas, pazario bih je bez razmisljanja
  17. Hvala. Cudna je ovo boja, nekad siva, nekad zelenkasta. Izasao me ravno 6200. Kupio sam mu pre neki dan set zimskih guma(245/45), tako da je spreman za zimu.
  18. Trebalo bi ove nedelje da bude gotovo. Ja sam za Brava cekao 7 dana, a za Lanciu 19 dana
  19. Ako je sve ok sa balastom, nece da se greje.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...