Jump to content
FAS Goran

Mickey1

Members
  • Content Count

    99
  • Joined

  • Last visited

About Mickey1

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Belgrade

Previous Fields

  • Garage
    FIAT 5OO 1.4 100HP 16V, 5OOL Trekking 1.3 MJT DUOLOGIC, Piaggio mp3 3OO LT, JEEP Renegade 1.6 MJT DDCT

Recent Profile Visitors

1633 profile views
  1. Odlican izbor, bas dobro izgleda 5OOX:) Ne znam za te motore kako ce se ponasati jer su novi, treba da prodje vremena da bi se izveo neki zakljucak. Inace vozim Renegade - ista platforma, menjaci, motori, samo drugaciji oklop U svakom slucaju prelep i puno kilometara! (moze i jos fotki enterijera:)
  2. Ja sa takve nekad našao u Engleskoj, uzeo dva para i bio super zadovoljan. Izrazito belo svetle!
  3. Mislis ovako nesto? ja sam ih imao na L-u dok sam ga vozio! hahahahha... ma cuti nista me ne pitaj, dobio zabranu upravljnja - ni ne vozim ga hocu negde kad uhvatim vremena.
  4. Super ti je auto, Ficko je smekerica:) Da steta sto nije automatik, ja sam ga imao 1.4 101KS duologic - i bas sam uzivao sa njim
  5. @VladaG9 čim uhvatim vremena predstaviću ga sa sve fotkama
  6. ne znam, nije bio neki poznat brend tipa Philips, Osram ili tako neki... ono sto je bitno je da bude sa dva vlakna sijalica.
  7. Imas ih po netu, ja sam kupovao online.... ne vozim vise 5OOL-a, a inace trajale su dugo i nisam imao problem da crkavaju kao one sa Aliexpress-a!
  8. Svaka cast, izuzetan auto! To je bio moj prethodni auto, vozio sam ga 4 ipo godine i uzivao... super!!!!! Cestitke na izboru!
  9. Dobrodošao u klub, da ne kazem sektu :laughing: Kolega po boji Ajmo fotke!!!!
  10. Pa ovo je slicno onima sa Alija, ove konkretno nasao u Engleskoj. Uzivo, Nemam nikakav sajt nazalost ili nesto tako...
  11. Nemojte se puno nadati za LED varijantu za L-a, a bez greške... Ovo je alternativa i svetli izraziti bela a i sa dva vlakna;
  12. Svaka cast, odlican izbor i cestitke i od mene Bas je super Twingic i puno kilometara i uzitaka sa njim!!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...