Jump to content
FAS Goran

coprix

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About coprix

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Serbia

Previous Fields

  • Garage
    Fiat 500L Trekking 1.4 Turbo Zuti

Recent Profile Visitors

1126 profile views
  1. Hvala! Probam danas ako stignem. Slikacu usput sta sam radio ako jos nekome bude trebalo. Nasao sam i ovo kao odgovore na kod: https://www.troublecodes.net/pcodes/p0805/ https://www.obd-codes.com/p0805
  2. Pozdrav, Zadnjih par dana se povremeno pali Check Engine lampa, pa se ugasi posle nekog vremena. OBD reader prijavljuje P0805, Clutch Positinon Sensor Circuit, nema nista od gresaka prijavljeno pored ovoga. Auto se ponasa potpuno normalno u voznji itd. Da li je jos neko imao problema sa ovim na Fiat 500L? Na prvi pogled ona plastikica kojom je povezano sa pedalom kvacila je citava i povezana. Danas cu ako stignem da pogledam sam prekidac ako budem mogao od plastike ispod volana.
  3. Kakva su iskustva sa Radulović servisom kod Pionira? AK Kole mi na drugom kraju grada pa se razmišljam da se prebacim ovamo do osam u garanciji.
  4. Ja nemam sta da slikam, bukvalno sve izgleda kao novo, nigde ogrebotine. Kao da pusti na spoju u sredini i tu se nista ne vidi, kao sa je fabricki slaba plastika tu ili je pre malo lepka stavljeno, nemam pojma nagadjam. Sent from my iPhone using Tapatalk Mislim da ga zeza hladan vazduh iz klime, da ga ohladi i da onda postane krta i pusti tu na spoju gde je najtanja.
  5. Ok. Da li ima neka adresa ili firma koja je zvanicni uvoznik ili da jurim po radnjama itd.? Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Da li neko zna gde mogu da se nadju Eibach distanceri za 500L, ideja mi je da malo izvučem felne napolje. Sada je na fabričkim 17icama. Jurim bas fabričke Eibach ili neki drugi brend, nista Mile pravio na strugu kombinacije jer sam imao prilike da vidim horor filmove kada se zavare za glavcinu ili kada na brankovom ceo točak krene paralelu sa kolima. Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Caos, kod nas na Žući taj centralni već drugi put treba da se menja za pola godine, onaj desno od radija. Ono centralno rebro koje se hvata kada usmeravaš levo desno vazduh se razlabavi pa se samo on pomera, a ostala rebra ostaju fiksirana.
  8. Evo da se I ja upisem u ovu neslavnu temu. Nocas skinuta sva 4 poklopca alu felni sa auta. Cirka 12000 rsd Kataloški broj 735576964. Pa ako neko spazi u oglasima neka javi, da odem po njih. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. coprix

    Fiat 500L - Šuspleh

    Pozdrav Svima, Veoma zanimljiv momenat danas, oterao auto u AK Kole da mi instaliraju Alarm i da uzmem one sigurnosne srafove i zamolim ljude da pogledaju pod auto, kad ono tamo, suspleh postavljen. E sada da li suspleh stize fabricki sa 1.4 Turbo ili na svim Trekking modelima ili je od neke serije na dalje, to ce znati da objasni insajder verovatno.
  10. Pokusao sam na mom 500l da udjem u Admin mod ali pritiskom na radio i select (sredina okruglog desnog dugmeta) nije dala nikakve rezultate, kao ni settings i select. Pokusao sam dok je auto bio upaljen i radio upaljen. Drzao sam prvo oko minut, drugi put oko 3 minuta, trajanje pesme na radiju. Jel znate jos neku kombinaciju koju mogu da probam?
  11. Wow, trippy. Ovaj 1.4T ima bas dosta snage Hvala neshaoct video je bas dobro objasnio.
  12. Da li je normalno da u drugoj i trecoj kada dam jači gas, ako je volan ostao van centra pre toga, da ostaje u tom polozaju, da ga ne vraca na centar? Ako se vozi malo zustrije kao da se bacaka, zadrzava van centra pa moram da radim korekcije? Auto je presao 600km.
  13. Da li mozda znate, jel moguce montirati ovaj model od Thule na originalne Fiat nosace ili moraju da se kupuju Thule nosaci? http://shop.autostyle.co.rs/thule-trail-824 Takodje me zanima koja je maksimalna duzina i sirina koja moze da se montira na 500L ako neko zna.
  14. @Zhorz da za La, ovo sto sam gledao navodno je pravljeno bas za Tjet
  15. Za one koji su razmisljali kako bi žuta tabla izgledala u unutrašnjosti.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...