Jump to content
Goran

• Aktuelni postovi

• Išao ja ove godine kroz Bugarsku i imam dobra iskustva. Naime, ograničenja su negde čudna, tipa, tri trake, AP a 90 ograničenje, pa za 5 km 100 ograničenje, pa 120 ... ima policije, ima kamera,ali se tečno vozi, nije problem. Na samom delu puta od Sofije ka izlazu iz BG ograničenje je 120 ali realno, mislim da do 140 km/h nema problema (nemoj mi verovati, ali vidim da su ljudi vozili uglavnom brzo).   Sam put je dobar osim dela puta kroz klisuru.  Nemoj da slušaš navigaciju, mislim na izlazu iz klisure može da te vodi okolo, jer su nekakvi radovi. Sedi, pre puta prouči kartu.  I najlepša stvar, nema granice između BG i GR!    Kroz GR ka Tasosu ima delova puta gde može baš dobro da se vozi, uglavnom magistrala, većina ne poštuje propise, ja nisam imao problema ali ja generalno vozim po propisu, tu i tamo 10 - 15 km/h van ograničenja.    Srećan put i lep provod!  
    • Ja imam dosta tih starih majoreta, mbx, corgi i sl. nije to bilo nista bolje nego danas, naprotiv, nivo detalja je varirao kao i danas, bilo je lepo odradjenih modela a bilo je i losih, ja vecinu ovih mbx i hw doradjujem u smislu da obojim farove, stop lampe, neke crne detalje u vidu usisa, grilova itd. ali ima i onih koji su detaljo uradjeni, npr. ova mazda koju sam juce kupio ima lepo nacrtane stopke ali sam doradio usis u braniku i na haubi u crno, na datsunu sam ofarbao retrovizore i farove kao i stopke koje su bile skroz crne, tako da kod nekih kola ne mora nista da se doradi kod nekih solidno. Takodje to zavisi i od same serije proizvoda, npr. neki premium HW ili MBX ne treba nista da se doradjuju. Inace voe sinoc sam uzeo u lidlu, krivo mi bila je siera cosworth ali u pink boji, naravno nisam hteo da je uzmem a i nju dugo trazimo ali bas pink mi ne treba a mrzelo me da je rasturam i farbam celu.  Stari mbx i majorete nikad nisu imali farbane detalje poput farova, stopki i sl. sve je bilo u boji karoserije npr.
    • Pa ne mozes da vidis sa kijom benzincem 1.6 ali smatraj da bolje vidis od onog ko nikada nije ni seo u "suv" Sent from my SM-A346B using Tapatalk
    • E imao sam priliku da se vozim bg-ns sa byd seal dm u (morao sam da guglam tačan naziv da ne bude phev) , električni domet po rečima vlasnika preko 400km. Kaže išao za grčku uz jednu dopunu usput na brzom punjaču.    Moji utisci su jako pozitivni. Vozio sam se pozadi i ima jako mesta, udoban je auto.    Za celu vožnju imam samo 2 zamerke, čini mi se loša izolacija potkrila gde se čuju kamenčići. Druga je plivanje po putu. Nekako se ne drži čvrsto, sve talasa po putu, nisam navikao. To možda može da se sredi kroz podešavanja jer imaju za sve i svašta. A ovo prvo, baš sam primetio da je kacimbaš radio ozvučenje na par komada kao i ovi rusi audio manija je imao par njih na zvučnoj izolaciji
  • Topics

• Today's Birthdays

1. Matkecar
      Matkecar
      (41 years old)
    2. Milos032
      Milos032
      (38 years old)
    3. nnemke
      nnemke
      (33 years old)
    4. SERDAR
      SERDAR
      (47 years old)
    5. stefan148
      stefan148
      (39 years old)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...