Jump to content
FAS Goran

Bule222

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

About Bule222

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Daleko

Previous Fields

  • Garage
    Grande punto 1.4 16v 95hp

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Po tebi, da li je bolje uzeti auto iz Italije ili Nemacke? Generalno sto se stanja auta tice (ostecenja, rdja itd) i pretezno mislim na fiata
  2. Sve to je za Dojcland,cene su verovatno osetljivo nize za druge drzave koje su blize. Verovatno, al ovo su neki ozbiljni auto dileri, svuda imaju pozitivne, a generalno ne prodaju "krseve" tako da ne znam kako im je zapao bravac
  3. Znaci wow jebote, video sam neki ozbiljan primerak 1.4 tjet, 2011 godiste 184k km za 3800, ima silne papirnice, vazeci TUV njihov, od paketa mislim samo vufer i panorama da fali. 870 eur je uvoz tog bravca od don speda. Takav primerak kod nas ne bih nasao ispod 5500. Auto je iz neke ozbiljnije dilerske kuce vidim da imaju 58 zvezdica malte ne sve pozitivno.
  4. Ovo sad malo vuce van teme, izvinjavam se adminu ako mu bode oci, samo da dodam ovo :D. Upucen sam u multiair i koliki je to promasaj. Nisam znao, znaci moram juriti sve preko 2010, hvala! Strpicu se onda do sledece godine, probacu cak jos malo da skupim novca, mozda za taj neki period izadje nesto jako dobro.
  5. Koliko sam upucen, 1.4 tjet je najprostiji turbo motor koji postoji, koliko znam (makar mislim) varijanta od 120ks ima samo turbo i plivajuci od tih skupljih delova? I takodje je fiatov menjac dok varijanta od 150 je m32 opel? Video sam jedan po meni lep primerak, ali vidim da je brzo i otisao.
  6. Dobro znaci ja nemam potrebe neke velike da se cimam oko fiat brava i kilometraze jer to nije neki premium auto? Ukoliko sam dobro razumeo razgovor izmedju tebe i Ostoje? Znaci kolko sam video za 1.4 tjet sa kilometrazom 130-150k km (2008-2009) neka realna cena im je 2800-3400 eur
  7. Gledacu onda vise od privatnih lica nego dilera, vidim da privatna lica cesto lepo dodaju ostecenja, navedu ih gde i kad i slike postave, nasi bi to izgitovali, vratili kilometrazu na magicnih 150-180km i rekli top top top.
  8. Kad sagledam sve, lakse mi legne da me Svaba zajebe nego naš :D, najvise se nadam realnoj kilometrazi (da znam makar sta me otprilike ceka), trazicu brojeve sasija pa cu na sugavi car vertical.
  9. Vidim jako puno modela sa izuzetno pristojnom kilometrazom srazmerno ceni, i to uglavnom sto sam vidjao stoji kao "privatno lice" koliko je verovati tome?
  10. Pozdrav svima. Zanima me, posto vidim da kod nas izbor fiat brava 1.4 tjet od 120ks je goli ocaj, a dizelja top top top od samo *150-200km* ima puno, interesuje me spedicija, tj neka debelo gruba procena koliko bih novca trebao izdvojiti. Puno vidim na mobile.de 2008-2009 godiste sa 180-200k km za oko 3k eura. Razumem da cena zavisi i od spedicije, od kilometraze, od pogona, od kubikaze itd, ali recimo tipa ako sam ovde imao budzet 4500-5000 eur, da li bih onda trebao gledati po inostranstvu bravca od 3500, a 1000-1500 da ostavim za spediciju i carinu? Nemam vala apsolutno nikakvog iskustva, te nemojte mi zameriti ako sam nalupao ovde neke stvari koje nisu tacne. Hvala unapred.
  11. Pozdrav, imam problem sa kojim ne znam kako da postupim ni gde da pocnem a ni sta da radim. Naime pre neki dan kada sam upalio auto, motor je poceo da radi kao da radi na tri i manje cilindra, i check engine mi je treperio. Kada sam odveo auto kod majstora, rekao mi je da je do loseg goriva ( tada je bila greska Kod P300 i P301 prilikom citanja preko OBD-a) reko ok. Vozio jedno 50ak km, upalio juce auto opet i opet ista muka, samo sada greska P300 i P303, i tu mi je vec pozlilo, ako na malte ne sve cilindre kaze missfire, onda "mislim" da su sve bobine otisle u tri lepe, ili je dihtung glave ili su u najboljem slucaju komplet svecice. Ako ikom znaci, auto ima na satu 200510 kilometara (originalnih), a kolko sam razumeo, to je taj period kada krecu potrosni delovi da riknjavaju. Do sad sam pukao 30k na popravke ovog meseca (nosaci motora, pumpa brisaca, termostat, komplet zadnji dobosi...) provericu sutra ili prekoustra stanje svecica, u medjuvremenu bi mi jako znacilo misljenje vas iskusnih fiat forumasa sta bih trebao da gledam/proverim. Hvala unpared jos jednom svima koji pomognu.
  12. Pozdrav, da sad ne bih otvarao temu kad ova vec postoji, zanima me da li neko moze da preporuci koje led sijalice da uzmem za kabinu? Takodje me interesuje, koliko je pametno da nadjem neke led diode za vrata? (Pametno u smislu da nece praviti neki problem sa elektronikom)
  13. Nisam, samo se raspitujem dobro o autu, posto bih zeleo da ga uzmem sledece godine, i to bi bio auto koji bih vozio makar 4 godine i bio spreman da ulozim 2-3k evra na estetiku i mehaniku. Pre par nedelja bio je jedan jako divan primerak uvezen iz Svajcaraske sa pravih 87k (Prodavac je imao link ka proverenom vozilu preko car verticala) kao i nekim silnim papirima o skoro svim servisima, popravkama itd. Kako je dosao tako je i otisao.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...