Jump to content
Goran

• Popusti, pogodnosti, akcije

• Aktuelni postovi

• Koliko se secam, FE Gear je namenjeno za komercijalna vozila. Nisam se stvarno udubljivao u detalje ali, ako je kod tebe FPT-ov C635 menjac kao sto sam i ja imao na bivsem Sportu - na samoj ambalazi za Tutelu GearForce je naglaseno da je specijalizovano i za C635 MT i C635 DDCT menjace (tj. TCT u Alfama).   Tako da nisam hteo preterano da istrazujem i pametujem i sipao sam fabricku preporuku. Nije neka razlika u cenama, pogotovo kad u obzir uzmes da ces menjati jednom u vlasnistvu, 2l je tada bilo 20 EUR. Standardna prica, korporativna saradnja, bla, bla  , da sam hteo nesto drugo jurio bih Motul, Fusch Titan ili Ravenol.   Ako poredis sa 275 l u Punticu, naravno da je gepek primetno veci. Ali kolika je razlika u gepeku Punto/Giulietta, recimo skoro pa toliko da je razlika Giulietta/Nuova Bravo npr. Giulietta ima poprilicno mali gepek za Compact klasu, samo 350 l. Lako se videlo recimo i na FLCS druzenjima, kada su automobili bili jedni pored drugih. Bas se videla i na oko razlika, Bravo je na 400 l gepeka, a tih da kazemo 10 bidona od 5 l razlike, ne moze da se ne primeti. Opet su novi Tipo napakovali i pogurali sa kabinom napred, tako da cak i hatch ima odlicnih 440 l (a sedan pecinu od 520 l ). Ali Alfa ima MultiLink pozadi naspram "narodnih" greda kod Brava/Tipa, jbg  . Sto sam voleo da kazem - na maltene istu duzinu i WB, Bravo je bio tesan na zadnjim sedistima, a Giulietta em tesna pozadi, em mali gepek. Jedino manje sto sam vidjao u klasi je Mazda 3 BP (Mk4, tj. 2019+) koju gledam za sebe. I razocarao sam se kada sam video da jedan od duzih automobila u klasi od skoro 4.5 m, ima smesnih 330-340l gepeka. Posto mi to u ovom periodu itekako znaci, pa sta kome vec treba  .
    • Koliko otprilike je litara benzina jedna crta na skali za gorivo! Po mojoj slobodnoj proceni, nešto malo preko 4 litra! Kakvo je vaše mišljenje?
    • Što se tiče Coolraya sa prethodne strane...   Novinari kažu da dizajneri nisu preterali, rekao bih stvar ukusa. Prvi put videh jednog takvog narandžastog zimus uživo. Ne znam da li je to do paketa opreme, imao je sve, od spojlera, repnog spojlera, lipova itd... meni je na prvu izazvao podsmeh, na drugu isto. Kao da je neko kupio na Aliju gomilu plastičnih spojlera i našafio sve što je mogao. No, posle kad sam saznao da ovaj model ipak nudi solidnu motorizaciju i performanse, malo ga sada drugačije posmatram, mada su po meni i dalje malo preterali.
    • Volvo izbaci bar kod da skeniraš da bi očitao grešku Sent from my SM-S926B using Tapatalk
  • Topics

• Today's Birthdays

1. dorcolac
      dorcolac
      (52 years old)
    2. lovelyjubly
      lovelyjubly
      (43 years old)
    3. lukaswoosh
      lukaswoosh
      (37 years old)
    4. Markocroma
      Markocroma
      (39 years old)
    5. mishkonis
      mishkonis
      (40 years old)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

• Create New...