Jump to content
FAS Goran

Markocroma

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Markocroma

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/18/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiar Croma

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Axa sutra sam slobodan pa cu se pozabaviti... Cuje se bas ja mislim u samoj sireni kao da je zalepila ili kako se vec kaze.
  2. Ljudi pomoc sirena radila normalno samo od juce ne radi... Da pojasnim gledao sam osigurace ispravni su relej takodje ali sirena se nalazi ne bukvalno ispod kutije sa osiguracima kod levog tocka kad stisnem sirenu na volanu cuje se samo tak tak a svetla na volanu se ugase cim pustim sirenu vrate se svetla komandi na volanu komande rade sve normalno. Kako bih najjednostavnije objasnio cuje se slicno kao alnaser kad zalepi onako tak tak.
  3. Drugari da javim problem je resen. Nov akumulator i zice koje idu na senzor bregaste negde kod mase su napukle. Tako da nadam se da cu nekom pomoci. Uzdravlje
  4. Ali do subote tj puskiranja i tocenja goriva na euro petrolu nisam imao problena sa paljenjem.
  5. Ima ali sam stavio akumulator od 100 ampera pa sem onog malog preko + kleme sto ide nema onaj veliki. Jel drugar dal da sacekam par dana da vidim dal ce da se stabilizuje paljenje pa da idem kod majstora??
  6. Drage kolege, pojavio mi se problem sa startovanje auta od juce. Naime ispuskirao sam auto u oko podneva i predvece da se provozam nece da upali vrti vergla baca naftu u dizne ali nece da sastavi. Odem drugim autom zavrsim posao posle nekih dva sata upali iz prve i posle toga svaki put. Da napomenem sipao sam dizel na euro petrolu i posle sam dosuo g drive reko da nije do toga. Danas ujutru upali na zub odvezem se do radnje nekih 5 min kolima ugasim zadrzim se u radnji manje od 10 min trt nece da upali sacekam pola sata upali iz prve. Uhvatim kupim novi filter goriva situacija je malo bolja ali i dalje zeza da nece da sastavi ni posle 3 verglanja. Svaki savet sugestija da pogledam ocistim pre nego da ga teram kod majstora. mislim ne gine majstor ali ipak da se konsultujem da vama. Unapred zahvalan.
  7. To to zadrvam za sebe sigurno jer dosta ocuvana i baz mi se svidja. Veliki servis je radjen pre 20000 km a ta krilca na usisu cu odraditi na prolece tj izvaditi a sto se tice egr i dpf to sve radi kako trebatj posto radim na karaburmi a zivim u zemunu jednom nedeljno kad se uvece vracam sa posla posle 01 iza ponoci izadjem na auto put ubacim vozim 4 na 3000 obrtaja do zmaj pumpi a ponekad i do aerodroma i tako da srzim se toga za sad dok ne pocne da zeza ili egr ili ppf. A krilca cu da izbacim sigurno na prolece i da budem onda siguran mada sam ih gledao onako sa gornje strane nemaju lufta tj nemrdaju se sem u smeru gde treba levo desno a mena lufta gore dole. Nadam se da sam objasnio kako valja:).
  8. Hvala drugari. Dosza komfora i startnosti u bilo kojoj brzini. Ja sam za ovih sace dva meseca i nekih 4000 km bez problema presao. Za sad sve ok slisa kako se kaze, plastike istina bss menakana tanka dugmici porozni od upotrebe ali i pored toga prava ladja(sto kaze soic). Eh taj menjac ni u jednom autu nije savrsen a i ne moze biti ima svaki dosta kilometara iza sebe ali dok radi radi posle zamena i teras dalje. Pre crome sam vozio grande punta 66kw 6 brzina i u 6toj je zujao kao da nema ulja ne mnogo ali taman da ga cujes i tako sam terao godinu dana i more grcka 2500 km i plus bosna familija nikad nije izdao. Za sad na cromi je dobar ne cujem ga :). A dalje sta da bog. Jedno pitanje kolikp tvoja kroma trosi ja sam izvukao grad 10 otvoreno 5 6?? I dal si ili sve skidali krilca na usisnoj grani ili bar kontrolisali i kako se kontrolise stanje istih?
  9. Pa istina izgleda dosta robusnija da kazem agresivnija.:) Ma oba modela su lepa, stvar ukusa ali da su oba modela prakticna i dosta komforna tu nema dileme.
  10. Da kazem malo i ja svom mezimcu. Uzet pre dva meseca i prosto je uzivanje voziti ovako jak a pre svega prostran automobil. Za nas troje (ja, zena i dete) ima mesta i vise nego sto treba ali sa malim detetom je uvek malo. Nadam se da cu tj cemo preci puno km i uzivati u voznji.
  11. Pozdrav drugari ja sam Marko ponosni vlasnik drugog fiata po redu prvi bi Grande punto 1.3 mjet 90 ks, a sad Fiat Crome 1.9 150 ks. Inace sam iz Zemuna i brojim 33 leta. Ozenjen i imam cerkicu od 3 10 meseci.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...