Mala je sansa da bi sa detetom tako nesto uradila, iz nekog razloga se uspanicila verovatno dobrog, retko se to desava da tako ljudi lete preko polja a da nema dobrog razloga. Ja vise takve ne fermam ni 2 % cak i lude klince koji izlaze iz sporedne ulice pa upadaju preko, zure negde itd. Boli me uvo meni minut manje ali vise nerava i pozitive , Jednom covek ispred mene ide u rikverc ja stanem i pustim ga on skrece u ulicu desno (iz rikverca ) da bi se vratio kontra i umesto kad je stao da me pusti on odma krece jos poceo nesto da vristi i vadi prangiju , zbog cega? na kraju nista se nije desilo ali eto meni jeste jednom ne duze od dve godine. Jednom svirnem coveku da krene on odma vristi kao da je ne znam sta, meni kad sviraju ne 'ebem to ni dva posto. Mrzim nervozne vozace - nista ne postizu time sem sto eskaliraju situaciju bez potrebe. Ovako sporiji sam vozac zato kad je neki pravac i sigurica bez saputnika itd... do poda bajo , najbrzi na drumu, otvaram univerzum da se ociste kanali
Obicno pricam o bliskim situacijama, ali evo pre nekih saticak vremena sam imao da blisku da ne moze blize. Zenska odlucila da vozi VW Polo preko biciklisticke staze izmedju dve raskrsnice (oko 40m) i onda kad je dosla do pesackog u raskrsnici gde sam ja bio (pored pesacke staze je staza za bicikliste) jer ja nisam hteo da joj se sklonim sa puta, zakocila je tako da me skoro raspizdila, ja sam ruke spustio vec na haubu i blatobran, posle malo rasprave je nabila gas na mene i zakacila me retrovizorom i posto se rukav zakacio za retrovizor skoro me oborila. I pobegla sa lica mesta.
Nazalost dok sam se ja stabilizovao da ne padnem i na trenutak razmislio da nisam siguran da li ovo vredi uopste prijaviti policiji, otisla je dovoljno daleko da sam video samo da su SU tablice. Zvao pandure, ali kao sem totalno tacne tablice nista ne mogu bez obzira na opis auta, dve saobracajne kamere u raskrsnici gde se odlucila da se prikljuci na stazu za bicikliste ne mogu da se koriste za gledanje jer su male rezolucije. Valjda je tesko proveriti svaki crveni VW Polo pete generacije na SU tablice, potencijalno GTI verzija ili barem ima felne i cini mi se branik sa njega. Inace sve to sa detetom od godinu dve na zadnjem sedistu, takodje pre nego sto je odlucila da vozi precicom preko staze za bicikliste je oborila skoro jednog biciklistu i onda oduzela pravo vozilu iz suprotne trake...
Kakvi su 0.9 motori u drugoj generaciji smart for two? Koliko mi se cini, to je radjeno u saradnji sa renault, deli sve sa tvingom 3e generacije, ali ni o tome ne znam nista. Imali smo jedan takav tvingo na forumu, ali nije vozen dugo. Da li je km kao 100-150K nesto sto je za izbegavanje ili ne? Problematicno servisiranje?