Jump to content
FAS Goran

Rau

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Rau

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday November 22

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Pozdrav svima. Interesuje me da li odgovara kompresor za klimu sa Lancie Dedre 1.6 benzinac, ili sa bilo kog drugog modela Lancie Dedre benzinac, za Lanciu Dedru 1.9 dizel? Hvala unapred.
  2. Ovaj je bio rizican, cas je pokazalo da radi, cas da ne radi, pa sam ga zamenio. Nadao sam se da je grejac, i nadam se da nije bos pumpa, nego filter.
  3. Hvala, ljudi, Dedra je u pitanju. Ova integrale je vrh, i motor i karoserija su odlicni, a i moja dizelka je odlicna, ima strasan motor. Nego, kad sam vec tu, sipao sam gorivo na nekoj ozloglasenoj pumpi. I sad, pri prvom paljenju, ili kad se motor skroz ohladi, imam probleme u vidu bacanja bombi. To traje nekih 15tak sekundi, i stvori se dim, normalno. Ali ako dam gas na par sekundi cim upalim, odmah radi sve bez problema. Mislio sam da su grejaci, pa sam promenio jedan, i nije to. Ostaju filteri, ili bos pumpa. Sta mislite? A koliko se krecu Dedre integrale, za koliko bih mogao to da vam uvaljam? Nije registrovana. I zasto ne bi motor izdrzao u karoseriji od integrale, zato sto je teza nego kod 1.9 dizel?!
  4. Hteo bih da sa svoje Lancie 1.9 tds motor prebacim u karoseriju Lancie 2.0 integrale, valjda. Sta je sve potrebno da se zameni, osim motora, i koje su zakonske regulative oko promene motora. Hvala na datim odgovorima...
  5. Kupujem glavcinu zadnjeg desnog tocka (mislim da nije bitno koji je tocak u pitanju) za Lanciu Dedru, ABS model. Ostetili su mi se navoji, samo jedan sraf se zavija.
  6. Kupujem kompresor za klimu od Lance Dedre 1.9tds, '94 godina. Nisam siguran da li odgovara od nekog drugog tipa Lancie ili Fiata, ako odgovara onda moze i ta. Ponude slati ovde, privatnom porukom ili na 064/22-47-410.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...