Jump to content
Goran

Recommended Posts

Posted (edited)

Prvo sam pomislio da je Nisan pulsar, koji je isto redak auto, bar na prvu kad sam video.

Lexus je skuplja i prefinjenija Toyota, al kom konkretno Toyinom modelu bi ovaj Lex odgovarao ? 

H oznaka im je kod hibrida, i ovaj je isto hibrid ili neka slicna varijanta ?

Da vas lepo sluzi !

Edited by ISV_01

Vratili? Znaš da je bio demontiran? 

Da, video sam i ja, ali tek mi predstoji istraživačka misija da ustanovim koliko je bio odvaljen i da li je bio kroviran...keder mi nije bio deal breaker   :)

Mozda je neki entuzijasta hteo da provlaci kamericu kao ja na Leonu :D 

Da vas u zdravlju sluzi! Bas zanimlijv izbor u najmanju ruku. Drugar je dugo vozio neko cudo od 5m hibrid Lexus-a, kleo se u auto i teska srca promenio, to je jedino sto znam o ovim kolima.

Bice bas zanimljivo ispraiti utiske :) 

Ja baš u nedelju uveče gledao oglase i primetio i ovaj primerak.

Ali se nisam nešto trznuo. Misli su mi na nekom drugom modelu.

Da vas sve porodično lepo služi...

Baš me interesuje kakav je sa potrošnjom. I utisci iz vožnje. CVT...

Retka zverka, a dobićemo utiske iz prve ruke..

Ja prvi put vidim ovaj auto, nisam znao ni da postoji, ne mogu da kazem da mi se svidja al ima neki smek i podseca me na neke modele koji mi se svidjaju, cudan skroz, npr. prednji farovi i ova rupa izmedju haube i fara, koji fazon?? ono na prvu deluje kao da far nije njegov ili nije lepo upasovan :)  felne mu trebaju bar broj vece a itekako sire, pretpostavljam ako si dobio letnji set da je bolja prica. Svaka cast ovima sto ga uvezli a i tebi sto si ga kupio a pogotovo tako brzo, ja ne bih smeo ni jedno ni drugo :D

Da jbt, ta linija farova i haube je baaaaaš čudna! Ali je takva... Ne kontam, moraću da iščačkam zašto, ili da sam shvatim kad ga budem gledao. Stvarno je primetno a ne kontam zašto je tako   :rolleyes:

Felne naravno, i distanceri obavezno, ali o tom potom... sad se servisira, neće skoro da se registruje, ima vremena za sve, samo da se završe prekopotrebne promene na bolje u državi.

E, a meni se baš sviđaju farovi i maska. Pogotovo na tim starijim Lexusima. Na ovim novim su one ogromne trapezoidne maske... Darth Vaider fazon....;-)

Posted (edited)

sad gledam fotke taj razmak izmedju fara i haube i ne kontam zbog cega je far u tom delu nizi,  mislio sam da ima neka prica tipa da uvodi vazhuh do necega i sl. ali po ovoj fotki otvorene haube nicemu ne sluzi sem eto neki dizajnerski potez samo njima znan, licno meni bas bode oci jer deluje nekako amaterski reseno.

Lexus-CT200h-Review-27-625x416

Lexus-CT200h-Review-21-625x416

Edited by OMP

Posted (edited)
11 hours ago, rkoma1986 said:

Sta ti decko radis :D

Sledece sto ocekujem u garazi je Kia Stinger :) .

Btw, Gran Turismo i jedan od retkih vecih modela koji bih na keca vozio :) .

Edited by Ivan

Isto! Prelep i doooobar motor, al' to mi je isuviše novo i isuviše skupo...  Možda ako neki primerak preživi, i ja poživim još koju deceniju   :D

16 hours ago, OMP said:

sad gledam fotke taj razmak izmedju fara i haube i ne kontam zbog cega je far u tom delu nizi,  mislio sam da ima neka prica tipa da uvodi vazhuh do necega i sl. ali po ovoj fotki otvorene haube nicemu ne sluzi sem eto neki dizajnerski potez samo njima znan, licno meni bas bode oci jer deluje nekako amaterski reseno.

Isto. I meni je grozan ali uživo nije baš tako upadljiv. Dok se ne spustiš na kolena ispred njega   :D

Ima tu ispod haube dosta struje, dosta toplote, pa možda stvarno te rupe služe kao uvodnici vazduha. Ali u pravu si, nije nikako usmeren pa nisam ni siguran. Sve u svemu, tako je napravljen. Ja sam se na prvi pogled na placu baš zbunio i zabrinuo, al' kad sam video da je isto i levo i desno, prestalo da mi smeta.

Pregledan i servisiran kod Đoleta u Nippon-u i auto je top. Izgleda da je sve kako treba, km je prava, stanje odlično, i nema grešaka ni u istoriji ni aktuelnih...

Sad predstoji registracija i vožnja da vidimo kako će baterija da se pokaže. Rekoše mi da to mora tako. 

Ah, da! Pre vožnje me čekaju gume (ove na njemu su očajne), u stvari ceo set za leto pošto ću na ove smešne 16" da stavim zimske gume. 

Tako daaaaaa, molim predloge i pomoć u traženju adekvatnih felni za letnji set  :wub:

Od cega uopste pasuju felne za lexus sem verovatno toyote?  btw, imam suraka koji zivi u USA, vozi samo priuse, promenio ih nekoliko i nekoliiko sahranio, nikad ni jedan problem sa njima niti sa baterijama a prelaze i do pola miliona km tj milja, pretpostavljam da su baterije fazon kao kod toyote tj iste.

Kakav kralj živi u USA i vozi samo Priuse  :queen:  Je l' poreklom s' juga naše zemlje  :D  Pirot možda   :P

Šalim se, međ' svim onim velikolitrašima on tera Priuse... Kapa dole    :unworthy:

Apropo felni, čudno mi je da na Lex-a (prema internetu), ide 5x100

Posted (edited)

Nije to zbog piroćanski gen, to je da bi bio u trendu...;-)

A i valjano su pouzdani tako da...dobar izbor

Edited by shuxx