PremieRacing 6154 Posted March 18 (edited) Jeste malo prerano i garant ću da ga ureknem, al' hoću da započnem temu dok mi je sveže pa ću je vremenom dopuniti: Gospođa moja već duže vreme kuka kako joj treba drugi auto, pokondirena tikva, imamo više nego odličan C3 1,6 2006. full automatik, ali smo se malo svi već zasitili pošto je pune tri registracije kod nas i krenula četvrta... A iako je besprekorno stanje, autić nema klimu pa je kao to glavni izgovor za zamenu iako sam ga svesno kupio bez klime. I tako, već duže vreme unazad, ja se kolebam i koprcam. Nekad poželim da zamenim taj auto, nekad poželim da nam ostane zauvek, kad postavim oglas onda mi bude žao, kad ga gledam i vozim onda me malo nervira i tako u krug... U stvari, kratka verzija svega, JA nisam normalan, i nisam odlučan, i nisam pametan. i onda se desi jučerašnji dan!!! Preksinoć (nedelja) kasno noću, svi moji pospavali, i ja iz nevezuše listam oglase ovde u Srbiji iako se sad i ja bavim uvozom i trebalo bi da dovezem auto za nas iz inostranstva, da bude jeftinije, da bude stvarno dobar, al' eto, kreten kakav sam - ja vrtim i naše oglase. Valjda zato što gledam samo čudne automobile koji, i kad se pojave u oglasima u Srbiji, ne mogu da budu skupi...niko ih neće...to što ja gledam niko pametan ne kupuje. I preksinoć naiđem na oglas i to ovde u NS! Auto koji godinama priželjkujem za gospođu i za porodični back up (da može da nas posluži i da se putuje kad zatreba). Kod nas u ogasima, a cena vrhunska. Stanje na slikama odlično! Kilometraža nerealno niska a u oglasu se navodi da garantuju... Jbg, šta ću, stavim tu noć lilavu u džep i jedva dočekam jutro Odem u 9:15h čim su otvorili plac, po kiši, a radnici i gazda me gledaju u neverici... Ja kisnem i gledam auto, a oni me gledaju kroz prozor tople kancelarije i krste se Sve u svemu, da skratim priču, odličan i super jeftin primerak, nigde u Evropi ga nema po toj ceni (ko zna šta mu fali), te ja kupih Lexus CT200h 2012. za gospođu. Auto je juče odmah na šlepu otišao sa placa u servis. Par slika koje imam u telefonu, i par slika koje sam skinuo iz oglasa zato što mi je ostao otvoren na kompu pa ostao u keš memoriji...: Edited March 18 by PremieRacing 22 darkman14, nemanja84bg, TheWickerMan and 19 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6154 Posted March 18 (edited) Da dodam sa telefona CV i verificata proveru, i par mojih slika: Edited March 18 by PremieRacing 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4718 Posted March 18 (edited) Prvo sam pomislio da je Nisan pulsar, koji je isto redak auto, bar na prvu kad sam video. Lexus je skuplja i prefinjenija Toyota, al kom konkretno Toyinom modelu bi ovaj Lex odgovarao ? H oznaka im je kod hibrida, i ovaj je isto hibrid ili neka slicna varijanta ? Da vas lepo sluzi ! Edited March 18 by ISV_01 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6154 Posted March 18 Da, da, hibrid i odgovara groznom Priusu 3 gen. 3 shuxx, ISV_01 and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15352 Posted March 18 Lex Luter... Retka zverka. I ogromna promena sa C3... Srećno sređivanje, i da uživate u kvalitetu Lexusa... 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7467 Posted March 18 Lep auto, za razliku od priusa Cestitam! 1 1 PremieRacing and Tadej reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadej 298 Posted March 18 Nisu bas najbolje vratili keder na otvoru petih vrataSent from my iPad using Tapatalk 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6154 Posted March 18 Vratili? Znaš da je bio demontiran? Da, video sam i ja, ali tek mi predstoji istraživačka misija da ustanovim koliko je bio odvaljen i da li je bio kroviran...keder mi nije bio deal breaker 1 Tadej reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3401 Posted March 18 Mozda je neki entuzijasta hteo da provlaci kamericu kao ja na Leonu Da vas u zdravlju sluzi! Bas zanimlijv izbor u najmanju ruku. Drugar je dugo vozio neko cudo od 5m hibrid Lexus-a, kleo se u auto i teska srca promenio, to je jedino sto znam o ovim kolima. Bice bas zanimljivo ispraiti utiske 1 1 PremieRacing and Zan Batist reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6951 Posted March 18 Oo cestitam i ovog, samo ih dopunjujes! 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1433 Posted March 18 Lexus je to! 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grafit 1295 Posted March 19 Ja baš u nedelju uveče gledao oglase i primetio i ovaj primerak. Ali se nisam nešto trznuo. Misli su mi na nekom drugom modelu. Da vas sve porodično lepo služi... 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15352 Posted March 19 Baš me interesuje kakav je sa potrošnjom. I utisci iz vožnje. CVT... Retka zverka, a dobićemo utiske iz prve ruke.. 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1210 Posted March 19 Sta ti decko radis Nek je sasrećom 2 2 Grafit, Reacher Gilt, PremieRacing and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3684 Posted March 19 Ja prvi put vidim ovaj auto, nisam znao ni da postoji, ne mogu da kazem da mi se svidja al ima neki smek i podseca me na neke modele koji mi se svidjaju, cudan skroz, npr. prednji farovi i ova rupa izmedju haube i fara, koji fazon?? ono na prvu deluje kao da far nije njegov ili nije lepo upasovan felne mu trebaju bar broj vece a itekako sire, pretpostavljam ako si dobio letnji set da je bolja prica. Svaka cast ovima sto ga uvezli a i tebi sto si ga kupio a pogotovo tako brzo, ja ne bih smeo ni jedno ni drugo 2 Zan Batist and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6154 Posted March 19 Da jbt, ta linija farova i haube je baaaaaš čudna! Ali je takva... Ne kontam, moraću da iščačkam zašto, ili da sam shvatim kad ga budem gledao. Stvarno je primetno a ne kontam zašto je tako Felne naravno, i distanceri obavezno, ali o tom potom... sad se servisira, neće skoro da se registruje, ima vremena za sve, samo da se završe prekopotrebne promene na bolje u državi. 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15352 Posted March 19 E, a meni se baš sviđaju farovi i maska. Pogotovo na tim starijim Lexusima. Na ovim novim su one ogromne trapezoidne maske... Darth Vaider fazon....;-) 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6154 Posted March 19 More lep je, lepši je taj FL Ovaj stari je klasika branik, hauba, maska ali lep mi je i on. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3684 Posted March 19 (edited) sad gledam fotke taj razmak izmedju fara i haube i ne kontam zbog cega je far u tom delu nizi, mislio sam da ima neka prica tipa da uvodi vazhuh do necega i sl. ali po ovoj fotki otvorene haube nicemu ne sluzi sem eto neki dizajnerski potez samo njima znan, licno meni bas bode oci jer deluje nekako amaterski reseno. Edited March 19 by OMP 2 PremieRacing and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 21252 Posted March 19 (edited) 11 hours ago, rkoma1986 said: Sta ti decko radis Sledece sto ocekujem u garazi je Kia Stinger . Btw, Gran Turismo i jedan od retkih vecih modela koji bih na keca vozio . Edited March 19 by Ivan 2 darkman14 and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6154 Posted March 20 Isto! Prelep i doooobar motor, al' to mi je isuviše novo i isuviše skupo... Možda ako neki primerak preživi, i ja poživim još koju deceniju 16 hours ago, OMP said: sad gledam fotke taj razmak izmedju fara i haube i ne kontam zbog cega je far u tom delu nizi, mislio sam da ima neka prica tipa da uvodi vazhuh do necega i sl. ali po ovoj fotki otvorene haube nicemu ne sluzi sem eto neki dizajnerski potez samo njima znan, licno meni bas bode oci jer deluje nekako amaterski reseno. Isto. I meni je grozan ali uživo nije baš tako upadljiv. Dok se ne spustiš na kolena ispred njega Ima tu ispod haube dosta struje, dosta toplote, pa možda stvarno te rupe služe kao uvodnici vazduha. Ali u pravu si, nije nikako usmeren pa nisam ni siguran. Sve u svemu, tako je napravljen. Ja sam se na prvi pogled na placu baš zbunio i zabrinuo, al' kad sam video da je isto i levo i desno, prestalo da mi smeta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6154 Posted March 20 Pregledan i servisiran kod Đoleta u Nippon-u i auto je top. Izgleda da je sve kako treba, km je prava, stanje odlično, i nema grešaka ni u istoriji ni aktuelnih... Sad predstoji registracija i vožnja da vidimo kako će baterija da se pokaže. Rekoše mi da to mora tako. Ah, da! Pre vožnje me čekaju gume (ove na njemu su očajne), u stvari ceo set za leto pošto ću na ove smešne 16" da stavim zimske gume. Tako daaaaaa, molim predloge i pomoć u traženju adekvatnih felni za letnji set 3 shuxx, Reacher Gilt and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3684 Posted March 20 Od cega uopste pasuju felne za lexus sem verovatno toyote? btw, imam suraka koji zivi u USA, vozi samo priuse, promenio ih nekoliko i nekoliiko sahranio, nikad ni jedan problem sa njima niti sa baterijama a prelaze i do pola miliona km tj milja, pretpostavljam da su baterije fazon kao kod toyote tj iste. 2 PremieRacing and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6154 Posted March 21 Kakav kralj živi u USA i vozi samo Priuse Je l' poreklom s' juga naše zemlje Pirot možda Šalim se, međ' svim onim velikolitrašima on tera Priuse... Kapa dole Apropo felni, čudno mi je da na Lex-a (prema internetu), ide 5x100 Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15352 Posted March 21 (edited) Nije to zbog piroćanski gen, to je da bi bio u trendu...;-) A i valjano su pouzdani tako da...dobar izbor Edited March 21 by shuxx 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites