IgorBG 133 Posted June 29, 2020 (edited) Otisla je i prosla Alfa 147 koja mi je bila u sustini prelazna dok ne uzmem 166 koji sam oduvek i zeleo da uzmem. Ovaj auto sam uzeo neplanirano totalno,usao bez veze na oglase i video auto da ili ide u delove ili ko hoce da vozi uzme. Meni bilo greota da auto ode u delove a u super stanju i tako ja otisao video i ja je uzeh da je sredim za sebe. Elem ,autom sam odusevljen u principu u svemu, neverovatan dozivljaj voziiti je, drzanje u krivini, snaga udobnost sve u 1 autu. Od opreme ima sve osim grejaca sedista,mislim da je to jedini ''nedostatak''. Od ulaganja ce biti veliki i mali servis i to je to sto mora odmah,ostalo sredjivanje ce ici polako jer registracija dere u startu pa dok se skupi za felne itd :D A posle velikog i malog servisa imam da sredim dihtung na izduvnoj grani,zadnje podizace ,prekidace podizaca na zadnjim vratima, jedan grejac,, senzor polozaja volana i senzor pritiska goriva i to je to za sad,sve je to jeftino manje vise,auto ide normala i bez svega ovoga da se sredi jedino moram duze da cekam dok ne ugasi grejac skroz da bih upalio. Auto je kod mene nekih mesec i po dana,majstor je rekao da je auto u super stanju i da ovo sto imam da sredim je kerov ku*ac ,njegove reci hahah Evo par slicica: Bi-xenon projektori i ostavljena duga svetla za blicanje ,led pozicija a farove bi trebalo odraditi po mom misljenju mada nisu losi. Koza je u finom stanju,nigde nije pocepano i enterijer je generalno super ocuvan. Felne su blagi uzas, to ce biti prva prepravka na kolima definitivno Edited June 29, 2020 by neshaoct formatiranje 7 Zan Batist, Mijailović P., ISV_01 and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 3564 Posted June 29, 2020 To nije Alfa, to je tenk Odlicno izgleda i bas je enterijer ocuvan. 1 1 IgorBG and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 2966 Posted June 29, 2020 Lepa... 1 1 neshtry and IgorBG reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10877 Posted June 29, 2020 Restile 2 Mijailović P. and IgorBG reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zan Batist 250 Posted June 29, 2020 koliko si je platio? koja verzija 2.4? Quote Share this post Link to post Share on other sites
IgorBG 133 Posted June 29, 2020 Hvala,svima se svidja ko ju je video od drustva a ko se provozao se uglavnom drzao za rukohvat i odusevljeni su sa autom,pogotovo sto nisu bas ceste pa mnogi ni ne znaju koji je ovo auto JTD verzija sa 150 ks ali mi deluje da je nesto ceprkano,ide mnogo ludo ali to cu vec da vidim da mi neko pogleda po parametrima ko se razume. E da odradjen je i onaj kao blow off ventil,kad se promeni brzina cuje se ono piuu ahahh ali nije ono kako inace umeju da stave da se cuje do susednog sela,ovo je kulturno i lepo se cuje po meni taman da doda dozu adrenalina kad nema ono stutututu vec. Placena je 850e,bukvalno dzabe...ja sam rekao i da je bez motora isla vredi svaki dinar zbog stanja u kom se nalazi,plus kad se sve odradi reg/ulaganja izadje manje od 3k koliko se inace krecu restajl u dobrom stanju . 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9228 Posted June 29, 2020 @IgorBG Čestitam Al' kao što si već rekao, ovu grozotu od točkova što pre možeš menjaj 1 IgorBG reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
IgorBG 133 Posted June 29, 2020 Just now, neshaoct said: @IgorBG Čestitam Al' kao što si već rekao, ovu grozotu od točkova što pre možeš menjaj Horor tezak...neko je farbao bas sa bolom u medjunozju i sve se vidi slivanje boje plus su poklopci ofarbani. Ove cu verovatno da prefarbam i da sredim za zimski set jer su 16-ice a letnji ce da budu neke 18-ice sa gun metal bojom sigurno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zan Batist 250 Posted June 29, 2020 @IgorBG, au to je bas dobra kupovina! Super je stanje a tek sada kad sam cuo cijenu… mozda je cipovana pa ide tako… probao sam Thesis-a sa tim motorom, troma je. mada 166ica je skoro 300 kila laksa! 2 neshtry and IgorBG reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
IgorBG 133 Posted June 29, 2020 @Zan Batist Upravo to,realno je jako smesna cena za ovakav auto. Pa vrlo je moguce,meni lici da jeste jer stvarno lepo poteze ali dok ne pogleda neko ko se razume ne mogu da kazem jer nisam nikad potapao stock 166-icu,sve su bile cipovane doradjivane itd. A jedna zanimljivost koju su svi primetili je trenutak pred paljenje turbine,zvuk kao avion pred poletanje se cuje i onda zalepi za sediste,strava osecaj stvarno Reakcija majke je bila : Je*em li ti sunce, a nisam ni stigao da ga stisnem u 3-oj 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4392 Posted June 29, 2020 850e, dzabe, nema punta za te pare, a 166 je klasa, lepo da se navozas sa njom 2 neshtry and IgorBG reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zunto 495 Posted June 29, 2020 ubedljivo najbolji auto koji sam ppsedovao 1 IgorBG reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4392 Posted June 29, 2020 Prodaj mecku i uzmi 166, em vozis mnogo bolji auto, em ti ostane kusura u dzepu 1 IgorBG reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
IgorBG 133 Posted June 29, 2020 @vagenovac Hvala,navozacu se sigurno jer je prava ladja i uzivanje je voziti se sa njom,evo svi i od drustva jedva cekaju neko dalje putovanje sa njom koliko im se svidela. Ja sam se malo je reci zaljubio u Alficu i ovo ne planiram nikad ni da menjam definitivno. @zunto Lepo ti rece covek imas i za pun rezervoar jos i za ne daj Boze situacije Quote Share this post Link to post Share on other sites
zunto 495 Posted June 29, 2020 takva vise nema... Quote Share this post Link to post Share on other sites
811DD 70 Posted June 29, 2020 (edited) U jednoj reci fenomenalan auto. Neka je sa srecom, da se lepo navozas Koje felne su u planu? Edited June 29, 2020 by 811DD Quote Share this post Link to post Share on other sites
IgorBG 133 Posted June 30, 2020 @811DD Apsolutno se slazem sa tim. Pa imam 2 mogucnost tj ova 2 tipa felni mi se svidjaju na ovoj alfi. Ove bih realno najvise zeleo jer mi je felna kao felna cist sex Ali mislim da cu na kraju uzeti ovako nesto 2 811DD and Pluto reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
IgorBG 133 Posted September 20, 2020 Legle su i nove felne sa sirim gumama 225/45/17 sa 205/60/16. Alfa je dosta tvrdja i kruca i preciznija na volanu i osetno se primecuje veca stabilnost sa novim setom Evo par slicki,jedna i sa starim za uporediti 6 Mijailović P., neshaoct, horvat and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 788 Posted September 21, 2020 To je sada to! 1 IgorBG reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9228 Posted September 21, 2020 Mnooogo bolje 1 IgorBG reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4140 Posted December 25, 2020 Kako napreduje? Služi? 1 IgorBG reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
IgorBG 133 Posted January 4, 2021 @PremieRacing Ide lepo,deo po deo,hvala na pitanju,u medjuvremenu nastao problem sa ventilatorom kabine (verovatno ICS crkao izlaz) pa sad trazim ICS sa kodom da kupim i da proverim to jos. Sredio sam farove: Pre Posle skoro kao novi Unutra sam ubacio svuda led osvetljenje i promenio sve zvucnike i stavio nove: Osvetljenje lepo i jako svetli Zvucnici I zamenio sam gornje crevo jer je original puklo: Ovo je staro,nisam slikao novo ali je duplo deblje od ovoga,decko u Rakovici pravi 4 PremieRacing, horvat, Reacher Gilt and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4392 Posted January 4, 2021 Gde si radio farove, odlicni su, bas je progledao.Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
IgorBG 133 Posted January 4, 2021 @vagenovac Na instagramu nasao nekog decka,video kako radi,svidelo mi se,kontaktirao ga i on dosao na kucnu adresu i odradio sve za 1h ispred moje zgrade. 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4140 Posted January 5, 2021 18 hours ago, IgorBG said: Ide lepo, deo po deo, ... Ovo mi se jako sviđa i svede se na suštinu uživanja posedovanja auta kad voliš da čačkaš oko istog... Samo napred 1 IgorBG reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites