Jump to content
FAS Euroauto Goran

Pluto

Members
 • Content Count

  894
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Pluto last won the day on September 18 2018

Pluto had the most liked content!

About Pluto

 • Rank
  Regolari

Previous Fields

 • Garage
  Fiat Grande Punto 1.3 MJET

Recent Profile Visitors

1090 profile views
 1. Bilo je nešto sitno, zavisi koliko radiš i šta je otišlo, 10, 20, 30e, ne više. Svakako je jako kvalitetno i profesionalno, najbolje iskustvo sam imao sa njim.
 2. Pluto

  Kuda ide ovaj svet?

  Evo kako sam napisao na forumu stigle su mi 3 posiljke, ali ove narucene pre 2 mesecs, ono u novembru i decembru izgleda nece nikad stici
 3. Pluto

  Kuda ide ovaj svet?

  Meni su ukrali 7 paketa do sada, zovem posaljioca, on mi kaze da ima info da je uslo u Srbiju, takodje i ja to vidim na trackingu.
 4. Bas dobra iskustva imam sa njim, svima ga preporucujem, nema greske.
 5. Ne fali njima nista, samo meni na beli gp ne stoje uopste. Sve sto malo štrči i bezi od originala je neko budzenje, po meni. Ovo naprimer bi tako dobro leglo na ovu boju da bi ove sto su na njemu zaboravio da su ikada bile.
 6. Tek sam kasnije skapirao da sa njim kuckam svakako nemaš 1.9 u Evu, mora 1.6
 7. MS PK 1.6 bi pre nego ovo? [emoji16] Posle Ivanovih postova samo 1.4 MA i gledam
 8. Uff, samo bih ja odmah felne zamenio http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/10068231/fiat-grande-punto-14-turbo-ch-to-p
 9. Jeste fabrički, onaj Blau... kako već Porbaću da stavim drugi radio, a mi smo stavili ako se sećaš original antenu i postalo je isto opet, možda je do konekcija od radia do antene?
 10. Ja sam imao slican problem, meni se desavalo da kad predjem 120 auto cimne izbaci check engine i nema snage, kao da nemam turbinu. Problem je bio zapusen map senzor, kod Tome u Resniku je reseno za 3 min.
 11. Onaj beli 4C što ima glasan izduv? Viđam ga stalno kod mene, stariji gospodin
 12. Ne mogu da nađem bolju temu za moje pitanje. Pre stare antene sam imao 2-3 stanice, stavio sam original antenu dobio sam više stanica, ali sa slabijim signalom. Od skoro je počeo radio vrlo loše da hvata, naprimer u mestima koja su zabačenija u Beogradu (Resnik, Kijevo, Ledine) skoro i da nemam signal, takođe mi se dešava da kada stojim i prođe pored mene kamion radio u tom trenutku skroz izgubi signal. Sve vreme šuška i kako se vozim po gradu tako se gubi signal. Stavim moj auto i još jedan pored njega i probam iste stanice, u drugim kolima bez ikakvog problema hvata dok kod mene krči i šušti. Krenulo je da me nervira, jer mi hvata RTS stanice samo.
 13. Ja sam ga vozio u Kordobi, inače imao je plin i super je išao sa njim. Na malim brzinama nema neka specijalna ubrzanja, dok na otvorenom se lepo ponaša. Plina troši izuzetno malo i sve mu je jeftino (kao da je Fiat). Ja sam menjačem oduševljen, ali su sedišta kao klupa u parku, katastrofa. Ništa ne zvecka unutra, samo se volan i menjač jako brzo pohabaju. Ovaj je zbog plina imao non stop check engine upaljen i sem toga su menjani potrošni delovi, vozio sam ga godinu dana naizmenično sa kolegom.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...