rkoma1986 1219 Posted April 7, 2024 Koje si distance uzeo? 20mm? Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6602 Posted April 7, 2024 @rkoma1986 da, u Inđiji 1 rkoma1986 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1219 Posted April 7, 2024 Jedva cekam slike da vidim, bice mnogo besniji... Besnija... Kako god 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2887 Posted April 7, 2024 5 hours ago, darkman14 said: Moram izvaditi stare brezone, kupio sam m12x1.25 ureznice da procistim navoje, pa da stavim nove duze brezone pa distanci pa felne. Čekaj, a kakve brezone imaš? One što vire iz glavčine, ili one standardne što se zavijaju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6602 Posted April 8, 2024 @Sedla one sto se zavijaju. Uzeo sve to kod VT u Indjiji. Posto sam uzeo distance, moram duze. Postojeci su 60 i koji mm, sad stavljam 80mm. @rkoma1986 e eno kod chobyja na temi, on stavio distance na fabricke felne, bas je dobro cucnulo 1 ChobbyNS reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6192 Posted April 8, 2024 Bilo je kod mene još davno, lepo uslikano koliko znači Svakako pun pogodak! ja vozio 20mm napred i 25mm pozadi ako ne grešim... 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3955 Posted April 9, 2024 (edited) On 4/8/2024 at 12:44 AM, Sedla said: Čekaj, a kakve brezone imaš? One što vire iz glavčine, ili one standardne što se zavijaju? To sto viri iz glavcine je brezon i on ima maticu, to nema fiat, alfa, lancia program fabricki, to ima ford i mahom japanci onako sto na prvu znam a klasican sraf se zavrce u glavnicu ali to nije bezon. Ove felne mi se svidjaju kao model ali ovako zlatne nikako, mozda ce lepo cucati sta znam ali po nekim koje sam vidjao mi se ne svidja, silver ili tamno sive jedino sto se mene tice. Edited April 9, 2024 by OMP Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6602 Posted April 9, 2024 @OMP za boju se slazem, ni meni nije prvi izbor. Bile su blizu, da mogu da pogledam pre kupovine a nisu bile precenjene. Sa momkom sam se dogovorio u 2 minuta i rekao da dolazim. ovo je sve osnova za neko, eventualno, farbanje. Da sam mogao da biram, bile bi gun metal neka boja, al opet, ovakva boja na tamnom autu, ne bi trebalo da bude lose, uzivo je bolja boja. Videcemo, ako bude lose, slobodan vikend i zavrsi se i boja. 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3955 Posted April 9, 2024 Iskreno tesko da ce dobro da legnu zlatne na ovu tamno sivu kakva je tvoja delta ali dobro probaj pa vidi, ukusi su razliciti, generalno delta mi nije auto za tako neke varijante Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6602 Posted April 9, 2024 slazem se... Quote Share this post Link to post Share on other sites
BaneJ 323 Posted April 9, 2024 И мене интересује крајњи резултат, кад су фелне у питању, све је дозвољено. Ево мало да заголица машту. 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22482 Posted April 9, 2024 9 hours ago, darkman14 said: Videcemo, ako bude lose na crnom će lepše da legnu, recimo kod kolege Axica Kako znaš šta da napišeš 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8727 Posted April 10, 2024 Odlične felugeSent from my SM-A546E using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6602 Posted April 10, 2024 Pre I posle Bliski susret sa motorom... Svi su ok, šteta je materijalna. Desilo se onaj dan kad sam kupio felne. Skok do Rumenke, do Vlade Partala, upoznao @ChobbyNS i tu je bila njegova delta, pokupio branik i donor branik i stop svetlo i zamenio danas popodne. Branik koji je valjao nije imao odgovarajuće senzore već neke aftermarket, zato sam dobio još jedan kome je donji deo bio original. Prepakovao na ovaj dobar i rezultat je da posle godinu ipo dana, ako ne i više rade parking senzori. Bio kod 2 električara, imam svoje senzore, kažem im verovatno ne valjaju senzori, oni svi ok je crkao modul. Modul kao da je od zlata košta, jedva našao jedan, probao i nije. I tako vozio dok ne nađem vremena da sam pretresem i evo desilo se. Svakako sam planirao da sređujem oštećenja od parkinga tako da će uskoro na farbanje sa se saniraju ožiljci. Gume su namontirane na felne, sad samo da uhvatim vremena da sve sklopim. Treba mi sigurno pola dana. 7 Misha87, horvat, IDzO and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3204 Posted April 10, 2024 Oooo, čestitam situaciju! Meni su pištali u bravu dve i po godine dok ih nisam oporavio. Takođe sam pre toga više puta bivao otkačinjavan od strane ovdašnjih električara. Sitno je njima za parking senzore, nema tu pare, a vazdan majanje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6192 Posted April 11, 2024 Čekaj, a biker? Dobro? Kriv? Platio? Pozdravili se k'o ljudi? 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6602 Posted April 11, 2024 @PremieRacing napisah da su svi dobro i da je steta samo materijalna. Korektan je bio momak... 3 city, PremieRacing and rkoma1986 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misha87 209 Posted April 13, 2024 @darkman14, jel imas u planu negde da radis to farbanje/lakiranje? I ja imam 6-7 ostecenja na kolima, uglavnom ogrebotine na parkinzima od strane nesavesnih vozaca, plus na zadnjem brsniku sto me je neko malo vise izgrebao. Gledam da odradim to "parcijalno" farbanje za svoju dusu, da se ne stresiram kad pogledam kola, pogotovo sad kad je dosli lepse vreme :). Samo jos uvek nemam pojma gde bih to mogao da odradim, kod nekog pouzdanog majstora, koji me pritom nece oderati za cenu, a nemam ni pojma kako se krecu cene za takve poduh ate gde treba da se sanira po par cm na par mesta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6602 Posted April 14, 2024 @Misha87 planiram, trebalo je u cetvrtak/petak da odem do farbara da se dogovorimo, ali iskrsli neki privatni problemi pa nisam. Resavamo narednih nedelja svakako, dal pre ili posle uskrsa, zavisi od majstora. Meni nije hitno, neke stvari stoje i duze, a po gradu ako auto mesec dana izdrzi bez ogrebotina, super. 1 Misha87 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostoja 770 Posted April 14, 2024 Ja to ne diram sem ako nije izguljeno do metala. U gradu je to borba sa vetrenjacama, ljudi imaju toliku *urcobolju da je to strasno. Rokaju vratima po parkinzima, kolicima isored hipermarketa, cesu branike jer ne znaju da se parkiraju. Ako nemas opsesivno kompulsivni poremecaj pa mora da bude tip top, stvarno nema svrhe. Za 6 meseci ti urade "undo" svega sto si sredio... 6 Misha87, stex_pb, nemanja84bg and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2343 Posted April 14, 2024 Uzmes lepo sto kaze kolega @Ivan ceger auto, ili auto do 1000 ojra spustis na kolko moze i 'ebe ti se ja moj ne smem da isteram nigde ali bukvalno, svuda neki greb.... za'ebi uzmem krntijentinu neku pa nek drmaju ove sto iznose kolica iz kola , hoce one ... 2 parkinga za njihovu decu prikolice i prikolcice ... hoce oni invalidi , svi nesto hoce a normalan i posten svet treba da se sprci i sklanja da oprostis ko k. u ladnoj vodi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6602 Posted April 14, 2024 Posle jučerašnjeg kupanja kod komšija, današnji dan je ovako protekao skinuti stari brezoni, svaki navoj pročišćen ureznicom (s namerom uzet set 3 HSS ureznice m12x1.25), montirani distanci i evo i rezultata: A ima tu još štogod što se krčka... Čekam još Canbus emulator. Multimedija probana kod Nikole @Milutinac dodaj ga Radi ok. Ispalo povoljno, al jbg 10 inča, videćemo kako će to ispasti. Biće tablet varijanta 8 knezevic76, Axic, nstyner and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22482 Posted April 14, 2024 Lepo se boja felni uklopila ne bih ja ovo dirao 2 PremieRacing and darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6602 Posted April 14, 2024 A videcu, ipak sam vise za neku gun metal varijantu... 2 city and ChobbyNS reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites