Backo 194 Posted November 28, 2022 On 10/30/2022 at 1:25 AM, Smireni said: Alal vera majstore! Citao sam sad od pocetka temu, i sve mislim "nemoj samo da bude jedna od onih milion prica kad neko krene ambiciozno, i negde usput odustane". Svaka cast, iskreno ti zelim da se nauzivas. Jedno pitanje samo, gde si se zaustavio sa snagom? Na onih 350ks? Veliki pozdrav malo kasnim sa odgovorom,samo je posao u pitanju nista drugo.Drago mi je da si procitao celu temu i da ti se svidela.Hvala ti na komplimetnu cast je cuti. Evo ovako da budem iskren ovo je stvarno bio veliki projekat i svakom smuslu te reci...I jako tesko je izaci kao pobednik,ili finansije ili nema delova ili vremena jurnjava sa kolegama majstorima maperima,uvek te nesto koci,treba imati zivce i nikako da se ne odustane.Verujes u svoj put i pratis ga i rezultat mora da se pojavi strpljenje je cudo.Ja sam hteo da uradim sve motor trapove kocnice enterijer farbanje i tuning pa se zato i oduzilo.Sada sam zadovoljan rezultatom vozim se svaki dan a radim na auto vikendom kada nisam na poslu,zapravo uvek ima nesto. Sto se tice set up vozi 2.4 stilo abarth motor sa konverzacijom na turbo presao sam nesto vise od 12.000km bez problema.Auto nisam merio na motornoj konici ali cu izmeriti svakako.Bitno mi je da je ispravan i da lepo radi,imam mnogo delova dizni turbina racunara pa jos uvek gledam koji je najbolji set up za svaki dan za saobracaj evo i par slika novih od radova i ovako za poziranje. 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Backo 194 Posted November 28, 2022 5 silenci, Mijailović P., Milutinac and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Backo 194 Posted February 13, 2023 (edited) Veliki pozdrav posle par meseci. Imao sam sreće da nađem jedne od najboljih alu felni za automobil.U pitanju alu felne 0.Z Racing ultralegera ili ultra lake poslao sam ih na farbanje pošto su došle u crnoj boji odi u chrome nikl. Od noviteta pojačane zadnje kočnoce sa ventilirajučim diskovima pozadi 284mm a klješta od Fiat Chrome 2.4jtd a 2005 god,ispolirani farovi sa projektorims nova čantra za prskalice zaštita patosa.Sve u svemu vozi se svaki dan trenutno je na novim zimskim gumama. Edited February 14, 2023 by Ivan Skinut nepotreban citat prethodnog posta, sredjene slike 12 nemanja84bg, Milutinac, Reacher Gilt and 9 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Backo 194 Posted March 11, 2023 Ofarbane alufelne 0.Z RacingUltraleggera u Hrom,Nikl sada je izged još bolji! 6 silenci, horvat, neshaoct and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Backo 194 Posted March 12, 2023 12 hours ago, Backo said: Ofarbane alufelne 0.Z RacingUltraleggera u Hrom,Nikl sada je izged još bolji! Evo još i par slika! 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1324 Posted March 12, 2023 Prelep! 1 Backo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Backo 194 Posted March 13, 2023 On 3/12/2023 at 11:35 AM, Zvezdo said: Prelep! Hvala puno prijatelju čast je čuti.Sada automobil izgeda mnogo bolje sa ovim felnama je dobio drugu liniju! 3 Dale, nemanja84bg and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Backo 194 Posted April 1, 2023 Više decenski projekat je stigao do kraja. Mislim da je sređivanju dosao kraj...Ili ja više nemam ideju.Do sada je bilo još samo ovo još samo ono.Ako neko ima još neki predlog tu sam slušam radim i sprovodim u delo 10 darkman14, dach@, Reacher Gilt and 7 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 7946 Posted April 1, 2023 LepSent from my 2203129G using Tapatalk 1 Backo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Backo 194 Posted April 9, 2023 On 4/1/2023 at 9:09 PM, knezevic76 said: Lep Sent from my 2203129G using Tapatalk Veliko hvala na komentaru.Čast je čuti.Iskreno trudio sam se i nadao se da ispadne dobro...U isto vreme se i plašio da nešto ne bude kako treba!!!Uvek ima nešto da se radi! Danas sam skinuo zadnji brišač,šta znam sporski auto sa zadnjim brisačem nije mi se nešto to svidelo od početka. 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5920 Posted April 10, 2023 Toooooo podržavam 1 Backo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 809 Posted April 10, 2023 Sto je cudno sto je tako smaknut... 1 Backo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3046 Posted April 10, 2023 (edited) realno na kupe i limuzine zadnji brisac bode oci mada u ovom slucaju ne tolko, meni mnogo vise bodu oci ove anemicne stop lampe, mnogo su mi lepse fabricke nego ove bele ko na autobuse sto stavljaju jeste da se slazu uz boju auta ali opet nije mi to to, fali mi neki kontrast, mozda cak da su tamne boje ali ipak bih ostao na fabrici, mada stvar ukusa. Edited April 10, 2023 by OMP 1 Backo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Backo 194 Posted April 12, 2023 On 4/10/2023 at 10:12 AM, PremieRacing said: Toooooo podržavam Veliko hvala,slažem se sa tobom!Mislim da je ovo jedan od boljih poteza,ovakvom tipu automobila zadnji brisač i ne stoji baš beskorisan teret On 4/10/2023 at 1:18 PM, Bingodalton said: Sto je cudno sto je tako smaknut... Sada stoji fabricka dupla guma i čep da nebi ulazila voda.Kad se ostani zadnji brišač i motor zadnjeg brisača,ostaje rupa u na zadnjeg staklu možda postoji opcija nešto lepše uraditi da se zatvori rupa?Svaka ideja i savet su dobrodošli!!! 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2090 Posted April 12, 2023 svaka cast na auticu, to je prava masina a ne ova nova malolitrazna 'ranja stim sto bih ja zadrzao zadnji brisac , ne skodi malo kad je kisa upalis ga pohvalis se ovim sto ga nemaju skines sneg i sl. 1 Backo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Backo 194 Posted April 23, 2023 On 4/13/2023 at 12:14 AM, nemanja84bg said: svaka cast na auticu, to je prava masina a ne ova nova malolitrazna 'ranja stim sto bih ja zadrzao zadnji brisac , ne skodi malo kad je kisa upalis ga pohvalis se ovim sto ga nemaju skines sneg i sl. Hvala puno na komentaru,i ja sam više za starije automobile nego ove nove što manje više svi liče jedan na drugi.Evo i par novih fotki stiže napokon lepo vreme. On 4/10/2023 at 2:36 PM, OMP said: realno na kupe i limuzine zadnji brisac bode oci mada u ovom slucaju ne tolko, meni mnogo vise bodu oci ove anemicne stop lampe, mnogo su mi lepse fabricke nego ove bele ko na autobuse sto stavljaju jeste da se slazu uz boju auta ali opet nije mi to to, fali mi neki kontrast, mozda cak da su tamne boje ali ipak bih ostao na fabrici, mada stvar ukusa. Pozdrav.Slažem se sa tobom u potpunosti.Stop svetla i ako su original Hella preskupo je a liči na stop sa autobusa...Hella ih pravi samo u beloj boji ima crvene ali nemaju svetlo za kočnicu samo za poziciju.Fabrika je uvek bila fabrika.Izgeda malo drugačije kada su svetla uključena 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2090 Posted April 23, 2023 Odlican autic , verovatno ima fora da se neki konvertor stavi na njih pa treba proveriti odnosno dve grane stop i pozicija da idu na jednu a samo stop svetlo kontrolise na osnovu primljene struje ali opet treba proveriti , ta led svetla imaju raznu elektroniku a vidim cest je proizvodjac pa sumnjam da su to zaboravili ili mozda jesu ... opet ukoliko je komplikovano vratio bih fabriku standardne 5w i 21w sijalice nema greski nema can buseva i ostalih cuda , ta elektronika ume svasta da napravi kad nije fabrika, na mom je sijalica bila ona sa dve licne stop pozicija (neko stavio) crkavala je pozicija 5w do nje na odvojenoj grani ,kad je zamenjena na jednu licnu ta 21w nema nikakvih problema sa pozicijom 5w ne crkava. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3046 Posted April 23, 2023 8 hours ago, Backo said: Pozdrav.Slažem se sa tobom u potpunosti.Stop svetla i ako su original Hella preskupo je a liči na stop sa autobusa...Hella ih pravi samo u beloj boji ima crvene ali nemaju svetlo za kočnicu samo za poziciju.Fabrika je uvek bila fabrika.Izgeda malo drugačije kada su svetla uključena Motip crveni sprej za stopke i resis problem brzo, lako i jeftino 2 1 nemanja84bg, Reacher Gilt and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5920 Posted May 10, 2023 Podržavam. Upravo sam sa istim ofarbao led sijalice za poziciju na motoru. Idu dve one male glupave od 5w a mrzelo me je da tražim crvene po gradu kad sam već imao ledare u garaži... malo spreja, malo sušenja i pozicije ubijaju kako svetle... crveno 1 1 nemanja84bg and Backo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Backo 194 Posted June 24, 2023 On 5/10/2023 at 11:38 AM, PremieRacing said: Podržavam. Upravo sam sa istim ofarbao led sijalice za poziciju na motoru. Idu dve one male glupave od 5w a mrzelo me je da tražim crvene po gradu kad sam već imao ledare u garaži... malo spreja, malo sušenja i pozicije ubijaju kako svetle... crveno Ispalo odlično iskoristiću ideju za cajger da sve ubodne male sijalice obojim bice mnogo bolje nego kad su samo bele,još idu na žutu boju. Automobil novo registrovan bez ikakvih problema spreman sam da još jednu celu godinu se lepo vozim,evo i dosta novih slika celog automobila!Napuljena klima,urađena dezifekcija klime,coupe znak i jos neke sitnice.Ispoliran čep za gorivo,bolji čep za zadnji brisač,magistrala za gorivo u italijanskoj zastavi.Toliko od mene za sada.Idemo dalje. 3 PremieRacing, nemanja84bg and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Backo 194 Posted August 7, 2023 (edited) Ćao svima! Urađeno par novih stvari prednji ležajevi,glavčine skf i febi. Promenjeno ulje u menjaču. Napunjena klima, novi o.z racing cepovi za alu felne. Vraćena fabrička krila umesto predhodnih od fiberglasa, i par slika pozerskih sa košutnjaka. Pozdrav Edited August 7, 2023 by neshaoct formatiranje 4 neshaoct, PremieRacing, horvat and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9692 Posted August 7, 2023 16 minutes ago, Backo said: Vraćena fabrička krila umesto predhodnih od fiberglasa... 1 Backo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5920 Posted August 8, 2023 10 hours ago, Backo said: 1 Backo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3046 Posted August 8, 2023 koja je bila fora sa krilima od fiberglasa? 1 Backo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Backo 194 Posted November 21, 2023 On 8/8/2023 at 10:55 AM, OMP said: koja je bila fora sa krilima od fiberglasa? Kupio ih iz poljske auto.ds team poland.Ozbiljna firma na sajtu.Prave sve od fiberglasa jedan kamencic eto je pukotina,obarbas ono upije boju postane map,dobijes kao neki dizajn difuzor koji je zatvoren,bacen novac u principu nicemu nesluzi... On 8/8/2023 at 10:55 AM, OMP said: koja je bila fora sa krilima od fiberglasa? Fabrika je fabrika! 5 Reacher Gilt, Nikola 1.6, horvat and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites