OMP 4825 Posted November 22, 2023 Pa to i gledam mala je povrsina tog krila da bi nesto znacila u tezini a estetski meni licno nebitan detalj cak mi se i ne svidja lepse bi izledao otvor sa mrezicom kao na alfi gtv cup 1 Backo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6391 Posted September 30, 2024 Sreeeeećannn rođendaaaaan domaćine...! 1 1 Backo and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Backo 198 Posted June 12 On 9/30/2024 at 8:12 AM, PremieRacing said: Sreeeeećannn rođendaaaaan domaćine...! Veliko hvala od srca.Oprosti malo više kasnim sa odgovorom nisam bio aktivan sada sam opet tu!Veliki pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
Backo 198 Posted June 12 Pozdrav svima.Dragim članovima foruma i ljubiteljima pravih istinskih Italianskih mašina.Fiat Coupe je i dalje tu aktivan evo par novih slika od proteklih godinu dana i dosta novih radova. D2 Gewinde street legal O.Z racing felne ultraleggera ispravljene ofarbane nove gume 225/35 r18 Bridzston Vems Ecu Xenon svetla Ventilirajuci diskovi pozadi 284mm kljesta Fiat Choma Power flex Hybrid flex za trapove i nosaće! Novi hladnjak vode Inter cooler i filter vazduha Fmic pro. Toliko za sada biće još.Samo Fiat samo gas!!! 2 1 PremieRacing, Milutinac and Zvezdo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Backo 198 Posted June 17 On 11/22/2023 at 8:19 AM, OMP said: Pa to i gledam mala je povrsina tog krila da bi nesto znacila u tezini a estetski meni licno nebitan detalj cak mi se i ne svidja lepse bi izledao otvor sa mrezicom kao na alfi gtv cup Totalno si u pravu.Ja sam iz tog razloga vratio fabriku.Fabricki dizajn je skoro uvek najbolji pogotovo kada je dizajner pininfarina.Seriski izged mozda neki lip spojler felne kocnice sedista to je ok.Ostalo moze da pokvari izged automobila.Vozim skoro fabricki izged. 1 OMP reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites