neshtry 19764 Posted December 20, 2023 On 10/12/2023 at 9:33 PM, neshaoct said: Britanska policija otkrila trik kojim vozači izbegavaju saobraćajne kamere Mnogi vozači, pre svega oni s težom nogom na papučici gasa stalno razmišljaju kako sakriti svoj automobil ispred policijske kamere. Ako je suditi po slučaju iz Velike Britanije, za to vam je dovoljan jedan običan list... Naravno, ako vas policija ne uhvati u toj prevari. Britanska policija je otkrila vozača koji je napravio upravo taj manevar. Na svoju registarsku oznaku je zalepio list kojim je sakrio slovo ili brojku. Dovoljno da kamera ne može da prepozna o kojoj se oznaci radi. Policija je nedavno zaustavila vozača Toyote Corolle na autoputu A3 u Gildfordu, a kada su shvatili o čemu se radi izrečena mu je novčana kazna, a prijavljen je i za prebrzu vožnju. U službenom policijskom saopštenju se navodi da je ''uočen automobil kako vozi autoputem A3 prema severu i ne poštuje ograničenje brzine, a pritom mu je delimično prekrivena registarska oznaka. Vozaču su izrečene novčane kazne.'' preuzeto sa - Auto Blog 1 1 city and Loon123 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 906 Posted December 20, 2023 Haha... dal moze kamera da ocita ovakvu tablicu? Mislim, verovatno moze ali da li bi stigla kazna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 27421 Posted December 21, 2023 Milsim da moze bez problema. Kada moze u autu kamera za citanje saobracajnih znakova da ocita bez problema znak ogranicenja brzine postavljen naopako ne vidim kako moze napredniji sistem da ne uradi isto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 906 Posted December 22, 2023 Znaci bolje list Ponekad zakacim list ili nek grancicu kad parkiram, zbog Sokolovog oka. Ali ne lepim, spadne kad krenem, a ako i ne spadne racunam da ce poverovati da sam to zakacio negde na parkingu. Mada, postujem propise, semafore jedino mozda brzina autopuem kroz Bg, ono od Komande do Geneksa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1617 Posted January 2, 2024 Bas je izgubio zivce, cena pada. Ne znam da li je za za ovu grupu, i nije smesno Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 906 Posted January 3, 2024 Znao sam da treba da imam Fejs 1 stex_pb reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1617 Posted January 9, 2024 On 1/2/2024 at 6:16 PM, stex_pb said: Bas je izgubio zivce, cena pada. Ne znam da li je za za ovu grupu, i nije smesno Ova objava je trebala da ide u Funny Photos, jer je lik pre toga objavio da ga prodaje za 450. A dan pre cena je bila 1600. Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 739 Posted January 9, 2024 Ali perfektan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostoja 770 Posted January 9, 2024 Verovatno ga ECU zeza. Repariras i godinama vozis posle (ako je ostatak auta ok). A 103KS tesko da ce da ide 200, fali tu jos 20-30 konja da bi mogao... Mozda po cajgeru i niz Bubanj potok. 1 knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2351 Posted January 9, 2024 ma jok, najverovatnije relej ili osigurac, ECU bi trebalo da ima zastitu i ona ga zeza , treba videti sta je dalje , sumnjam na filter goriva, pumpu ili elektroniku bobine .... moze da bude i imobilajzer pa mu se pomeri kljuc i onda ga ne konta ... na mom golfu je bila recirkulirajuca puma vode, koja hladi turbo kad se auto ugasi .... moze svasta bukvalno od igle do lokomotive i to je uglavnom glupost koju treba iskopati. Samo boja ovog stila mi ne deluje fabricka , to ce biti skuplje od tog navedenog kvara evo vidi se vec na slici cep goriva , mozda vuce pod pritisak, odatle bi ja posao .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7580 Posted January 31, 2024 3 2 stex_pb, MiloshBg, moron and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2351 Posted February 1, 2024 ovo je bilo u funny photos, al nema veze napisao je tako da moze svuda carski haha "zauz'o" zaboravio da stavi interpunkcijski znak Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4813 Posted October 30, 2024 Ko zna, možda je "šofer" ili "šoferka/šoferica" neki posetilac ili posetiteljka trećeg "MAXI nacionalnog festivala hrane" ... Svakako, po pitanju parkiranja, veoma izbalansiran osećaj za mesto i vreme ... 2 1 MiloshBg, city and italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grafit 1308 Posted October 30, 2024 Bu*ala. Ja sam video kad je na skoro praznom parkingu IKEA-e na Bubanj potoku tip parkirao matoru Omegu na tada jedinom mestu za punjenje električnog automobila... Zašto?! 2 nemanja84bg and italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2351 Posted October 31, 2024 (edited) Kud nisam uzeo neki V8 i sl. al bih parkirao i nervirao ove naparfemisane verzije ljudi ... kad mogu ostali da se bahanalisu zasto ne bi i mi ovako ne vredi, se postidim kad se bahanalisem sa 1.4 a primetio sam da nesto nije uredu sa dimenzijama i velicinom parking mesta ... pa verujem da ljudi jednostavno prsnu i nemaju vremena da tragaju za idealnim i tako skrate put ... Edited October 31, 2024 by nemanja84bg 1 italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4813 Posted December 4, 2024 Poskupljuje parkiranje u javnim garažama od 01.01.25. u Beogradu. Kolega je juče dobio obaveštenje "Parking servisa" da mu u garaži "Zeleni venac" ( ul. Kraljice Natalije ) cena "skače" sa 16.000 na 19.000 mesečno ( moj poslovni Yaris je u nekoj drugoj garaži ). A sinoć vidim da je o tome bio i tekst u medijima pre dva dana ( pa da u većini garaža poskupljuje i cena "na sat" ). https://www.blic.rs/vesti/beograd/posku ... ta/7v7fj9v Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grafit 1308 Posted December 5, 2024 Ja sam imao ponudu za javnu garažu (AMSS) od 6.500 dinara mesečno. Bilo mi skupo... To izađe preko 650 € godišnje. Znaš šta sve možeš uraditi na kolima svake godine za te pare... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1451 Posted December 5, 2024 Može svašta ali onda svaki dan gubiti vreme i trošiti gorivo tražeći mesto. 1 sokratbg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 739 Posted December 5, 2024 @Grafit To je bila ok cena Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4813 Posted December 5, 2024 5 Dzimbo, city, MiloshBg and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19764 Posted December 5, 2024 Zbog Huta, normalno... 1 1 Grafit and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grafit 1308 Posted December 5, 2024 Pa, kod mene ni dan-danas nije problem pronaći parking. Više bi bilo skloniti auto sa ulice, pod krovom, bez snega, ptica, komšija koji ne znaju da parkiraju itd. Za te novce platim registraciju i kasko... Quote Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 852 Posted December 5, 2024 Ja imam srece te imam veliki parking u centru grada Nema dana da mi se neko ne obrati sa molbom da parkira kod mene i ne pitaju za cenu, kukaju ljudi, mole, neveroavatne scene Pre neki dan mi je lik na zelenom vencu naplatio 300 dinara sat parkinga Znam da je na Neimaru lik od baste bivseg restorana napravio parking i izdaje za 300e po vozilu. Tu po Neimaru sve vise ruse ograde prednjih dvorista kuca i prave parkinge, time prave sebi privatne parkinge i automatski smanjuju broj javnih ulicnih parking mesta Naj ekstremniji primer je da je vlasnik jednog restorana kupio dve kuce u blizini srusio ih i napravio parking za svoje goste Osnovni razlog sto vozim Pandu je lakse nalazenje parkinga, moje musterije iz centra uslovljavam da mi obezbede parking ili da mi plate kaznu za parking Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jackkk 138 Posted December 6, 2024 11 hours ago, clockwork_orange said: Naj ekstremniji primer je da je vlasnik jednog restorana kupio dve kuce u blizini srusio ih i napravio parking za svoje goste @clockwork_orange Vule-Vu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
clockwork_orange 852 Posted December 6, 2024 (edited) 6 hours ago, Jackkk said: @clockwork_orange Vule-Vu? Bas taj Edited December 6, 2024 by clockwork_orange 1 Jackkk reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites