vivicav 1 Posted September 26, 2011 Nisam znao da postoji Ako proradi PayPal, da naručimo po koju... Preuzeto odavde 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 9 Posted September 26, 2011 (edited) Forma dobra - boja malo gruba....cirkuska. Bolje da su je farbali u belo, ili srebro, ovako sa ovim zvezdicama....Ima i italijani proizvode slično (firma SOLIDO), ista je i cena kao mažoretov primerak (9.9e.), ali isti problem, neumerena metalizacija boje....Kada govorim o neumerenoj metalizaciji na prdhodno prikazanim podelima, u prvom redu mislim na modele igračaka koje proizvode japanci i koji su bez premca što se tiče spoljne obrade i preciznosti. Evo nekoliko primera:Maserati Gibili................................ Mercedes .....................................ovde se vidi normalna metalizacija Lancia Stratos (ona je bela) Edited September 26, 2011 by Damjanović 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vivicav 1 Posted September 26, 2011 Ipak je italijanski (Solido) model bolji. Pogledajte detalje: kvake na vratima, točkovi (felne), implatant koji predsatvlja staklo retrovizora, znak na poklopcu prtljažnika, lajsne na vratima, enterijer, rubovi bočnih svih stakala, bordure na prednjem i zadnjem staklu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted September 26, 2011 auuu kakve ciganske sljokice na tim librama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BojmeNS 1 Posted October 31, 2011 da li ima neko mozda da proda stila karavan ali da je metalik sivi (normalno pricam o maketi heheh) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3141 Posted October 31, 2011 http://wwwu.edu.uni-klu.ac.at/spismest/scale43/?content=s43_fiat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted October 31, 2011 Pa lepo, ali gde ovo ima da se kupi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
BojmeNS 1 Posted November 2, 2011 (edited) Pretrazio sam ceo novi sad , ceo beograd i nisam nasao nigde maketu fiat stila sw , tj nasao sam na jednom mestu ali onaj italijanski pandurski a to mi ne treba.nasao sam na netu ali dok stigne do srbije izadje me skoro 40e a ne daju mi se bash tolike pare za to a bas bih vole da imam maketicu jer ipak ovo je moj prvenac i volem ga ko dete i da da naglasim trazim fiat stilo sw silver boju hvala vam drugari na pomoci Edited November 3, 2011 by neshaoct spojena tema Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marko KG 0 Posted November 3, 2011 (edited) Ja imam mnogooo ovakvih autica samo u vecoj razmeri i to najvise Alfi a imam i Stila 1:32 Edited November 3, 2011 by Marko KG Quote Share this post Link to post Share on other sites
tatamata 2 Posted November 4, 2011 ja sam ovo gledaostilo karavan Quote Share this post Link to post Share on other sites
BojmeNS 1 Posted November 7, 2011 ^^^ jesam gledao sam na ebay-u ali slabo ima sivih karavana a i ako naletim na neki ili nema dostava za srbiju ili me autic izadje kao zimska guma dok stigne ovde Quote Share this post Link to post Share on other sites
Transporter131 121 Posted December 28, 2011 Iz Matchbox serije,od kolekcije od 80-ak modela ostao mi je ovaj kog cuvam od '69 i jos par komada. Inace imam kolekciju Burago,Maisto,Majorete...itd..Imam ih blizu 200. A ko pogodi bez gledanja na net koji je ovo auto,na sledecem skupu,ima dz pice od mene ..hehehehhe Quote Share this post Link to post Share on other sites
swifty_kg 1 Posted December 28, 2011 (edited) Slikano mobilnim pa nije bas najbolji kvalitet. Ima jos jedan crveni Abarth, cini mi se da je jos veci. EDIT: Nasao sam i sliku crvenog! Edited December 28, 2011 by sale 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 729 Posted December 28, 2011 De Lorean? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 21205 Posted December 28, 2011 Alfa Romeo Carabo Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted December 29, 2011 Imao i ja isti sedamdeset neke Quote Share this post Link to post Share on other sites
Transporter131 121 Posted December 29, 2011 Woodoo, bravo majstore ,kao prvi na sledecem skupu imas pice.Pazi ne pice ,nego pice heheheeeee,Popodne stize nova pitalica Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 21205 Posted December 29, 2011 Može, ali ajde molim te u kvizu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 5015 Posted January 16, 2013 Malopre kod komsije u prodavnici videh i kupih casopis "Taksisti po svetu" (ista prica kao Borbeni avioni) za 150 dinara i dobih divnog Fiat 125p, zutog taksija!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 23 Posted January 16, 2013 Ko to stampa? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 5015 Posted January 16, 2013 Ista firma kao i borbene avione, borbenu tehniku... Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2472 Posted January 16, 2013 http://www.globalpress.rs/sruz*o jutros, *nako, nije lose za 200dinPARDON 150 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted January 16, 2013 zanimljivo izgleda, kolega ako si zainteresovan da nadjes ovo mozda ih ima u trafici ispred ulaza u glavnu postu, tu sam godinama kupovao navijacku stampu i uvek su imali razne stvari ... ako naletim negde javicu ti Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2472 Posted January 16, 2013 inacemetalni jesva ranija izdanja su plastikaneri pa cisto da se zna 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 23 Posted January 17, 2013 Javi! Ili uzmi pa cu preuzeti od tebe! Quote Share this post Link to post Share on other sites