Jump to content
FAS Goran

STILISTA

Members
  • Content Count

    1507
  • Joined

  • Last visited

About STILISTA

  • Rank
    Prominente
  • Birthday 06/09/1970

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  • Interests
    avioni

Previous Fields

  • Garage
    Bravo 1,9 multijet Lancia Y 2004 1.3 M-Jet

Recent Profile Visitors

16904 profile views
  1. Iskljucivanje protokomera na starijim modelima moze ali na ovom ne pali ! U svakom slucaju ne gine mi prvo egr pa protokomer! Samo jos da nadjem slobodnog vremena da mogu da se igram!
  2. Meni je Bravo poceo da se identicno ponasa kao vasi u opisu! Medjutim... Neki put ide normalno neki put ko baba pri tome mi je na otvorenom upalio gresku koju sam proverio kod drugara na dijagnostici i kaze da je problem u protoku vazduha a ja povezujem da je u pitanju protokomer. Napominjem da auto ima DPF i da uredno pali regeneracije i da na dijagnostici imam iscitavanja zaprljanosti dpf ne preko 80% a posle regeneracije biva 15-20 %. Nisam do sada cistio EGR niti sam ga zatvarao. Moje je pitanje odakle da krenem? Od protokomera ili od EGR ventila?
  3. Ja se iskreno nadam da ovaj lepi Tipo sedan ne pripada ni jednom nasem clanu! Ahahaahhhahah! Doktor Sline!
  4. Iskreno! Sedan jevtiniji od HB. Razlog je paradoksan. Sedan se proizvodi u Turskoj a ostali modeli tj HB i SW u Italiji! To bi bilo ko kad bi Jetta bila jevtinija od Golf-a! Znaci sramota!
  5. Ma bela je zakon! Uvek belu i samo belu na automobilima preferiram! Stvar je ukusa! Neko voli neko ne!
  6. Siguran sam da nije bolji iako je 4000 skuplji! Radi se samo o Volkswagen-ovoj politici koju sprovodi preko 30 godina. Vozio sam novog VW G2 posle toga Stila pa sad Bravo i u toj celoj prici bi se ipak odlucio za Tipo 1.6 MJET sa 120 ks. jer nemam nameru da trosim pare za izvikani VW brend. mislim! Svako ima pravo na svoje misljenje i za svoj novac kupi sta zeli! Moje pare VW grupacija nikada videti nece iako sam im bio zakleti fan.
  7. Ma definitivno je Tipo 1.4 najbolji izbor sto se tice konkurencije. Nisam imao priliku da ga provozam ali verujem da ide sigurno bolje od 500L sa tim motorom.
  8. Zimski komplet za STILA ili zasta vec. Celicne felne 15" 4x98 ET 31,5 Dve Kumho KW17 195-65-15 dve Pirelli zimske 195-65-15 i ratkapne od Stila (noviji model) Gume mogu da se voze ovu sezonu opusteno! Sve u kompletu iskljucivo 100 eura!
  9. ONO! Ima nas raznih majmuna po gradu Beogradu!
  10. Pa otprilike pali na 300 km neki put i cesce samo me nervira sto to do januara nisam primecivao da dimi takvim dimom tj svetloplavosivi dim. Al sam vam objasnio boju dima ubilo se! hahahahaha. Slicna boja dima kao kad se ociste dizne samo ne toliko mnogo dima. Gradka voznja 70% ostalo otvoreno a koristim ekto diesel iskljucivo!
  11. Ja imam problem slican tvome samo ucestaliji! Regeneraciju mi je od januara radio sigurno jedno 7x i to uvek upali odmah prilikom startovanja motora na malim obrtajima i dimi beloplavicastosivi dim. Lampicu neces nikad ni da vidis jer je za regeneraciju ni nema kao sredstvo za obavestavanje.Nikad mi nije palio gresku na motoru zbog toga! Nervira me sto mi cesto pali a i verujem da postoji uzrok toga! Goran kaze da treba da se ocitaju vrednosti senzora DPF filtera!
  12. Citam temu jer sam se nasao u njoj! Lancica y 2004 1.3 mjet. imam kapljanje izmedju motora i cr pumpe visokog pritiska i vlazenje na ona dva crevceta na njo. Postavljam pitanje sta uraditi? Kupiti polovnu za 40E (za toliko sam nasao uz garanciju necurenja) ili nositi pumpu kod BOSISTE na predihtovanje a moz se desi jos uzgred nesto. Moze da kosta od 80 pa do 160 E ! Dal je neko kojim slucajem skoro radio ovo ?
  13. 50 Jura! Aj se vidimo posle praznika da pazarim ako ti nije problem da sacekas do srede? Jel ok! Moj broj je 060 4454500.

    1. statichawk

      statichawk

      Cao, poslao sam ti poruku na tel , tek sad , jer je nisam ulazio na forum par dana. Pozdrav,Dragan

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...