Ticma 511 Posted June 7, 2022 Ja sam u Steam-u kod Dzonija vec 2 auta sredjivao i prilicno je fino uradjeno. Cena je oko 7-8k sa sve motornim prostorom ako se ne varam ali sve zavisi od stanja i velicine automobila. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 5195 Posted June 7, 2022 S tim da se zakazuje unapred, ume baš da bude zauzet. Meni je radio keramiku na Tipu i sređivao kožna sedišta na BMWu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TeaseR 88 Posted June 8, 2022 Pozvacu ga da vidim koliko se ceka. Inace, ispucala mi je koza na naslonu za ruku na vratima, ima li nacin da se reparira ili mora da se menja ceo deo? Bas nisam obracao paznju oko odrzavanja koznih delova enterijera, hocu sad sve lepo da sredim pa da mazem kremama s vremena na vreme. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 14129 Posted June 8, 2022 (edited) 1 hour ago, TeaseR said: ispucala mi je koza na naslonu za ruku na vratima, ima li nacin da se reparira Vidi sa nasim drugarom Stevom (TPC volana). Em je entuzijasta, em radi ekstra, em imamo klupski popust: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/83503-tapaciranje-volana-neba Pogledaj i na njegovim profilima po mrezama, video sam da radi reparaciju svega i svacega, delove sedista, naslone za ruku, zasecanje i modifikacije volana... Pa pretpostavljam da mu ni ovo nije neki problem. Radio sam kod njega volan cisto iz zaje*ancije, kada sam video jedan njegov rad. Hirurski precizno je uradio, takodje i kod jos par drugara. Pa cu mu odneti i kozu menjaca da samo provuce takodje sa crvenim koncem (kao sto su volan/kugla menjaca/rucna fabricki). Ljubazan, voljan da se isprica, iznese svoje ideje - svaka preporuka za Stevu sa moje strane: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/37980-presvlačenje-kožom/&do=findComment&comment=1631414 Edited June 8, 2022 by Ivan 1 TeaseR reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13003 Posted June 21, 2022 (edited) @TeaseR Evo ga još jedan "parfem": Edited June 21, 2022 by Ivan Popravljen tag, sredjen format i slika, skinut TT potpis 1 Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
TeaseR 88 Posted June 21, 2022 Videh i taj, probacu kada potrosim ove, jos 2 komada su mi ostala Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9235 Posted July 18, 2022 AutoMarket.hr: Profesionalac otkriva tajne hemijskog čišćenja auta! Jura je prvo sam pokušao očistiti auto iznutra, a onda je potražio pomoć profesionalca, koji nam je rado otkrio tajne koje možete i sami iskoristiti. Od običnog usisavača, pa do profesionalnog Karchera za hemijsko čišćenje: 1 DavdoZo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1132 Posted July 19, 2022 Ja koristim isti ovakav kerher i zadovoljan sam, super odnos cena kvalitet. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misha87 103 Posted February 4 Drugari, dajte neku preporuku koje sredstvo da uzmem da ocistim enterijer u Puntu, cisto malo da nalickam kola. Neki sprej ili nesto slicno? Gledam opcije po netu, ima ih milion, rekoh, najbolje da upitam da mi neko predlozi sta licno koristi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Punisher 3274 Posted February 4 Usisaš, očistiš nekim šamponom, utrljaš neki oplemenjivač u itison tipa Lenor i ispod sedišta stavi u staru čarapu kristal posip za mačke koji skuplja mirise, pazi samo ako ideš preko grane da izvučeš, da ne budeš sumnjiv Za skupljanje mirisa može i prosušeni soc od kafe ali u nekoj posudici, mala tegla a umesto poklopca gaza ili sl. 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13003 Posted February 4 Žena vlasnica... 700€ naplatio dubinsko https://vm.tiktok.com/ZMYY4f3dA/ https://vm.tiktok.com/ZMYY4AL2B/ 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadej 209 Posted February 4 Ovo za dlake je možda i moguće ali ovo sa cigaretama...., kao da je namestaljka za veliki broj pregleda, da li je moguće da postoji osoba koja se vozi ovako ?!? 2 zoranzo and neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 5195 Posted February 4 Malo filuju 2 zoranzo and neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 16819 Posted February 4 5 hours ago, Misha87 said: Drugari, dajte neku preporuku koje sredstvo da uzmem da ocistim enterijer u Puntu, cisto malo da nalickam kola. Neki sprej ili nesto slicno? Gledam opcije po netu, ima ih milion, rekoh, najbolje da upitam da mi neko predlozi sta licno koristi. Zavisi da li hoces samo plastike ili si planirao i sedista, tapacire,nebo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13003 Posted February 4 5 hours ago, Tadej said: Ovo za dlake je možda i moguće ali ovo sa cigaretama...., kao da je namestaljka za veliki broj pregleda, da li je moguće da postoji osoba koja se vozi ovako ?!? Naša knjigovođa. Ni blizu ovoliko opušaka, ali ih ima. 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misha87 103 Posted February 4 2 hours ago, Axic said: Zavisi da li hoces samo plastike ili si planirao i sedista, tapacire,nebo. Samo plastiku za pocetak :). Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1132 Posted February 4 (edited) zavisi kolio su prljave, vlazna krpa obicno zavrsava posao u vecini slucajeva ali ako hoces necim da istrljas malo onda ima tih sprejeva npr kornjaca ima, sonax je dobar, pitaj u nekoj radnji pa sta ti bude pristupacno po ceni ali to je nesto jeftinije sto ima a da vredi a posle ona detajlerska sredstva su skupa bas i ne isplati se Edited February 4 by OMP 1 Misha87 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9235 Posted February 28 Ferrari F40 na detaljnom čišćenju pre nego što je prodat za 2 miliona evra Dovesti Ferrari F40 do savršenstva nije lak zadatak, ali je za one koji znaju da cene legendarni sportski automobil to zaista čin ljubavi. F40 prava je ikona u svetu automobila i mnogi ga smatraju ultimativnim Ferrarijem. Njegova kombinacija sirove snage i napredne tehnologije čini ga pravim remek-delom. Zbog toga, F40 zahteva pažnju i poštovanje, te nije teško shvatiti zašto je omiljen među entuzijastima. YouTube kanal I AM Detailing je imao sreću da je dobio priliku da detaljno očisti primerak iz 1992. godine, pre nego što je stavljen na aukciju u Arizoni, na kojoj je postigao 2.15 miliona dolara (skoro 2 miliona evra). Sa 19.697 kilometara na satu, nije trebalo mnogo da mu se vrati stari sjaj. Specijalisti su započeli s dubokom korekcijom boje, koja je uključivala pažljivo ispitivanje i rešavanje svih nesavršenosti na karoseriji. Ovaj proces je ključan za izvlačenje istinske lepote automobila i obezbeđivanje njegovog najboljeg izgleda. Nakon korekcije boje, prešlo se na unutrašnjost automobila. Veoma su pazili da ispoliraju volan i ručicu menjača. Unutrašnjost modela F40 je dokaz posvećenosti detaljima po kojoj je Ferrari poznat, zato je bilo važno da izgleda kao nova. Da bi automobil bio u vrhunskoj formi, I AM Detailing je takođe izvršio lagano čišćenje suvim ledom. Ovaj postupak je nežan i efikasan način uklanjanja prljavštine sa teško dostupnih delova automobila, a obezbeđuje da svaki centimetar bude besprekoran. Ostatak procesa predstavljen je u videu: Quote Share this post Link to post Share on other sites