italiano 739 Posted September 14, 2024 @moron Chery se ne prodaje na Zapadu, ako mislis na Evropu Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4813 Posted September 14, 2024 Mislim da videh Omoda sajt za UK. Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 739 Posted September 14, 2024 @moron https://www.omodajaecoo-halesowen.co.uk/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw6JS3BhBAEiwAO9waF3VXxVkRKnPh8yDV4Gusd7IFN5czS3GJdKAW3IZm0fM5y9uKAyC8pxoC8VsQAvD_BwE#five Coming soon... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6769 Posted September 15, 2024 Većina testova na engleskom dolazi sa juuuga, iz Australije! Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6769 Posted September 15, 2024 Chery, kao i ostali Kinezi obožavaju da prave milion marki, tako da će se FX prodavati u Evropi pod brendom Omoda! https://www.b92.net/automobili/aktuelno/58023/kineski-brendovi-krecu-u-osvajanje-evrope-sto-je-kia-postigla-za-20-mi-cemo-za- 1 Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6769 Posted October 7, 2024 Zna li neko nešto o ovome? https://swm-auto.rs/swm-g01/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 739 Posted October 7, 2024 @bane1321 Znam da se duze vreme prodaju u Italiji i da su dosta povoljni. Videcemo kakve ce cene odvaliti kod nas... Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6619 Posted October 8, 2024 @bane1321 ja znam da mi iskacu vec par meseci na instagramu ali da nemaju prodavca kod nas. bili su sad preko vikenda na sajmu u nisu. licno mislim da nisu pouzdani, tj da ce prodati lager i zatvoriti sve i otici a posle se snalazi za sve ostalo 1 bane1321 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
electronizer 61 Posted October 8, 2024 Jedino sto me brine kod kineskih kola je sama podrska u post prodaji, gledajuci kakvu blago uzasnu podrsku/znanje imaju ovlasceni serviseri za motocikle, QJ, Voge, CFMoto, ne znam koliko su ozbiljniji nasi uvoznici automobila. I sama prodaja kasnije kao polovnog za 3-5 godina, mozda i najvise odvraca od kupovine kineskog auta. Ljudi beze od Forda, Alfe i slicnih a kamoli od kineskih... Ali da ubedljivo je Geely Atlas najkvalitetnije odradjen u tom cenovnom rangu, minus multimedija koja je kod svih kao sa AliExpressa. 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4813 Posted October 26, 2024 Za sve ljubitelje Fiat foruma jedno lepo štivo ... Kinez, Skandinavac, Volvo sa Aliexpressa ili sve po malo? Kompanija Geely je slabo poznata na našem tržištu, a jedva više poznata na tržištu Evrope. Na Filipininima, u Rusiji i Kini već jako dugo uspešno posluju. Prva stvar koju ćete verovatno pročitati o njima kada krenete pretragu je da su vlasnici fabrike Volvoa. Šta je Geely Atlas Pro, gde se pozicionira, šta ga prodaje i zašto razmotriti ovaj automobil? Atlas Pro je evropski naziv za Geelyijev SUV model iz segmenta C. Više informacija na inostranim sajtovima o ovom modelu možete naći pod imenima Boyue kako se zove na kineskom tržuštu ili Azzkara što je njegovo globalno ime. Platforma na kojoj je napravljen je CMA – Compact Modular Architecture. Razvijena je od strane Volvoa. Ova platforma je upotrebljena i kao osnova Volvoa XC40-a, Renaulta Granda Koleosa kao i dolazećeg Lynk&Co 01-a. Izbor motora se svodi na samo jedan, i to s evropskim korenima. U pitanju je turbobenzinski agregat T3 sa 1477 ccm3 i 177 KS. Isti motor se nalazi takodje u mladjem bratu XC40-u kao i u modelima S60 i S40, a u grupaciji Geely, naći ćete ga u Atlasu i Protonu X50 koji je pandan Geelyiju Coolrayu ... https://autorepublika.com/2024/10/26/ar-test-geely-atlas-pro/ 2 3 electronizer, Woodoo, italiano and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6619 Posted October 30, 2024 https://www.geelyauto.rs/nova_vozila/starray Evo stiže novi model za testiranje. Kod nas sa 1.5 motorom, preko ima i 2.0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22257 Posted October 30, 2024 (edited) Ala su ga nakitili, za moj ukus bas preko svake mere. Neuporedivo lepsi mi je stariji Atlas kao sto je Igor uzeo. Bez obzira sto je generacija ispred, deluje svedeno i gospodski u odnosu na OVO. Sljasti na sve strane, ne znas da li u oci vise upadaju LED napred, pozadi, po enterijeru, sljasteca piano plastika svuda, ogroman centralni ekran bez ikavih fizickih komandi, kojekakvi "požari" po startu instrument table... A vrhunac mi je poluga automatskog menjaca, ne znam kakav su vizuelni utisak hteli da postignu sa ovim: Edited October 30, 2024 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 27421 Posted November 4, 2024 Uvećane carine EU za kineska električna vozila Ne znam postoje li gori političari od imbecila iz evropske komisije. Doneli su odluku iako nisu imali potrebnu kvalifikovanu većinu i uprkos tome što postoji snažno protivljenje evropskih proizvođača. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22257 Posted November 4, 2024 (edited) Sve ce to da dodje na svoje, samo pokusavaju da uspore ono sto je neminovno. Zivo me zanima sta ce biti kontra mera. Nego, za razliku od poplave SUV, evo i jednog "narodnjaka" iz Kine: Edited November 4, 2024 by Ivan 1 sokratbg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6769 Posted November 4, 2024 Kačio sam gore slike i cene MG3 u Rumuniji! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22257 Posted November 13, 2024 (edited) Zaleteo se jutros brzom trakom na autoputu, sustizem i preticem nesto sto od nazad lici na novi Qashqai. Sto bi rekao pokojni Mirko Rasic, neka mu je laka zemlja - "isto, a nije isto" . Kao uostalom i vecina ovih novih Crossovera. Priblizavajuci se, pogled mi se u trenutku zadrza na natpisu modela desno... B-E-N-Z-I-N, ovako se ne pise VODA . Iz daljine mi se ucini da stampanim slovima pise "Qashqai" - a kad se dovoljno priblizih videh da je to u stvari "Dashing". U cudu, onda dalje naravno registrujem i veci natpis "Jetour" na sredini: Kad ga prodjoh, u desnom retrovizoru videh ovako nesto: Pa mi na pamet pade da u pitanju jedino moze da bude neki genericki Kinez. Sto mi je cika Google i potvrdio, Jetour je sub-brand koji je globalno daleko poznatiji Chery lansirao 2018. godine. Iskreno, nisam ni znao da ovo postoji. A gde li ga tek vlasnik iskopa, pojma nemam . Jedino ako Chery ovde nije poceo da nudi i taj model, ali nisam vidjao da se negde kod nas pominjalo (najpoznatiji im je Tiggo, a nude jos FX i onaj mali EQ1). Edited November 13, 2024 by Ivan 1 2 igor0511, alfini0507 and werp690 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 803 Posted November 15, 2024 Mozda na Temu, to je sada hit.... 4 silenci, Dzimbo, Ivan and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6619 Posted November 15, 2024 Nema to jos kod nas, a cherry ima xy podbrendova. Bio je Alvirko, odnosno onaj drugi visoki iz SAT u Cherry kompaniji pa su prikazali sve cherry brendove. Ocekuje se Omoda kod nas sledece godine, samo je pitanje hoce li biti Cherry ili Omoda Kinezi su kao farmerke iz Pazara. Bitno je broj da pogodis, a nalepnicu dobijes po zelji (levis, boss, tommy...) Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 739 Posted November 15, 2024 Chery FX je Omoda 5 3 moron, darkman14 and electronizer reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6619 Posted November 15, 2024 Spomenuli su valjda 9 da ce doci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22257 Posted November 15, 2024 3 hours ago, italiano said: Chery FX je Omoda 5 Moje spijunske slike Omode od pre 2 meseca, istureno FLCS odeljenje u Beleku : On 9/14/2024 at 10:31 PM, Ivan said: Pa bih zamolio za cenjeno misljenje za Chery Omoda 5 ? Nisam vidjao kod nas, meni lici na FX? Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3434 Posted November 15, 2024 Zalepili pogresan logo ne znam samo zasto, stvari bi bile mnogo lakse da nema svaki model 3 imena 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dzimbo 1251 Posted November 26, 2024 Izlete mi na Linkedinu. 1 electronizer reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2351 Posted November 26, 2024 (edited) Nas'o u koju crkvu da se moli ... Tako i ja radio sa doktor nauka likom na istoj mrezi kad on decko veze s vezom nema u realnosti ... u slast sam ga poklapao i na kraju sam dao otkaz dan za dan jer oni napreduju a mi koji smo efektiva nula. Batali to, kakvi ku'ac linked-in ... to virtuelni smecari. Botovi iliti to sto je napisano sam bog zna sta je, ono kme kme varijanta najverovatnije ali i nemora da znaci, sve zavisi. Najverovatnije ovo prvo. Edited November 26, 2024 by nemanja84bg 1 MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8765 Posted November 26, 2024 Na žalost, očekivana situacija.Послато са SM-S926B помоћу Тапатока 2 electronizer and Dzimbo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites